MB + CPU + Ram

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
رفتم برای فروش تک تک قطعات با یه روش جدید .

Cpu : Core I7 920 - D0
MB : X58A-UD3R
Ram : 3*2GB G Skill - CL8

خوب . بریم سر قیمت .

مادربرد:

مادربرد با قیمتی که گرفتم به طور میانگین 390 فروش میره ! یه جا گفت 410 . یه جا گفت 375 . اون دیگه مشگل من نیست . از فروشنده ها گله کنید .

پس مادربرد :
270 قیمت پایه
. تا June 2013 هم گارانتی آواژنگ داره و نخری باید بری خدا تومن پول بدی . پس چونه نزن:x .

سی پی یو :
حقیقتش اینه که این مدل کمیاب شده . بازار هم خر تو خره ( شرمنده اما کلمه بهتری پیدا نکردم:d ) . دولار هم که رفته بالا . تحریم هم که هستیم . بازم بگم ؟=)) . با همه این بازار گرمی ها
من به سایت های خارجی مراجعه کردم . برای مثال :http://www.shopbot.ca/pp-intel-core-i7-920-intel-price-133147.html

با این حساب :
قیمت پایه 200 !!!!!
واقعا سی پی یو خیلی تمیز هست . گارانتی هم که هیچ وقت نداشته . استپینگ هم که D0 هست . چونه نزنید . اینم نخرید میپره . کسی همپین سی پی یو ای رو نمی فروشه مگر مثه من دستش خاالی باشه .

رم:

رم هم از شانس ما از 300 تومن اومد و تا میشد خودشو پایین نشین کرد . خاک بر سرش که خودشو رو این چنین زیر دست و بدبخت کرد:d . گارانتی مادام العمر کولینگ سیس داره

بی چک و چونه 80 قیمت پایه رم .

قیمت های پرت و پلا === اسپم === گزارش به مدیریت
. خریداری بسم الله ، نیستی داستان ننویس >:d< . قیمت پایه مفهوم خاص خودش رو داره .

من عکس از سایت مرجع می گذارم چون طعات روی سیستم سوار هستند و دلم نمی خواد الان بازشون کنم چون جا ندارم که تا سقف خونه رو کارتون بچینم ( کل سیستم داره تیکه تیکه فروش میره ) .

Attachments

• Intel-corei7-920.jpg
    Intel-corei7-920.jpg
    41.2 KB · مشاهده: 6
  • MY-051-GS_400.jpg
    MY-051-GS_400.jpg
    23.5 KB · مشاهده: 17
  • gigabyte_ga_x58a_ud3r.jpg
    gigabyte_ga_x58a_ud3r.jpg
    63.7 KB · مشاهده: 16
زیر 230 تومن هم اصلا فکرشو نکن ( بدون شک)

=))=))=))
--------------------------------
مرد حسابی مگه دیوانه شدم بابت اون کارت 230 بدم! (تازه کارتی که معلوم نیست چقدر اورکلاک شده یا چقدر کار کرده! )
خب یک ذره روی پولم می ذارم gtx 560tiمی خرم!

تازه اقا مهلت تست هم می خواد

سنگ که نمی خوام ازت بخرم!

می خوام کارت گرافیک دسته دوم بخرم!
خریدن قطعات کامپیوتر اونم دسته دوم ریسک داره!
مخصوصا خرید کارت گرافیک!
برای همین شما باید دو روز مهلت تست بدی که کارت گرافیک رو با تعداد زیادی بازی و بنچمارک تست کنیم و اطمینان حاصل بشه که کارت گرافیک سالم هستش!
کارت گرافیک نمی خوام بخرم بزارم دکور که!
می خوام با هاش بازی کنم!

شما که ادعات میشه در زمینه PCباید درک کنی این مسائل رو دیگه!

آخرین ویرایش:
=))=))=))
--------------------------------
مرد حسابی مگه دیوانه شدم بابت اون کارت 230 بدم! (تازه کارتی که معلوم نیست چقدر اورکلاک شده یا چقدر کار کرده! )
خب یک ذره روی پولم می ذارم gtx 560tiمی خرم!

سنگ که نمی خوام ازت بخرم!

می خوام کارت گرافیک دسته دوم بخرم!
خریدن قطعات کامپیوتر اونم دسته دوم ریسک داره!
مخصوصا خرید کارت گرافیک!
برای همین شما باید دو روز مهلت تست بدی که کارت گرافیک رو با تعداد زیادی بازی و بنچمارک تست کنیم و اطمینان حاصل بشه که کارت گرافیک سالم هستش!
کارت گرافیک نمی خوام بخرم بزارم دکور که!
می خوام با هاش بازی کنم!

شما که ادعات میشه در زمینه PCباید درک کنی این مسائل رو دیگه!

خوب شد این تاپیک شما رو به خنده انداخت . خدا رو شکر :x . اما در مورد کامپیوتر شناسی :

1. این کارت اصلا اورکلاک نشده ( نه می تون قصم بخورم و نه چیزی ) . به شدت تمیز و سالم هست ( زیر دست من بوده نه سوپر مارکت سر محل . این سیستم واسه من حکم یچه خودم رو داره)

2. ادعای کامپیوتر بازیم میشه اما از اعتبار و مردونگی مایه میذارم . خریدن یا نخریدن با خودته . مهلت تست اصلا نداره .

3. این کارت رو فقط داخلش آب نریز و بااهاش خورشت درست نکن ، هر بلایی می خوای سرش بیار . اگه گفت آخ ، با من .

4. یه دونه هزار تومنی هم زیر قیمت پایه نمی فروشم . همینجوری هم کلی ضرره . مجبور نبودم محال بود .

انقدر هم اسپم نزن ، ما اومدم اینجا رم + سی پی یو + مادربرد بفروشیم . اگه گذاشتی :d . جو رو همیشه متشنج می کنی با اون قیمت و قانون های تخیلیت

آخرین ویرایش:
پغام خصوصی چند تا از این سایت و سایت پرشین تولز داشتم . اما باز هم میگم فقط به قیمت پایه خواهم فروخت . کمتر نمیشه به سه دلیل : 1. به شدت به پولش نیاز دارم 2.دلم نمی خواد بیش از این ضرر کنم 3. خودتون هم می دونید می ارزه و با فروش رفتنش زانوی غم باید بگیرد در آغوش که چرا واسه یه مقداری اختلاف قیمت حالا باید برید و کلی پول قطعات آکبند بدید . پس فقط به قیمت پایه (حتی اگه خیلی هم از وقت تاپیک بگذره - چون دیگه این رو قفل نخواهم کرد )

آپ . فقط به قیمت پایه . دوباره میگم ، زیر قیمت پایه اصلا فروش نمیره . صندق ورود و خروجم دیگه داره منفجر میشه . شما بگو 5 تومن !! راه نداره . فقط 550 برای سه قطعه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or