Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
من تازه بازیو شروع کردم اول از همه توقع گرافیک بالاتریو داشتم بعدشم هوش دشمنا خیلی پایینه درسته که اینا نیروهای آموزش دیده نیستن ولی بالاخره آدمن دیگه باید یه مقدار شعور داشته باشن به قول دوستمون تا بغل گوشش می ری متوجه نمیشه.
امیدوارم حالا که اینام مدرن شدن بتونن تو شماره های بعدی جبران کنن.

یعنی حالام بهم خورد
تازه امروز نصبش کردم که بازی کنم
همون مرحله اول بازی رو دیدم سی دی مدال رو بوسیدم گذاشتمش کنار
الان هم دارم آن ایستالش میکنم، حیف نیس آخه 7-8 گیگ هاردم الکی اشغال بشه؟

بابا انقد بی انصاف نباشید لااقلش برای دستگرمی قبل ار کال خوب بود ...! به نظر من که قابل قبول بود ...!
ببین افغانی ها چهقدر مقام و منزلت پیدا کردن که EA اومده سوژه کگرده اینا رو ...!

سلام دوستان یه مشکلی که من دارم اینه که تفنگ و دست این بنده خدا و کلا اعضای بدنش توی بازی به صورت نامرئی هستند! گرافیکمم فک نکنم برای بازی کم باشه nvida9500gt + corei7 دارم که توی بالاترین و پایین ترین رزولوشن هم همینطوریه! درایور کارتم هم257.71 هست.. اگه میشه کمکم کنین زودتر مرسی!!

سلام دوستان یه مشکلی که من دارم اینه که تفنگ و دست این بنده خدا و کلا اعضای بدنش توی بازی به صورت نامرئی هستند! گرافیکمم فک نکنم برای بازی کم باشه nvida9500gt + corei7 دارم که توی بالاترین و پایین ترین رزولوشن هم همینطوریه! درایور کارتم هم257.71 هست.. اگه میشه کمکم کنین زودتر مرسی!!

مشکل یا از بازیتونه یا از کرکش. من با انویدیای 9400 خیلی راحت بازی کردم.

یه سوال این قضیه افغانستان چیه ؟
آیا سیاسی هست یا نه !!!!!!!!!!

چیش سیاسی باشه؟

چند دهه قبل روسیه به افغانستان حمله میکنه و اضوع اونجا رو خراب میکنه. یه گروه از مردم و با حمایت پولدار هایی مثل بن لادن تشکیل میشه و روسیه رو از کشورشون بیرون میکنه. این گروه بعدا اسمش طالبان میشه و سعی میکنه حکومت کشور رو توی دستاش بگیره. ولی مهم ترین مشکلش اعتصاب زیاد دینیش بود (که هنوزم هستش) مثلا همین چند ماه چند تا دختر رو که از مدرسه برمیگشن به صورتشون اسید پاشی کرده بود چون به اعتقادشون دختر حق درس خوندن نداره! ( چند دهه قبل ایران هم بهتر از این نبود)

خلاصه چند سال قبل طالبان واقعا شورش رو در میاره! و حملات تروریستی زیادی توی دنیا انجام میده که 11 سپتامبر هم یکیشونه. به همین دلیل آمریکا برای پاشوندنش به افغانستان حمله میکنه و یه بار هم عملا دنیا رو نجات میده!

منظورم حمله طالبان به پاکستان به خاطر به دست آوردن کلاهک های هسته ای بود. توی اون جنگ بیشتر کشور ها به پاکستان نیروی کمکی میفرستن که اصلی ترینشون آمریکا بود.

این مدال افتخار واقعا برای سربازان افتخار بود...

• Like
Reactions: A-L-I
شما این کرک رو تست کن ببین درست میشه؟
Medal of Honor [2010] v1.0 (EN/PL/RU) [14.8 MB] Fixed Files

چند دهه قبل روسیه به افغانستان حمله میکنه و اضوع اونجا رو خراب میکنه. یه گروه از مردم و با حمایت پولدار هایی مثل بن لادن تشکیل میشه و روسیه رو از کشورشون بیرون میکنه. این گروه بعدا اسمش طالبان میشه و سعی میکنه حکومت کشور رو توی دستاش بگیره. ولی مهم ترین مشکلش اعتصاب زیاد دینیش بود (که هنوزم هستش) مثلا همین چند ماه چند تا دختر رو که از مدرسه برمیگشن به صورتشون اسید پاشی کرده بود چون به اعتقادشون دختر حق درس خوندن نداره! ( چند دهه قبل ایران هم بهتر از این نبود)

خلاصه چند سال قبل طالبان واقعا شورش رو در میاره! و حملات تروریستی زیادی توی دنیا انجام میده که 11 سپتامبر هم یکیشونه. به همین دلیل آمریکا برای پاشوندنش به افغانستان حمله میکنه و یه بار هم عملا دنیا رو نجات میده!

منظورم حمله طالبان به پاکستان به خاطر به دست آوردن کلاهک های هسته ای بود. توی اون جنگ بیشتر کشور ها به پاکستان نیروی کمکی میفرستن که اصلی ترینشون آمریکا بود.

این مدال افتخار واقعا برای سربازان افتخار بود...
از اینکه بنده رو روشن کردی ، واقعا سپاس گذارم ، اگه چیز دیگه ای هم میدونی که بگی بگو ، واقعا حال میکنم .
راستی یه اعتبار تقدیم میکنم بهت به خاطر این پست واقعا خوبت برای من .

• Like
Reactions: leonk13
آقا من تو اون مرحله که باید با هواپیما 3تا تیربار رو هدف بگیرم مشکل دارم چیکار باید بکنم اینجا ؟؟؟
همون جایی که تصویر هم خاکستری هست

هلیکوپتر داداش! هواپیما به اونا میگن که 2 تا بال داره! :d تیربار هم به اونا میگن که تیر میزنه منظور شما فک کنم خمپاره انداز هستش! :دی

اونجا باید داخل مستطیل دکمه 4 رو نگه دارید تا یه لودینگ پر بشه و یه موشک شلیک شه.

آقا من تو اون مرحله که باید با هواپیما 3تا تیربار رو هدف بگیرم مشکل دارم چیکار باید بکنم اینجا ؟؟؟
همون جایی که تصویر هم خاکستری هست

اونجا باید بری رو خمپاره اندازا‌ (که با یک مربع سفید نشونت داده) ، و عدد ۴ رو به مدت ۲ ثانیه نگه داری.

هلیکوپتر داداش! هواپیما به اونا میگن که 2 تا بال داره! :d تیربار هم به اونا میگن که تیر میزنه منظور شما فک کنم موردور هستش! :دی

اونجا باید داخل مستطیل دکمه 4 رو نگه دارید تا یه لودینگ پر بشه و یه موشک شلیک شه.
دمت گرم واقعا نمیدونستم چیکار کنم :d
سوتی های منو نادیده بگیر:d

سلام دوستان.
تازه امروز بازیرو گرفتم و نصب کردم.(:d)
و کرک رو توی پوشه ی Binaries کپی کردم ولی بعد که میخوام بازیرو بیارم پیغام زیر رو میده :

حالا باید چیکار کنم :((؟؟!

بازی بدی نبود حداقل تو این بی بازی بودن چند ساعت سرگرم شدیم فقط هوش مصنوعی دشمنان در حد وحشتناکی پایین بود اگه همه اون افغانی ها ادم های منگول و عقب مونده ای هم فرض کنیم بازم نباید به این کلمی باشن.من چند بار تو بازی اینارو با یارای خودی اشتباه گرفتم:-o:d

بالاخره پس از این همه مشغله درسی تونستیم این بازی رو هم به خوبی و خوشی به پایان برسونیم .
نمره من از 10 به این بازی 9 هست .
بازی زیبایی بود .
پیش زمینه خوبی قبل از COD BLACK OPS بود .
فکر کنم COD خیلی از این MOH بتونه جلو بیوفته .
داستان رو تا حدی فهمیدم ، اما ممنون میشم یکی بیاد و داستان بازی رو به صورت مختصر و کاملا مفید بگه .
درضمن یگید که آخر چه اتفاقی افتاد ، منظورم آخرین دموی بازی هست که 2 نفر نشستند و ....
==========
موزیک های بازی واقعا شاهکار بود ، مخصوصا موزیک های متن در مراحل واقعا انسان رو از تکراری بودن و خسته شدن بازی باز میداشت .
آهنگ تیتراژ آخر بازی هم واقعا زیبا بود ، اگه کسی آهنگ هاشو داره بذار حتما ...
ممنون .
مخصوصا آهنگ تیتراژ آخر بازی .
==========
بازی عالی بود ، اما نه فوق العاده ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or