Medal of Honor جديد در دست ساخت !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

256px-Medal.of.Honor.Logo.png

Jericho Green طراح محيط سابق Factor 5 اطلاعات جالبي را بروز داده است. وي به تازگي در EA Los Angeles استخدام شده است. Green اعلام كرده است در حال كار بر روي سري بازي Medal of Honor است.

Medal of Honor: Airborne اخرين قسمت از اين سري بود كه توسط همين استوديو لس انجلس EA ساخته شده بود. سال پيش شايعه شده بود قسمت جديد Medal of Honor همانند Call of Duty به اينده خواهد رفت و وقايع جنگ افغانستان را نشان خواهد داد. مي توان انتظار معرفي بازي را در E3 داشت.

مدال و افغانستان:confused:
من که با airborne خيلی حال کردم بهترين بازی بود که کرده بودم:love:
ممکنه جنگ جهانی تکراری شده باشه ولی به نظر من سری مدال هيچوقت تکراری نميشه:smile:

امید وارم اگه به اینده میره یکمی هم به گذشتش برگرده(بزرگی شماره های اولش رو تکرار کنه!!)

آخرین ویرایش:
کیا بودن یه چند ماه پیش با من سره جنگ داشتن که بله EA آدم شده دست از MoH برداشته ولی Acti ول کن CoD نیست ؟! :) خداییش خجالت بکشید ;)

کیا بودن یه چند ماه پیش با من سره جنگ داشتن که بله EA آدم شده دست از MoH برداشته ولی Acti ول کن CoD نیست ؟! :) خداییش خجالت بکشی
بنده فکر کنم اولین نفر بودم و اینجا هی و حاضر وجود دارم!:)

خب COD که دیگه چند روز بعدش صداش در اومد اسمش رو از روی MW برداشتند و این دقیقا همون دلیلی بود که بحث میکردیم! (و بحث اون تاپیک هم بعد از قضیه همین خبر تمام شد)

حالا دوباره MOH برگشته دوباره همون بحث قدیم رو پیش میکشه.چی نائلتون میشه نمیدونم!!:biggrin1:

سعی نکنید دوباره مثل قضیه ی حذف اسم COD از MW2 لذت ببریم!:biggrin1:

به نظر من به غیر از اولین شماره از این بازی که برای کنسول ps1 اومد و همه کف کردن شماره های بعدی این بازی اصلا جالب نبودن.مخصوصا این اخریها که کپی کاری از cod بود.امیدوارم ea یه کاری بکنه.خیلی وقته که در خواب خرگوشیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or