baris manco کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Aug 19, 2012 #1 درود...... هر دو عزیز زیجن 1 میباشند و تمیز مکس پین:70 سایلنت هیل: 60 تصاویر ویرایش.////سایلنت هیل فروخته رفت
درود...... هر دو عزیز زیجن 1 میباشند و تمیز مکس پین:70 سایلنت هیل: 60 تصاویر ویرایش.////سایلنت هیل فروخته رفت
baris manco کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Sep 2, 2012 #17 اون دو نکبت عزیزی که پ.خ دادن بره خرید..و شماره تماس و جیم شدن چی شدن؟ فروختم نگید چرا نگفتم دادا خریدارم بیشتر... خوب پ.خ بده مردک )x یعنی حالم از هر چی قیمت پیشنهادی بهم میخوره )x ((( بد میگم ))) بیشتر... نه والا....من ظهر باشما یه جای ایستک نخردم.......یه حساب کتابی هم که با ما داری چه وضعشه
اون دو نکبت عزیزی که پ.خ دادن بره خرید..و شماره تماس و جیم شدن چی شدن؟ فروختم نگید چرا نگفتم دادا خریدارم بیشتر... خوب پ.خ بده مردک )x یعنی حالم از هر چی قیمت پیشنهادی بهم میخوره )x ((( بد میگم ))) بیشتر... نه والا....من ظهر باشما یه جای ایستک نخردم.......یه حساب کتابی هم که با ما داری چه وضعشه
MSboys کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 2, 2012 #18 نه والا:biggrin1:....من ظهر باشما یه جای ایستک نخردم:biggrin1:.......یه حساب کتابی هم که با ما داری:biggrin1: چه وضعشه:biggrin1: بیشتر... نه داداش ....اونو با اسکونت ازت میگیرم :d
نه والا:biggrin1:....من ظهر باشما یه جای ایستک نخردم:biggrin1:.......یه حساب کتابی هم که با ما داری:biggrin1: چه وضعشه:biggrin1: بیشتر... نه داداش ....اونو با اسکونت ازت میگیرم :d
Abolfazl3007 کاربر سایت Rating - 100% 25 0 0 Sep 2, 2012 #19 پاشو برو خدمت کن افغانی !:d اومده بازی میفروشه برا من ! :d
baris manco کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Sep 3, 2012 #22 جالبه 3 نفر مکس پینو میخواستن! اما خبری ازشون نیست! +آپ
MSboys کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 3, 2012 #23 یک کاغذ بنویس شانس فرهاد بعد بنداز تو دستشوی .... از این خارجی ها باشه ....:d بعد بزار اب ببرتش البته میتونی کنارشم چیز دیگه ای بنویسی
یک کاغذ بنویس شانس فرهاد بعد بنداز تو دستشوی .... از این خارجی ها باشه ....:d بعد بزار اب ببرتش البته میتونی کنارشم چیز دیگه ای بنویسی