Medal Of Honor-Multiplay

dyhoc.jpg

در این بازی شما میتوانید در قالب 2 گروه نظمامیان ناتو و طالبان(جدیداً به OPFOR تغییر نام دادند) بازی کنید.
بخش مولتی این بازی توسط استدیوی با تجربه دایس ساخته شده است.

نام سربازان کاربرهای سایت:
Kianx
Crystal Vamp
MASOUD
HEAVY BHD
Hootan
Persian0armor
Mulus
MohsenStone
Siavash

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
خب می خاستید بتای بتل بزنید چرا لقمه دور سرتون می گردونید؟ :d از شما ها بعیده:d
مثل من برید خود بتل پیش خرید کنید تا بتاشم باز بشه... تازه دی ال سیم اشانتیون داره! :d

خب می خاستید بتای بتل بزنید چرا لقمه دور سرتون می گردونید؟ :d از شما ها بعیده:d
مثل من برید خود بتل پیش خرید کنید تا بتاشم باز بشه... تازه دی ال سیم اشانتیون داره! :d

ما هم پیش خرید میکنیم اما چند ماه دیگه;)

منم اضافه کنید : AngelosIV

این مولتی چقدر آپدیت و مپ جدید داره؟ استیم مولتی رو داره از اول دانلود میکنه!

دکسون شما لازم نیست حتی پیش خرید هم بکنی! یه چیت بزنی همه چی حله! :d
یکی به ماه شمسی خودمون بگه این بتل 3 کی میاد و بتاش کی میاد؟ :d

دکسون شما لازم نیست حتی پیش خرید هم بکنی! یه چیت بزنی همه چی حله! :d
یکی به ماه شمسی خودمون بگه این بتل 3 کی میاد و بتاش کی میاد؟ :d

Battlefield 3 : سه شنبه 3 آبان(از این دقیق تر:d)

بتا رو فقط زده سپتامبر که از پنج شنبه 10 شهریور سپتامبر شروع میشه.

• Like
Reactions: Persian-Masoud
کسی هنوز هست؟:-/

تو این 1 ماهه حدود 300 ساعت (رکورد ندارم اما همین حدودـه! :d) بازی کردم، خودمو خفه کردم! :d نمیدونم چرا بیشتر از BF3 و BC2 بهم میچسبه! :d

تو این 1 ماهه حدود 300 ساعت (رکورد ندارم اما همین حدودـه! :d) بازی کردم، خودمو خفه کردم! :d نمیدونم چرا بیشتر از BF3 و BC2 بهم میچسبه! :d

بله عزیز منم خوشم میاد هم 2010 هم warfighter
اینم از id : IVISirDKIVI
فقط کم میام به دلیل مغازه ولی میام

من بازی می‌کردم ولی همونطور که بهت گفتم, هم بازیرو پاک کردم باندل اومد پلیر زیاد شد :| اینم چیزی نیست که, من تو 1 هفته Tier 1 Warfighter شدم :دی :>

بله عزیز منم خوشم میاد هم 2010 هم warfighter
اینم از id : IVISirDKIVI
فقط کم میام به دلیل مغازه ولی میام

ایویل. الان اد میکنم! :d

من بازی می‌کردم ولی همونطور که بهت گفتم, هم بازیرو پاک کردم باندل اومد پلیر زیاد شد :| اینم چیزی نیست که, من تو 1 هفته Tier 1 Warfighter شدم :دی :>

خسته نباشید! :-/ :d

پ.ن: راستی مولتی crysis 3 همون موفع که گفتم بهت بازی کردم. اینقدر بد بود که همون موقع jump out کردم رفت! :d

مگه تو چقد طول کشید tier 1 بشی؟ :|
آره مولتیش مزخرف بود :دی :-"

اوایل نه زیاد clean sweep بازی میکردم زیاد بالا نمیرفت. بعدش تو 4 روز (روزی 12 ساعت! :-s :d) Tier 1 شدم! :-" :d

حتی بدتر از crysis 2 بود! :| یه مشکلی تو aim و شوتینگش بود! :| ماشااله کمپرام هم که سر به فلک میکشیدن تو بازی! :| :d

اوایل نه زیاد clean sweep بازی میکردم زیاد بالا نمیرفت. بعدش تو 4 روز (روزی 12 ساعت! :-s :d) Tier 1 شدم! :-" :d

حتی بدتر از crysis 2 بود! :| یه مشکلی تو aim و شوتینگش بود! :| ماشااله کمپرام هم که سر به فلک میکشیدن تو بازی! :| :d

عزیز من crysis3 هم بازی میکنم ولی اونجوری که میگی نیست فقط باید بیشتر مد tdm یا dtm بازی کنی و دستت گرم شه روی bow همین منم خودمم لول 20 هستم crysis3 خواستی میام .بازیش خیلیم قشنگه فقط به شرطی بتونی با bow بزنی واالله ک.ن آدم میسوزه که چرا اونا میتونن ولی من نه ...
Understanddddddddddd????:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or