Medal Of Honor | PS3

با ترايلرايي كه من ديدم و عكسهايي كه از بازي بچه ها ميزارن خيلي انتظارم به شخصه از بازي بالاست

همه چي نويد يه اكشن اول شخص خوب رو ميده ولي كسي نميدونم چرا زياد به اين بازي توجه نميكنه

شايد به خاطر اوون نسخه بتا باشه كه براي دانلود اومد !

به هر حال ، آْخرين ترايلر بازي :
This trailer introduces the single player Medal of Honor experience with the story of a sniper squad.

http://www.gametrailers.com/video/the-moh-medal-of/704624

از يه سري ترافي ها مثل اين :

Multiplayer: Tier 1
Reach top level in one class

معلومه كه كلاس انتخاب كردنش مثل بتلفيلده كه خيلي خوب ميشه (چيزي كه مدرن وارفير كم داشت به نظر من)

از يه سري مثل اينم

Multiplayer: Quartermaster
Get 1000 support points

كه تو ترايلرا هم ديديم معلومه ساپورتاي مدرن وارفير رو ( همون كيل استريك ها‌) داره كه بتلفيلد كم داشت !

من كه لحظه شماري ميكنم !!!‌:x

پ.ن : ترافياش به نظر ساده مياد :d الحمدالله اسپيشيال اوپس هم نداره :d

بازی بیسار زیبایی هست و مخصوصا اینکه یک کمپانی بزرگ غول بازیسازی به اسم dice اختصاصا روی مولتی پلیر اون کار کرده که در واقع نوعی bad company 3 رو ایجاد کرده . خیلی ها میگن گیم پلی این بازی بین دو بازی بزرگ mw2 و bc2 هستش . حالا باید دید . من به شخصه علاقه دارم که نسخه اصل این بازی رو تهیه کنم تا بتونم انلاین این بازی رو بدون دردسر بازی کنم ولی به نظر نمیاد بخش سینگل پلیر اون همچین چیز خوبی باشه چون بیشتر بازی های fps جدید دارن روی بخش مولتی کار میکنن و از نظر داستانی به نظر نمیاد چیز ویژه ای رو این بازی به ما عرضه کنه!

لیست تروفی ها بازی هم اومد :

Medal of Honor

51 تروفی : 37 برنز ، 11 نقره ، 2 طلا و یک پلات

Medal of Honor: Frontline

46 تروفی : 2 تروفی مخفی ، 30 برنز ، 10 نقره ، 3 طلا و یک پلات

این دومی توی پک لیمیتد هست!
راستی کسی نمیدونه این لیمتد هم مثل لیمیتد BC 2 زیاد یافت میشه یا نه ؟ :d مثلا همین BC 2 هرجا چشم کار میکرد فقط لیمیتدش بود :d

این بازی درمقابل رقیب سر سخت خود مودرن وارفر یک سر گردن بالتر میاد بعلاوه برنامه های جدبد اهم از DLCکه اگه ادامه بدن EAانتقام خود را بلاخره میگیره$-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or