Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
چه کنه این بازی Medal of Honor فقط یه جای بازی تو زوقم زد وقتی به ساختمونا شلیک میکنی یهو محو میشن هیچ جای خرابی ازش نمیمونه

نگو اگه اینجوری باشه که بده:(:(:(
20% حس و حال بازی اینه که محیط اطراف از تو تاثیر بپذیرند.
حیف میشه این همه رو بازی کار کنند اون وقت اینجوری باشه .

کاربران عزیز لطف کنن از این به بعد هیچ گونه بحث مذهبی و سیاسی رو در فروم دنبال نکنند. در صورت مشاهده دسترسی فرد خاطی از انجمن برای مدت طویــــلی قطع خواهد شد.

اگه میخواید 4 اکتبر بتا رو بازی کنید اینا رو حتما توی فیس*بوک و توی*تر اد کنید چون اول اونجا اعلام میکنن بازی رو از کجا دانلود کنید (غیر مستقیم گفتن یالا بیاید ما رو اد کنید وگرنه یه روز دیر میفهمید باید چیکار کنید :دی )

بازی از 2 تیم طالبان و آمریکایی ها تشکیل میشه و هر تیم 3 تا کلاس و هر کلاس اسلحه های خودش رو داره.

• Insurgent
  • Rifleman (AK-47/PKM)
  • Sniper (SVD/SV-98)
  • Special Ops (AKS74U)
  • Coalition
  • Rifleman (M16/M249)
  • Sniper (M21/M24)
  • Special Ops (M4A1)

علاوه بر اینها واسه هر تیم با توجه به کلاسشون یه مدل شاتگان و پیستول + نارنجک دودزا و فلش اینا در نظر گرفته شده.

اطلاعات رو دیشب از این لینک دیدم ولی نمیدونم چرا الان به یه لینک دیگه دایورت میشه!

ویرایش: لینک اصلی دوباره درست شد.

آخرین ویرایش:
وقتی به ساختمونا شلیک میکنی یهو محو میشن هیچ جای خرابی ازش نمیمونه
خوب این که فقط برای بخش چند نفرس و مهم نیست چون کلا بخش چندنفره این بازی چیز به درد نخوریه، تو بخش تکنفره هم که اصلا تخریب پذیری نداره و تخریب پذیریش مثله COD دست نخورده باقی مونده

خوب این که فقط برای بخش چند نفرس و مهم نیست چون کلا بخش چندنفره این بازی چیز به درد نخوریه، تو بخش تکنفره هم که اصلا تخریب پذیری نداره و تخریب پذیریش مثله COD دست نخورده باقی مونده
ـه ـه ـه ـه .........
فکر نکنم تخریب پذیری نداشته باشه !
بعدم مثل اینکه Multi بازی دست Dice ـه !
تا حالا بازی بد دیدی از Dice ?!
الان کل سری BF رو زیر سوال بردی !

اگه میخواید 4 اکتبر بتا رو بازی کنید اینا رو حتما توی فیس*بوک و توی*تر اد کنید چون اول اونجا اعلام میکنن بازی رو از کجا دانلود کنید (غیر مستقیم گفتن یالا بیاید ما رو اد کنید وگرنه یه روز دیر میفهمید باید چیکار کنید :دی )

بازی از 2 تیم طالبان و آمریکایی ها تشکیل میشه و هر تیم 3 تا کلاس و هر کلاس اسلحه های خودش رو داره.

• Insurgent
  • Rifleman (AK-47/PKM)
  • Sniper (SVD/SV-98)
  • Special Ops (AKS74U)
  • Coalition
  • Rifleman (M16/M249)
  • Sniper (M21/M24)
  • Special Ops (M4A1)

علاوه بر اینها واسه هر تیم با توجه به کلاسشون یه مدل شاتگان و پیستول + نارنجک دودزا و فلش اینا در نظر گرفته شده.

اطلاعات رو دیشب از این لینک دیدم ولی نمیدونم چرا الان به یه لینک دیگه دایورت میشه!

ویرایش: لینک اصلی دوباره درست شد.

یعنی با Steam نمیدن ؟!
آخه Open Beta ـه ! فک نمی کنم Beta Key بخواد !
نیست ؟!

این MOH هم منو دیگه داغون کرده.
از وقتی MW اومد این بازی نتونست دوباره واسه خودش مدال جمع کنه، ولی شک ندارم با این فیزیک عالی که بازی داره و موارد متعدد دیگه امسال یه مدال طلایی توپ رو دل سینش می چسبه.
به امید این آرزو.

ـ
یعنی با Steam نمیدن ؟!
آخه Open Beta ـه ! فک نمی کنم Beta Key بخواد !
نیست ؟!

در این مورد که واسه همه هستش جای نگرانی نیست کاملا برای همه آزاد هستش.

راستیتش من خودمم دقیق نفهمیدم منظورشون چی بود! این متن خودشونه:

We will announce the links and partners where you can download the PC Open Beta Client as soon as they are available. We will of course post them here but as a special thank you to our community we will Tweet them and post them on Facebook first.
Be sure to follow us on Twitter* and become a fan on Facebook* if you are not already!

تنها چیزی هم که گفتن لازم هستش یه اکانت ea هست تا وقتی که بتا رو اجرا میکنید قوانین رو باهاش تایید کنید و بازی رو اجرا کنید.

همین الان توی توییتر دیدم لینکای دانلود بتا اومده! از همین الان راحت میتونید دانلود کنید و 4 اکتبر تا 3 روز بازی کنید!

1.5 گیگ هم حجمشه. من زدم دانلودش شروع شه اینم لینک مستقیمیه که دارم دانلودش میکنم :

http://moh.mirror.nfoservers.com/MOH_Open_Beta_Client.exe

البته چند تا لینک دیگه توییت کردن که میتونین توی توییترشون ببینید.

بابا من غلط کردم گفتم سینگل بازی بده !
اصلا کی گفته بده !؟
امروز یه تریلر ازش دیدم !
دهنم باز شد 2 متر ! ماشالله ! :دی !
قابل توجه کسانی که می گن فیزیک نداره، یکمی زیادی فیزیک داره !
بابا این یارو با ماشین گان اون بالا بود، می خواست بزنش، پرده پشت سرش رو دقت کنید چه قشنگ تکون می خوره ! بعد هم سوراخ میشه روش :((
هرکی میتونه این تریلر رو از دست نده ( به پنظر میرسه روی کنسول داره بازیش میکنه فک کنید دیگه PC چه شود !!!)

دانلود تریلر با حجم 69 مگ و کیفیت HD

من بهش ایمان آوردم، به نظرم اینجوری خیلی از COD : BO جلو هست !
( جون من این بحث های Versus رو وسط نکشید فقط نظر دادم ! ):x:x:x:x

میگم این لینک دانلودت منو کشت!!! :d:))
آقا درستش کردم :))
چه خنده !
چچچاکرم ! :دی

آخرین ویرایش:
درود
من دیشب بازیو دان کردم. الان بازی باز شده. واقعا محشره! من همیشه عاشق Medal of Honor بودم ولی این بازی یه چیز دیگس!
درسته که سبکش از جتگ جهانی اومده بیرون منم یکیم ناراضی بودم! ولی خیلی خیلی متفاوت شده. من که انقدر جو گیر شدم که اگه باری بیاد می خوام همون موقع برم orginal بازی بخرم. فکر کنم یه چیز حدود 60 70 $ بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or