Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
اینجور کارا عادیه حتی اگه 10% بخوان بازی رو ادامه بدن. ولی من یکی احتمال زیادی به ساخته شدن نسخه دومش میدم.

کاملا !
آخر بازی که همه سوار LZ شدن تا برن لالا کنن یکی از سربازا به دیگری میگه :" این پایان کار نیست " اون یکی هم میگه :" ایول "

حتما ادامه خواهد داشت !

شما دوستان که مرتب ژست میگیرید که بازی را تمام کردید نمی تونید یک راهنمایی کوچیک کنید !!!!

دوستان یک تیربارچی دمار ما را در آورده . هیچ راه دسترسی بهش نیست و همرزمان میگن سرش گرم کن ولی اونها هیچکاری نمیکنن !
دوست عزیز به احتمال 99% دچار باگ شدی. از اول مرحله لود کن

اینا خودشونو مسخره کردن یا مارو با این بازی ساختنشون از جنگهای جهانی دست کشیدن رفتن واسه ملت مثلا جنگهای مدرن ساختن که اونم بخره تو سرشون انگار که بازی کانتره !!! چقدر مزخرف بود بازیش مدال افتخار با اون عزمت چیکارش کردن چه حالی میداد آلمانی می کشتیم قبلا حالا باید بریم افغان کشی !!! =))

من چند روز پیش جوگیر شدمو نسخه ارج خریدم گفتم انلاین راحت باشم.
نظر شخصی من اینه :بازی در مقایسه با مدال افتضاح بود خیلی کوتاه بود اصلا هیجان ایربورن رو نداشت موزیک خوب بود اصلا مدال افتخار نبود بهتر بود میزدن MOH:MW3.
اخه چقدر تغلب از کال؟؟؟
واقعا گرافیک ضعیفیم داشت من الان دارم stalker:SHOC بازی میکنم مال 2007 به نظرم گرافیکش از این بهتره!!!!
2بار بازی تموم کردم خیلی جالب بود انقدر بازی ساده بود که رور هارد به غیر از چندتا قسمت میشد با کلت خیلی ساده تا اخر مرحله رفت ...
1چیز باحالم بهتون بگم اگه کسی تست نکرده با شات گان بزنین تو سر افعانیا ببینین چی میشه.
البته 1 چیزیم بگم ممکنه این همه ضعف که به چشم من باشه به خاطر این باشه که دارم سری stalker رو از اول دوباره بازی میکنم کوتاهی و... خیلی به چشمم میاد.

شما دوستان که مرتب ژست میگیرید که بازی را تمام کردید نمی تونید یک راهنمایی کوچیک کنید !!!!

دوستان یک تیربارچی دمار ما را در آورده . هیچ راه دسترسی بهش نیست و همرزمان میگن سرش گرم کن ولی اونها هیچکاری نمیکنن !
باید ببندیش به رگبار ، طوری که نتونه شلیک کنه ، همرزمات هم میرن جلو و دودزا میندازن تا نیرو های هوایی بیان دخلشو بیارن!

بچه ها کسی میدونه اون مرحله هلی کوپتر سوار میشیم چیکار باید بکنیم فکر کنم مرحله 4 روز دوم
هرچه قدر آدم میکشم باز تموم نمیشه destroy montar teams این مرحله رو میگمپ؟

بچه ها کسی میدونه اون مرحله هلی کوپتر سوار میشیم چیکار باید بکنیم فکر کنم مرحله 4 روز دوم

داخل مستطیل دکمه 4 رو نگه دارید تا یه لودیگ پر بشه و یه موشک شلیک شه.

منم اونجا گیر کردم . فکر کنم توی یک غار کوچیک یک گروه خمپاره اندازو با موشک هلفایر و نه راکتها !
باید نابود کنیم ولی موشک هلفایرو چطوری میشه فعال کرد ؟

کاملا مزخرف...
تقلید و بدون نوآوری
حتی ارزش اینکه از دوستم بگیرم بازی کنم هم نداشت
یاد مدال بخیر ببینم این اصلا مدال بود؟!!!!!
کسایی که بازی نکردن قطعا خوشحال باشن

سلام

بالاخره بازی رو تموم کردم

یکی اینکه واقعا شوکه شدم که بازی انقدر زود تموم شد اصلا باورم نمیشد بازی تموم شده

انگاری برای عرضه به بازار عجله داشتند

دوم اینکه باگهای بازی زیاد بود

سوم به نظر من یه نسخه ضعیف شده از بازی بتل فیلد (بد کمپانی 2 )بود بدون هیچ نواوری

من نمیدونم اینا چطور ادعا میکنند که میخوان کال آف دیوتی رو بزنن زمین

هوش مصنوعی نیروهای طالبان هم بسیار پایین در حد جلبک بود تا یک قدمیشون میرفتی حالیشون نمیشد که دشمن حمله کرده

در کل با این همه سر و صدا و تبلیغات بنظرم بازی خوبی از آب در نیاوردند تازه نیروهای طالبان هم تقریبا همه یه شکل بودند انگاری 2 نفر رو ساختند بعد از اونا کپی گرفتند

در کل به نظرم نمره متوسط بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or