Medal Of Honor جدید تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
Danger Close تایید کرد که آن ها در حال توسعه و طراحی Medal Of Honor جدیدی هسند.
Greg Goodrich یکی از producer های DC با دادن پستی در این بلاگ این موضوع را تایید که آن ها بر روی Medal of honor جدیدی در حال کار کردن هستند.
goodrich ادامه داد: ما از زمان لانچ بازی در اکتبر گذشته اطلاعات بیشتری کسب کردیم و به انتقاد ها و پیشنهادات شما به دقت گوش دادیم. ما برای عنوان بعدی بسبار هیجان زده ایم.ما نمی توانیم منتظر بمانیم تا اطلاعات بیشتری از بازی را به شما بگوییم پس حتما اغلب به سایت ها و صفحات FaceBook سر بزنید.
مدیر شرکت EA آقای John Riccitiello اذعان داشت که ما در Q2 مالی در اکتبر گذشته به بررسی این بازی پرداخته ایم و و مطمئن شدیم که باز خورد مصرف کنندگان بسیار قوی است و ما با موفقیت می توانیم به ادامه ی این فرانچایز بپردازیم.
لازیم به ذکر است که Medal Of Honor از اکتبر سال گذشته 5 میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.
moh.jpg

VG247

آخرین ویرایش:
کی گفته شکست خورده بود!؟
بازیی که این همه فروش میکنه نمیشه شکست خورده.تازه متاش هم فکر کنم 7.5 شد.این نمره یعنی اینکه بازی تو دسته خوب قرار میگیره.درسته مثل COD نشد اما بدم نبود.من که خوشم اومد...

کسی فکر نکنم ازش بدش اومده باشه
اما Level Design بازی واقعا یکنواخت ترین حالت ممکن رو داشت :d یعنی آخرش دیگه میخواستی تموم شه زودتر ، چون دیگه خسته کننده بود :d همه مراحلش مثل هم بودن تقریبا !
برخلاف MOH هایی که روی Ps1 و 2 ساخته شد !

بهترین کار همونه که بدن Frontlines 2 رو Respawn بسازه :d

نسخه قبلیش یه بازی پرت و پلا ، آشغال و بی مصرف بود ... ادامه ندین و بودجشو خرج ME 2 کنین ممنون میشیم .
پ.ن : نیما عفّت کلام داشته باش :دی ...

کیوان :d:d:d؟؟؟

:d:d اولش بگی "به نظر من" خوبه ها... یکی از ناظم ها دیدی یه دفعه گیر داد بهت..;)

تو که خودت ماشالله اها فنی;);)

خدای خیلی بی انصاف بازی در مورد مدل در میارین کجا بازیش آشغال بود..!!؟ اصلا معنی آغال رو میدونید چی هست..؟ به نظرتون اگر آشغال بود 5 میلیون فروش میکرد..؟

به نظر من که این بازی یک موفقیت خوب برای EA بود که تونست مدال رو دوباره زنده کنه نسخه بعدی هم قطعا بهتر از این خواهد بود..

خدای خیلی بی انصاف بازی در مورد مدل در میارین کجا بازیش آشغال بود..!!؟ اصلا معنی آغال رو میدونید چی هست..؟ به نظرتون اگر آشغال بود 5 میلیون فروش میکرد..؟

به نظر من که این بازی یک موفقیت خوب برای EA بود که تونست مدال رو دوباره زنده کنه نسخه بعدی هم قطعا بهتر از این خواهد بود..

منم این حرف رو 99% قبول دارم . اما فروش به تنهای نشانه خوبی بازی نیست . اما بازی خیلی هم خوب بود درسته عالی نبود اما آشغال هم نبود . اگه این جوری باشه بازی BO, MW2 بهترین بازی تاریخ هستن .

دوستانی که میگن بازی کلی باگ داشت والا من که بازی رو 100% کردم باگ یک جا دیدیم فقط یک جا چرا بازی هنگ کرده بود طرف پشت ماشینگان بود از بالا به پایین شلیک میکرد شخص پشت ماشینگان کشته نمیشد هرچقدر تیر بهش میزدم .:d.

یک دسته از دوستان هم گفتن مرحله های تکراری آخه افغانستان چی داره جز کوه و کمر و..... که میرفتن توش بازی میساختن اتفاقا بازی تنوع مرحله ای خوبی داشت فقط همون مشکل همین بود که بازی فقط در افغانستان اتفاق میفتاد که بیشتر از این هم انتظار نمیشه داشت مگه افغانستان چی داره که بخواد تنوع مرحله ای زیاد هم داشته باشه از نوع لوکیشن.

منم این حرف رو 99% قبول دارم . اما فروش به تنهای نشانه خوبی بازی نیست . اما بازی خیلی هم خوب بود درسته عالی نبود اما آشغال هم نبود . اگه این جوری باشه بازی BO, MW2 بهترین بازی تاریخ هستن .

دوستانی که میگن بازی کلی باگ داشت والا من که بازی رو 100% کردم باگ یک جا دیدیم فقط یک جا چرا بازی هنگ کرده بود طرف پشت ماشینگان بود از بالا به پایین شلیک میکرد شخص پشت ماشینگان کشته نمیشد هرچقدر تیر بهش میزدم
.:d.

یک دسته از دوستان هم گفتن مرحله های تکراری آخه افغانستان چی داره جز کوه و کمر و..... که میرفتن توش بازی میساختن اتفاقا بازی تنوع مرحله ای خوبی داشت فقط همون مشکل همین بود که بازی فقط در افغانستان اتفاق میفتاد که بیشتر از این هم انتظار نمیشه داشت مگه افغانستان چی داره که بخواد تنوع مرحله ای زیاد هم داشته باشه از نوع لوکیشن.
سلام.بازی که وحشتناک باگ داشت.خودم 10 20 بار تو دیوار گیر کردم:d

سلام.بازی که وحشتناک باگ داشت.خودم 10 20 بار تو دیوار گیر کردم:d

بابا خوب تو در و دیوار چیکار میکرد ؟ بازی یک راه مشخص داشته فوقش نزدیک دیوار میشدی نیاز نبود بری تو دیوار که .

من به در و دیوارن نچسبیدم که بخوام در مورد این نظر بدم برای این که اصلا ندیدم آخرش پشت وسیله ها پناه گرفتم .:d

اون زمان يه شخص بزرگي مثل Steven Spielberg مستقيما روي ساخت بازي نظارت داشت!
پس هيچ توقعي نميشه ديگه از Moh داشت...مگر اينكه يه روزي Respawn كه بازم متاسفانه احتمالش زير 30% ـه.
كلا اميدي نيست:d

به امتيازاش كاري ندارم ولي اين خيلي بهتر از سري COD حس و حال جنگ رو منتقل ميكرد
من كه اساسي باهاش حال كردم

بابا خوب تو در و دیوار چیکار میکرد ؟ بازی یک راه مشخص داشته فوقش نزدیک دیوار میشدی نیاز نبود بری تو دیوار که .

من به در و دیوارن نچسبیدم که بخوام در مورد این نظر بدم برای این که اصلا ندیدم آخرش پشت وسیله ها پناه گرفتم .:d

اون مرحله که باید اون یارو که پشت ماشین گان بود رو حواسش رو پرت میکردیم من 20 مین سرکار بودم آخرش فهمیدم باگ هستش و مرحله رو ریست کردم کلا . یه جا دیگه گفت منطقه رو خالی کن همه رو کشتیم ولی هیچ اتفاقی نمیفتاد . یه جا دیگه با اون یارو که تو شب هم عینک آفتابی میزد بودیم باید دنبالش میرفتیم یوهو دیدم آقا رفت زیر زمین اما اسمش رو زمین مونده بود و منم مجبور شدم ریست کنم . بازم بگم ؟ :d اون قضیه گیر کردن افرادم تو در و دیوار هم که عادی شده بود کلا اتفاقا از یکیش فیلم هم گرفتم بی زحمت یه سایت بدین آپ کنم میدم ببینین :d

خدا بخیر کنه چقد امسال اول شخص کیلر داریم!

فقط از سازندگان خواهشمندیم با حرفای صد تا یه غاز خودشون رو مخ ما راه نرن و انقد هایپ ندن حالمون از بازیشون بهم بخوره!

اون مرحله که باید اون یارو که پشت ماشین گان بود رو حواسش رو پرت میکردیم من 20 مین سرکار بودم آخرش فهمیدم باگ هستش و مرحله رو ریست کردم کلا . یه جا دیگه گفت منطقه رو خالی کن همه رو کشتیم ولی هیچ اتفاقی نمیفتاد . یه جا دیگه با اون یارو که تو شب هم عینک آفتابی میزد بودیم باید دنبالش میرفتیم یوهو دیدم آقا رفت زیر زمین اما اسمش رو زمین مونده بود و منم مجبور شدم ریست کنم . بازم بگم ؟ :d اون قضیه گیر کردن افرادم تو در و دیوار هم که عادی شده بود کلا اتفاقا از یکیش فیلم هم گرفتم بی زحمت یه سایت بدین آپ کنم میدم ببینین :d

بابا اون جا میگه که باید ماشینگانی رو بزنی دیگه .:d وقتی نمرد من ریست کردم .:d

بقیش هم از شانسم اصلا ندیدم هیچ کدوم از این های رو که گفتی .:d

فقط اون بابا تو شب عینک میزد خیلی باحال بود هی میگفتم الان میخوره زمین الان با کله میره تو دیوار اما نرفت .=)):d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or