Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
بابا اینقدر از بازی بد گفتین که حالم نمیگزاشت نصبش کنم ولی الان که بازی رو تموم کردم دیدم خداییش بازی خوبی بود فقط یخورده بازیش کوتاه بود و هوش مصنوعی افغانها هم یکم پایین بود که البت فکر کنم تو واقیعیت هم همینطوری باشه:d

بابا اینقدر از بازی بد گفتین که حالم نمیگزاشت نصبش کنم ولی الان که بازی رو تموم کردم دیدم خداییش بازی خوبی بود فقط یخورده بازیش کوتاه بود و هوش مصنوعی افغانها هم یکم پایین بود که البت فکر کنم تو واقیعیت هم همینطوری باشه:d

آره خداییش به نظره منم بازیه بدی نبود و فقط مشکل بزرگش کوتاه بودنش بود.
هوش مصنوعی هم که خودت گفتی =)) از افغانها نمیشه زیاد انتظار داشت :))

پ.ن : من با یه چیزش خیلی حال کردم اونم اینه که گلوله کلتش بینهایت بود :d آخه به شدت علاقه دارم با کلت بزنم تو کله تروریستا. ;)

آره خداییش به نظره منم بازیه بدی نبود و فقط مشکل بزرگش کوتاه بودنش بود.
هوش مصنوعی هم که خودت گفتی =)) از افغانها نمیشه زیاد انتظار داشت :))

پ.ن : من با یه چیزش خیلی حال کردم اونم اینه که گلوله کلتش بینهایت بود :d آخه به شدت علاقه دارم با کلت بزنم تو کله تروریستا. ;)
البته یه نکته منفی بسایر بزرگ بازی انفجارهای مصنوعیه بازی که مشخص بود کاملا اسکریپت شده بود. اگر بازی این مشکل رو نداشت ارزشش بسیار بیشتر از این چیزها بود.
چون اونطور که من حس میکنم یه مقدار بحث های تجاری هم دخیل بودن که باعث شده بازی تو یک سری موارد ضعیف عمل کنه.

البته یه نکته منفی بسایر بزرگ بازی انفجارهای مصنوعیه بازی که مشخص بود کاملا اسکریپت شده بود. اگر بازی این مشکل رو نداشت ارزشش بسیار بیشتر از این چیزها بود.
چون اونطور که من حس میکنم یه مقدار بحث های تجاری هم دخیل بودن که باعث شده بازی تو یک سری موارد ضعیف عمل کنه.

آره قبول انفجارها هم زیاد چنگی به دل نمیزدند ، اما منظورت از دخالت تجارت چیه ؟!؟! :-/ بیشتر توضیح بده.

آره قبول انفجارها هم زیاد چنگی به دل نمیزدند ، اما منظورت از دخالت تجارت چیه ؟!؟! :-/ بیشتر توضیح بده.
خب ببین MOH یه IP بزرگ هست. این خودش عاملیه که باعث بشه سازنده ها کمتر رو بازی وقت بزارن. چون می دونن بازیشون شتاخته شده هست و در نتیجه فروشش میره بالا.
من خودم بازی MOH رو ستایش میکنم ولی حس می کنم یه مقدار همین مسائل تجاری تو کیفیت ساخت بازی تاثیر گذاشته.
مثل بخش چند نفره که همه می دونن DICE استاد مولتی ساختن هست ولی تو MOH اصلا در حد BC 2 عمل نکرد که باز هم من فکر می کنم این مورد ناشی از همون بحث فروش تجاری هست که گفتم.
نمونه بزرگش سال 2006 بازی Scarface. با وجود اینکه سازنده ها اینقدر مانور میدادن که بازیشون عالیه ولی در نهایت بازی از یه عنوان متوسط بالاتر نرفت اما بخاطر اعتبار فیلم بازی خوب فروخت و سود آور بود.
به نظر من برخی از کمبودهای MOH به همین دلیل هست.
یعنی سود آوری بیشتر به خاطر اعتبار نام بازی و در نتیجه کم کاری تیم سازنده.

خ بازي هاي ديگه شناخته شده نيستن كه روز به روز پيشرفت ميكنن؟

مدال كلا يه چيزيش شده.
از پاسيفيك اسولت شما مقايسه كن تا اير بورن و اين...

مسئله پيچيده تر از فقط از فقط تجاري بودنه

مدال افتخار جدید یه بازی کاملا درب و داغون و پر از ایراد و باگ، روند بازی هم که کلا زاغارت بود و مزخرف، امتیاز من: 6.0

:)) دمت گرو داداش ! چه احساساتت رو راحت بیان میکنی !
ولی ارزش 1 بار تموم کردنو داشت .(حتما داشت )

من این عکس رو با گوشی از داخل بازی گرفتم
اون قسمتی از بازی هست که با نیروهای طالبان درگیر میشیم یه تیربار بالای یه تپه هست بعد یه هواپیما میاد و اونجا رو میزنه و بعد نیروها پیشروی میکنن و سر راه بقایای به جا مانده از طالبان دیده میشه
اگر این همون چیزی باشه که من فکر میکنم واقعا برای سازندگان بازی متاسفم
و شرمنده هستم از این که این عکس رو نشون میدم
2c40998eb6384e3d8210.jpg

من این عکس رو با گوشی از داخل بازی گرفتم
اون قسمتی از بازی هست که با نیروهای طالبان درگیر میشیم یه تیربار بالای یه تپه هست بعد یه هواپیما میاد و اونجا رو میزنه و بعد نیروها پیشروی میکنن و سر راه بقایای به جا مانده از طالبان دیده میشه
اگر این همون چیزی باشه که من فکر میکنم واقعا برای سازندگان بازی متاسفم
و شرمنده هستم از این که این عکس رو نشون میدم
2c40998eb6384e3d8210.jpg
حالا این یعنی چی؟
شما دارین جو تاپیک رو به بیراهه میکشین.
مگه قوانین انجمن رو نخوندین؟
حقشه هنوز هیچی نشده بن بشی.)x

حالا این یعنی چی؟
شما دارین جو تاپیک رو به بیراهه میکشین.
مگه قوانین انجمن رو نخوندین؟
حقشه هنوز هیچی نشده بن بشی.)x

اول اینکه پرسیدید این یعنی چی
به نظرم این سوال رو خودتون بهتر از هر کسی میتونید به خودتون جواب بدید
اما این رو هم بگم که من فقط در مورد بازی صحبت کردم همین
منظورتون رو از بیراهه هم متوجه نمیشم
حالا این که شما میگید حقشه بن بشی نمیدونم برای چی این حرف رو میزنید

اول اینکه پرسیدید این یعنی چی
به نظرم این سوال رو خودتون بهتر از هر کسی میتونید به خودتون جواب بدید
اما این رو هم بگم که من فقط در مورد بازی صحبت کردم همین
منظورتون رو از بیراهه هم متوجه نمیشم
حالا این که شما میگید حقشه بن بشی نمیدونم برای چی این حرف رو میزنید
ببینید، تو قوانین هم هست بحث اینجور مسائل که به نوعی به سیاست و مذهب مربوط بشه یا چنین مواردی مثل اینکه شما گفتین، فاقد ارزش هست.

بفرما:
ارسال مطالب مرتبط با دین، سیاست، مذهب، مقدسات و مسائل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) و موضوعات غیر اخلاقی در انجمن ها، صفحات شخصی (پروفایل)، کلوب ها و بلاگ های شخصی تحت هیچ شرایطی مجاز نیست و در صورت مشاهده مطلب فوراً حذف و دسترسی شخص خاطی قطع خواهد شد.

ببینید، تو قوانین هم هست بحث اینجور مسائل که به نوعی به سیاست و مذهب مربوط بشه یا چنین مواردی مثل اینکه شما گفتین، فاقد ارزش هست.

من هم در مورد مسئله ای که در بازی موجود هست صحبت کردم
مثلا توی یکی از تاپیکها در مورد ده حضور برتر مذهب صحبت شده

من هم در مورد مسئله ای که در بازی موجود هست صحبت کردم
مثلا توی یکی از تاپیکها در مورد ده حضور برتر مذهب صحبت شده
ببینید اون بحثش فرق میکنه. شما از جهت منفی به قضیه نگاه کردی.
قبول کنید این باعث میشه بعضی از کاربرهای دو اتیشه بازی و بلا نسبت بی جنبه هاش بریزن تو تاپیک و سر این موضوع رو بگیرن و از همه دری با سیاست و مذهب و مخالف و موافق بودن این بازی صحبت کنن تا جاییکه منجر به قفل تاپیک یا یه سری مسائل دیگه بشه.
اصولا سعی کنید اینجور مسائل رو پیگیری نکنید.

وگرنه اگه واسه این موضوع باشه بازی مثل The Mark یه توهین به معنای واقعی کلمه به ایران بود. در کل از همین اول بی خیال این مسائل بشید چون با قوانین بازی سنتر مغایرت داره. من واسه خودت میگم.

ببینید اون بحثش فرق میکنه. شما از جهت منفی به قضیه نگاه کردی.
قبول کنید این باعث میشه بعضی از کاربرهای دو اتیشه بازی و بلا نسبت بی جنبه هاش بریزن تو تاپیک و سر این موضوع رو بگیرن و از همه دری با سیاست و مذهب و مخالف و موافق بودن این بازی صحبت کنن تا جاییکه منجر به قفل تاپیک یا یه سری مسائل دیگه بشه.
اصولا سعی کنید اینجور مسائل رو پیگیری نکنید.

وگرنه اگه واسه این موضوع باشه بازی مثل The Mark یه توهین به معنای واقعی کلمه به ایران بود. در کل از همین اول بی خیال این مسائل بشید چون با قوانین بازی سنتر مغایرت داره. من واسه خودت میگم.

ممنون از اینکه راهنمایی میکنید
اما اینکه چرا این پست رو دادم اول اینکه قصد شکستن قوانین سایت رو نداشتم
دوم اینکه واقعا ناراحت شدم
سوم اینکه به روی چشم دیگه ادامه نمیدم

• Like
Reactions: VahiD_ST

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or