Medal Of Honor | PS3

دوستان یخورده بیشتر درباره بازی بحث کنین ببینیم نسخه PS3 این بازی چطوره؟
مثل نسخه X360 باگ داره یا نه؟کیفیت بازی چطوره؟
ببینیم ارزش خریدن داره یا نه
از Bad Company 2 بهتره؟تو چه زمینه هایی؟

نسخه ی PS3 من تا اینجا(کمتر از نصف بازی)که «باگ» نداشته. ارزش خریدن داره، توی یکی دو زمینه از بد کامپنی بهتره، موسیقی متن و شخصیت پردازیش به نظر من خیلی بهتر از بد کامپنی، اما توی تمام چیزای دیگه(گرافیک، گیم پلی، داستان پردازی، بخش انلاین و ...)در بهترین شرایط همسطح اونه(اگه پائینتر نباشه). البته نظر دوستان حرفه ای رو باید شنید.

بازی تو PS3 اصلا باگ نداره . ۲ بار Singleplayer بازی رو تموم کردم و هیچ مشکل فنی نداشت .اگر میخواید Campaign بازی رو مقایسه کنید از BadCompany 2 خیلی بهتر هستش . این جور و این سبک بازی ها داستان خاصی ندارن . نقطه ی قوت بازی Multilayer هست که کاملا ورژن کوچیک شده ی Badcompany 2 . کسایی که دنبال نو اورین این بازی توصیه نمیشه ولی اونایی که یه FPS خوب با انلاین روون و لگ کم میخوان
این بازی و بگیرن

بازی که همونه ! فرقی با هم ندارن

==========================

کلا این Frontline از خود بازی خیلی بهتره ! کاش دو باره همون رو از اول میساختن جای این ! واقعا Level Design چرتی داره !

سلام ! من نسخه ی کپی بازی گرفتن دوستم هم ارجینالشو داره هر دو رو دیدم فکر نمیکنم هیچ تفاوتی داشته باشه تازه سرعت لود شدن نسخه ی کپی هم بیشتر چون از روی هارد اجرا میشه ...
در نسخه ی ps3 بازی از لحاظ نور پردازی در بعضی از قسمت ها مشکل داره ...

سلام ! من نسخه ی کپی بازی گرفتن دوستم هم ارجینالشو داره هر دو رو دیدم فکر نمیکنم هیچ تفاوتی داشته باشه تازه سرعت لود شدن نسخه ی کپی هم بیشتر چون از روی هارد اجرا میشه ...
در نسخه ی ps3 بازی از لحاظ نور پردازی در بعضی از قسمت ها مشکل داره ...
من از یه مغازه پرسیدم گفت این بازی حتما به آپدیت نیاز داره و روی خود دیسک بازی آپدیت هست. پس چجوری کپیش رو بازی کردی؟

میتونی دانگلت رو به این اپدیت جدیدی که اومده اپدیت کنی که دستگاه رو دارای فریمور 3.50 میکنه یا میتونی با تغییر دادن فایل param.sfo راحت روی ps3 به صورت کپی اجرا کنی من خودم این کار رو کردم و به راحتی اجرا شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or