ME2 برای Ps3 شامل DLC و Content شامل میشود

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
mass-effect-2-logo.jpg

رییس کمپانی Biowar طی مصاحبه با VG247 اعلام کرد که تمام DLC و CONTENT هایی که برای نسخه Xbox360 ریلیس شده است برای ps3 هم موجود میباشند همچنین اعلام شد که این بازی Jan سال آینده ریلیس خواهد شد
میتونید کل مصاحبه رو در متن منبع مطالعه بفرمایید
منبع

پی ان :
این تیتر خبرو بد زدم اگه میشه مدیرا ویرایش کنند

فقط به دلیل عرضه نشدن نسخه اول، متاسفانه همه مجبورن همون حالت داستانی پیش فرض که Bioware در نظر گرفته رو ادامه بدن و دیگه از تاثیر save های شماره اول تو دومی خبری نیست:|:دی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ^_GHOST_^
به نظر من تنها نگرانی که وجود داره اینه که اگه قرار باشه ME3 هم مولتی‌پلتفرم باشه، Bioware مجبور بشه اکثر انتخاب‌هایی که بازیباز‌ها توی ME1 انجام دادن را حذف کنه. واقعا بعیده که دو نسخه متفاوت از ME3 ساخته بشه.
اگر هم انتخاب‌های ME1 حذف بشه که به شدت مورد انتقاد قرار میگیره. مثلا یکی از کاراکتر‌های شما از بین رفته بوده، بعد دوباره توی ME3 باشه!

به نظر من تنها نگرانی که وجود داره اینه که اگه قرار باشه ME3 هم مولتی‌پلتفرم باشه، Bioware مجبور بشه اکثر انتخاب‌هایی که بازیباز‌ها توی ME1 انجام دادن را حذف کنه. واقعا بعیده که دو نسخه متفاوت از ME3 ساخته بشه.
اگر هم انتخاب‌های ME1 حذف بشه که به شدت مورد انتقاد قرار میگیره. مثلا یکی از کاراکتر‌های شما از بین رفته بوده، بعد دوباره توی ME3 باشه!
دقیقا منم در این مورد موندم. نمیدونم میخوان چیکارش کنن.

چند ماه پیش Bioware گفته بود که به احتمال زیاد دیگه اون سیستم تاثیر انتخاب ها توی ME3 وجود نداره. اون موقع خیلی تعجب کردم، چون خیلی کار منحصر به فردی بود ولی الان مشخص شد که دلیلش چی بوده:دی

به هر حال باید بسوزیم و بسازیم...:دی منو بگو این همه تلاش کردم همه Loyal باشن و بهترین انتخاب ها رو هم کردم:-<

چند ماه پیش Bioware گفته بود که به احتمال زیاد دیگه اون سیستم تاثیر انتخاب ها توی ME3 وجود نداره. اون موقع خیلی تعجب کردم، چون خیلی کار منحصر به فردی بود ولی الان مشخص شد که دلیلش چی بوده:دی

به هر حال باید بسوزیم و بسازیم...:دی منو بگو این همه تلاش کردم همه Loyal باشن و بهترین انتخاب ها رو هم کردم:-<
ما قبلا یه بار سر اکشن شدن (ببخشید اکشن تر) مس افکت 2 سوختیمو ساختیم!:(
نیان سیستم انتخاب دیالوگو بردارن که میشه گیرز رسما!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or