MB + CPU + Ram

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
رفتم برای فروش تک تک قطعات با یه روش جدید .

Cpu : Core I7 920 - D0
MB : X58A-UD3R
Ram : 3*2GB G Skill - CL8

خوب . بریم سر قیمت .

مادربرد:

مادربرد با قیمتی که گرفتم به طور میانگین 390 فروش میره ! یه جا گفت 410 . یه جا گفت 375 . اون دیگه مشگل من نیست . از فروشنده ها گله کنید .

پس مادربرد :
270 قیمت پایه
. تا June 2013 هم گارانتی آواژنگ داره و نخری باید بری خدا تومن پول بدی . پس چونه نزن:x .

سی پی یو :
حقیقتش اینه که این مدل کمیاب شده . بازار هم خر تو خره ( شرمنده اما کلمه بهتری پیدا نکردم:d ) . دولار هم که رفته بالا . تحریم هم که هستیم . بازم بگم ؟=)) . با همه این بازار گرمی ها
من به سایت های خارجی مراجعه کردم . برای مثال :http://www.shopbot.ca/pp-intel-core-i7-920-intel-price-133147.html

با این حساب :
قیمت پایه 200 !!!!!
واقعا سی پی یو خیلی تمیز هست . گارانتی هم که هیچ وقت نداشته . استپینگ هم که D0 هست . چونه نزنید . اینم نخرید میپره . کسی همپین سی پی یو ای رو نمی فروشه مگر مثه من دستش خاالی باشه .

رم:

رم هم از شانس ما از 300 تومن اومد و تا میشد خودشو پایین نشین کرد . خاک بر سرش که خودشو رو این چنین زیر دست و بدبخت کرد:d . گارانتی مادام العمر کولینگ سیس داره

بی چک و چونه 80 قیمت پایه رم .

قیمت های پرت و پلا === اسپم === گزارش به مدیریت
. خریداری بسم الله ، نیستی داستان ننویس >:d< . قیمت پایه مفهوم خاص خودش رو داره .

من عکس از سایت مرجع می گذارم چون طعات روی سیستم سوار هستند و دلم نمی خواد الان بازشون کنم چون جا ندارم که تا سقف خونه رو کارتون بچینم ( کل سیستم داره تیکه تیکه فروش میره ) .

Attachments

• Intel-corei7-920.jpg
    Intel-corei7-920.jpg
    41.2 KB · مشاهده: 6
  • MY-051-GS_400.jpg
    MY-051-GS_400.jpg
    23.5 KB · مشاهده: 17
  • gigabyte_ga_x58a_ud3r.jpg
    gigabyte_ga_x58a_ud3r.jpg
    63.7 KB · مشاهده: 16
اقا احسان!
خب خدا را شکر قطعات را جدا می فروشی!
اون کارت 5870 را 180 می خرم به شرط 48 ساعت مهلت تست!
ضمنا تهران هستم و خواستی امروز میام تحویل می گیرم!

اقا احسان!
خب خدا را شکر قطعات را جدا می فروشی!
اون کارت 5870 را 180 می خرم به شرط 48 ساعت مهلت تست!
ضمنا تهران هستم و خواستی امروز میام تحویل می گیرم!

آقا به جان مادرم تو باا من دشمنی داری !!! نداری ؟:d . آخه اینجاا 5870 می بینی ؟ بعد اون رو برای فروش بگذارم 230 قیمت پایه است . چون 235 مشتری داره از این تاپیک . این سه قطعه فروش بره قطعه بعدی گرافیکه . با این مهلت تست منو کشتی !! این جزئی از امضاته ؟ آره ؟ بی خیال بابا

منی یه سوال دارم
سیستم فعلی من:
cpu:7500 dual core
board:giga byte p 31
من الان میخوام cpu تو رو بخرم میشه بندازم رو سیستم؟؟
یا حتما باید برد رو هم بخرم
ممنون یمشم جواب بدید

منی یه سوال دارم
سیستم فعلی من:
cpu:7500 dual core
board:giga byte p 31
من الان میخوام cpu تو رو بخرم میشه بندازم رو سیستم؟؟
یا حتما باید برد رو هم بخرم
ممنون یمشم جواب بدید
سلام
قصد بازار گرمی ندارم . اما باید هر سه رو با هم بخرید . چون این مادربرد و سی پی یو سوکت 1366 هستند و از حافظه DDR3 استفاده می کنند . من هم به همین دلیل سه تا رو با هم برای فروش گذاشتم که هرکسی خواست یک جا خرید خوبی داشته باشه . تعریف نمی کنم اما برد من خیلی قوی و عالی هست . برای مثال ساتا 3 و یو اس بی 3 رو ساپور می کنه . همزمان هم می تونی دو تا کارت گرافیک رو با بالاترین حد کارائی روش داشته باشی . اگه سه تا رو بخری پشیمون نخواهی شد . همونزوری که گفتم قیمن نو مادربرد فقط چیزی حدود 400 هست .
باس رم چنده؟ گارانتی چیه؟
رم روش زده 1600 ولی من تاحالا چک نکردم با سیستم . گارانتی هم مادامالعمر کولینگ سیس داره .
لطفا رم ها رو برای من چند روز نگه دار. بهتون خبر میدم

تا ببینیم قسمت چی میگه دیگه .

آخرین ویرایش:
سلام
رفتم برای فروش تک تک قطعات با یه روش جدید .

Cpu : Core I7 920 - D0
MB : X58A-UD3R
Ram : 3*2GB G Skill - CL8

خوب . بریم سر قیمت .

مادربرد:

مادربرد با قیمتی که گرفتم به طور میانگین 390 فروش میره ! یه جا گفت 410 . یه جا گفت 375 . اون دیگه مشگل من نیست . از فروشنده ها گله کنید .

پس مادربرد :
270 قیمت پایه
. تا June 2013 هم گارانتی آواژنگ داره و نخری باید بری خدا تومن پول بدی . پس چونه نزن:x .

سی پی یو :
حقیقتش اینه که این مدل کمیاب شده . بازار هم خر تو خره ( شرمنده اما کلمه بهتری پیدا نکردم:d ) . دولار هم که رفته بالا . تحریم هم که هستیم . بازم بگم ؟=)) . با همه این بازار گرمی ها
من به سایت های خارجی مراجعه کردم . برای مثال :http://www.shopbot.ca/pp-intel-core-i7-920-intel-price-133147.html

با این حساب :
قیمت پایه 200 !!!!!
واقعا سی پی یو خیلی تمیز هست . گارانتی هم که هیچ وقت نداشته . استپینگ هم که D0 هست . چونه نزنید . اینم نخرید میپره . کسی همپین سی پی یو ای رو نمی فروشه مگر مثه من دستش خاالی باشه .

رم:

رم هم از شانس ما از 300 تومن اومد و تا میشد خودشو پایین نشین کرد . خاک بر سرش که خودشو رو این چنین زیر دست و بدبخت کرد:d . گارانتی مادام العمر کولینگ سیس داره

بی چک و چونه 80 قیمت پایه رم .

قیمت های پرت و پلا === اسپم === گزارش به مدیریت
. خریداری بسم الله ، نیستی داستان ننویس >:d< . قیمت پایه مفهوم خاص خودش رو داره .

من عکس از سایت مرجع می گذارم چون طعات روی سیستم سوار هستند و دلم نمی خواد الان بازشون کنم چون جا ندارم که تا سقف خونه رو کارتون بچینم ( کل سیستم داره تیکه تیکه فروش میره ) .
با سلام
دست گرامی کیس خالی رو خریدارم فوری حضوری نقدی قیمت رو برام PM کنید ممنون میشم
فوری

آخرین ویرایش:
با سلام
دست گرامی کیس خالی رو خریدارم فوری حضوری نقدی قیمت رو برام PM کنید ممنون میشم
فوری
کیس خالی یعنی چی ؟ یعنی جعبه کیس فقط یا کیس و مخلفات داخلش ؟ منظور شما رو نفهمیدم

فقط haf932 رو منظورم هست دوست گرامی

آهان . من نمی دونستم منظورت رو کلش و خود کیس تنها رو برات پ.خ کردم اما تا این سه قطعه فروش نره بقیه قطعات فروش نمیره و اگر عجله دارید من پوزش می طلبم . برای هر قطعه تاپیک جدا خواهم زد

من cpu رو میخوام.
البته 170 تومان
حضوری همین امروز معامله میکنم

من cpu رو میخوام.
البته 170 تومان
حضوری همین امروز معامله میکنم
سلام
قیمت شما زیر قیمت پایه است . قیمت پایه آخرش هست . اگر هم بخواید باید صبر کنید تا برد هم مشتری پیدا کنه تا یه وقت رو دست من نمونه . در غیر این صورت می تونید از جای دیگر خرید کنید . ببخشید که نمی تونم کمک کنم=((

آقا به جان مادرم تو باا من دشمنی داری !!! نداری ؟:d . آخه اینجاا 5870 می بینی ؟ بعد اون رو برای فروش بگذارم 230 قیمت پایه است . چون 235 مشتری داره از این تاپیک . این سه قطعه فروش بره قطعه بعدی گرافیکه . با این مهلت تست منو کشتی !! این جزئی از امضاته ؟ آره ؟ بی خیال بابا

با این حرفات نشان دادی فروشنده واقعی نیستی!
یا ما رو مسخره کردی یا خودت رو!
اول میای کل سیستم را می ذاری برای فروش با قیمت....
بعدش تک تک قطعات را می ذاری بعد دوباره سه تا سه تا می ذاری برای فروش!
حتما باید با قیمت نو ازت بخریم که راضی بشی بفروشی!
:d

با این حرفات نشان دادی فروشنده واقعی نیستی!
یا ما رو مسخره کردی یا خودت رو!
اول میای کل سیستم را می ذاری برای فروش با قیمت....
بعدش تک تک قطعات را می ذاری بعد دوباره سه تا سه تا می ذاری برای فروش!
حتما باید با قیمت نو ازت بخریم که راضی بشی بفروشی!
:d
=)) من همچین چیزی گفتم ؟ ببین دوست عزیزم ، من هم عجله دارم که هی تاپیک رو عوض می کنم . چون تاپیک های قبلی پر شده بود از اسپم و یا قیمت های خالی بندی !!!
سه قطعه رو با هم قرار دادم چون خودت میدونی که در کنار هم رنده می کنن این سه تا !!! معمولا هم کسی که دنبال یکی از اینا میاد ، بقیه رو هم می خواد .
شما می خوای همچین کارت گرافیکی رو 180 بخری ؟ بعد من میگم 230 شما میگی قیمت آکبند ؟ اگه آکبند بود که 370-80 ازت پول می گرفتم . تازه اقا مهلت تست هم می خواد:d . صبر کن تا نوبت کارت بشه ، زیر 230 تومن هم اصلا فکرشو نکن ( بدون شک)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or