x to the z کاربر سایت Sep 6, 2009 #2 تو اين يه مورد شك ندارم كه call of duty بهتره حتي اون شماره اول medal of honor ساخته ي hnfinity ward بودش
تو اين يه مورد شك ندارم كه call of duty بهتره حتي اون شماره اول medal of honor ساخته ي hnfinity ward بودش
sky کاربر سایت Sep 6, 2009 #3 من نمیدونم چرا مدال بیشتر حال میکنم همیشه احساس میکردم باحال تره اما مودرن وارفار هم عالی بود تو شماره هایcod
من نمیدونم چرا مدال بیشتر حال میکنم همیشه احساس میکردم باحال تره اما مودرن وارفار هم عالی بود تو شماره هایcod
Mamad Ripper کاربر سایت Sep 6, 2009 #5 MOH! از قسمت اولش خیلی خوشم اومد،اگه اشتب نکنم اولین بازی بود که بعد از فیلم Saving Private Ryan جنگ سواحل نرمندی رو وارد بازی کرد...
MOH! از قسمت اولش خیلی خوشم اومد،اگه اشتب نکنم اولین بازی بود که بعد از فیلم Saving Private Ryan جنگ سواحل نرمندی رو وارد بازی کرد...
ДядsЙ کاربر سایت Sep 6, 2009 #6 من که نظر خودم روی CoD هست،ولی به نظرم MoH راه رو برای CoD باز کرد،هنوزم شاهکار Allied Assault رو یادم نرفته... به نظرم در طی این سالها CoD نسبت به MoH پیشرفت چشمگیری داشته،تا جایی که به شاهکاری مثل CoD 4:MW رسیده...
من که نظر خودم روی CoD هست،ولی به نظرم MoH راه رو برای CoD باز کرد،هنوزم شاهکار Allied Assault رو یادم نرفته... به نظرم در طی این سالها CoD نسبت به MoH پیشرفت چشمگیری داشته،تا جایی که به شاهکاری مثل CoD 4:MW رسیده...
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 6, 2009 #8 من نظرم Cod هست ... :biggrin1: آرش بعضی وقتا شاگرد از اوستا بهتر در میاد ... :biggrin1: منظورمو که میفهمی ...:smile:
من نظرم Cod هست ... :biggrin1: آرش بعضی وقتا شاگرد از اوستا بهتر در میاد ... :biggrin1: منظورمو که میفهمی ...:smile:
Cloud Strife Loyal Member Sep 6, 2009 #10 نوشته شده توسط Mamad Ripper: MOH! از قسمت اولش خیلی خوشم اومد،اگه اشتب نکنم اولین بازی بود که بعد از فیلم Saving Private Ryan جنگ سواحل نرمندی رو وارد بازی کرد... بیشتر... من با ممد موافقم و به MoH رای میدم چون توسط اسپیلبرگ بزرگ پایه ریزی شد...
نوشته شده توسط Mamad Ripper: MOH! از قسمت اولش خیلی خوشم اومد،اگه اشتب نکنم اولین بازی بود که بعد از فیلم Saving Private Ryan جنگ سواحل نرمندی رو وارد بازی کرد... بیشتر... من با ممد موافقم و به MoH رای میدم چون توسط اسپیلبرگ بزرگ پایه ریزی شد...
KRATUS کاربر سایت Sep 6, 2009 #11 آرش جان میخاری ملت به جون هم میندازی بابا!:biggrin1: ONLY COD SERIES
ДядsЙ کاربر سایت Sep 7, 2009 #14 نوشته شده توسط semejpc: جان خودم این تاپیک ربطی به این انجمن نداره نه CoD کنسوله نه MoH بیشتر... دوست عزیز والا من بی تقصیرم.:biggrin1: شما این Console vs Console رو تاپیکشو ببینید همش از این نظر سنجی ها توش گذاشتن.:biggrin1::confused:
نوشته شده توسط semejpc: جان خودم این تاپیک ربطی به این انجمن نداره نه CoD کنسوله نه MoH بیشتر... دوست عزیز والا من بی تقصیرم.:biggrin1: شما این Console vs Console رو تاپیکشو ببینید همش از این نظر سنجی ها توش گذاشتن.:biggrin1::confused:
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Sep 7, 2009 #15 مدال افتخار شروع خوبی داشت ولی ادامه ای به همان شکوه نداشت. من به COD رای میدم