Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
یک فیل 1.5 گیگی هستش که امشب دانلودش تموم میشه . واقعا آنلاین بازی کردن درست و حسابی بدون سرور هک و با سرورهای خودشون خیلی بهتر خواهد بود . بی صبرانه منتظرم که دانلود تموم بشه .:d

یک فیل 1.5 گیگی هستش که امشب دانلودش تموم میشه . واقعا آنلاین بازی کردن درست و حسابی بدون سرور هک و با سرورهای خودشون خیلی بهتر خواهد بود . بی صبرانه منتظرم که دانلود تموم بشه .:d
آقا زحمت کشیدی ! :دی
امروز 5 ام هستش تا روز جمعه ساعت 11 صبح بیشتر باز نیست !
از 4 اکتبر تا 7 اکتبر ساعت 11.59 شب که میشه از دو شنبه ساعت 11 صبح ما تا جمعه ساعت 11 صبح !
یکمی دیر رفتی سراغش :دی !
به غول یکی از دوستان " این بتاش تموم شه ما چه خاکی توی سرمون کنیم ؟! "

بازی ساعت 5 صبح دانلود شد و من هم شروع کردم به مولتی بازی کردن با پینگ درست و حسابی و البته سرور های EA.

بازی تو 3 تا MAP انجام میشه که خب گرافیکش هم برای مولتی بد نبود البته تنظیم های گرافیکی بازی رو تا آخرین حد 1680x1050 با 4x ANIST و ADVANCE تنظیم کردم که نتیجش فریمی برابر با 60 فریم و کمترین 45 فریم بود . صدای کارت گرافیک هم به آسمون بلند شده بود .

در کل موتور بازی بهینه هستش و البته این بازی از 4 تا هسته CPU شما هم استفاده می کنه .

شانس من تا JOIN کردم من رو در دسته ی عزیزان طالبانی قرار داد که البته با یک HEAD SHUT نیومده رفتم بیرون .

بازی دارای LAN هم هست برای اینکه بتونیم دوستان رو اونجا زیارت کنیم . البته هنوز معلوم نیست آیا بعد از تاریخ 7OCT هم این قسمت باز خواهد بود یا خیر .

ما PIRATES ها که اصلا نمی تونیم بازی اورجینال بازی کنیم و اگر هم مجانی بیان تقدیممون کنن بازم بازی نمی کنیم . اصلا مزه هر بازی به اینه که بشینی تا کرک بشه بعد با 100 تا پچ و دستکاری با کمتر از 1 دلار بری و بازی (که البته با این اوضاع تبدیل به آشغال شده ) رو بخریم .

ویرایش مدیریت سایت : لطفا عکس ها را به صورت Thumb قرار بدید یا اصلا قرار ندید.

Last edited by a moderator:
چرا آخه ؟ تازه مولتی پلیرش رو بازی نکردی :d .
حالا بیا و خبر رسانی کن . باسه همینه من هیچ وقت تو پست هام عکس نمی گذارم دیگه ;). فردا اگه شما یا کسی دیگه چیزیش شد من مقصر نیستم ها .برید به سازنده ها شکایت کنید:d

من از همین حالا خود خوری میکنم MOH بیاد. واسه همین هم یه جا رو سینم اضافه کردم که یه مدال جدید نصب کنم. (اینقدر این مدالها رو سینم زیادن که لامصب جا نبود. زورکی براش جا باز کردم):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or