Max Payne VS Max Payne

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تاپیک رو زدم تا pc gamer ها بیان و نظراتشون رو راجع به تفاوت های 2 تا مکس در شماره های 2و3 بگن که ایا فرقی داره یا نداره؟؟تو اصل بازی تاثیر گذاره یا نه؟لطفا کسانی که شماره ی قبلی رو بازی کردن نظر بدن!در ضمن بی احترامی به سایر کاربر ها هم ممنوع,فقط نظر شخصیتون رو بگید.

به نظر خودم این تغییر قیافه تو اصل بازی تاثیر منفی نمیذاره و البته سیستم کاور گیری هم یه نقطه ی مثبت تو بازی هست که به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه.در کل هم باید بگم قیافه ی جدیدش مناسبه چون به هر حال معتاده!!!

هیچی اون داستان 1 و 2 نمیشه البته به نظر خودم این یارو هم که Max Payne خودشو معرفی کرده شبیه سام فیشر تا Max Payne فقط ریشاش منو کشته :laughing:

باید بگم که خود من هم از قیافه ی ضایع این یارو بیزارم اما این میتونه استارت یه بازیه غول با شماره های زیاد باشه.

باید بگم که خود من هم از قیافه ی ضایع این یارو بیزارم اما این میتونه استارت یه بازیه غول با شماره های زیاد باشه.
و در انتها هم به گند کشیده شدن یه نام ;)
===
به نظر من این یه آدمه جدیده...
اصلا مکس پین نیست...
میشه گفت یه عنوان جدید دادن بیرون اسمشو مکس پین گذاشتن که فروش کنه...
اونی که شخصیت مکس پین 3 رو طراحی کرده حالش زیاد خوب نبوده ، اونایی هم که تایید کردنش از اونم حال خراب تر بودن...

به نظر من هر کاری می کردن نباید چرخه شبانه روز رو به بازی اضافه می کردن.با اینکه نمی تونم ویژگی ها دیگه(مثل لباسش) رو هم تحمل کنم اما دیگه بازی کردن تو روز یه افتضاح برای mp هست.همچنین داستان بازی که ظاهرا خیلی مضخرف هستش برای یه بازی MP .

ما که هر جا پست میدیم پاک میشه یه بار هم اینجا شانسمونو امتحان کنیم.:laughing:
دوست عزیز ممنون از ایجاد این تاپیک.
شاید نظرم به مذاقتون خوش نیاد ولی هر کس با این بازی مخالف باشه من یکی موافقم.
اصلا انتظار ندارم همون روندی که 7 سال پیش دیدمو الان هم ببینم.
با اینکه اطلاعات خیلی زیادی از بازی منتشر نشده ولی بعضی دوستان جلوتر بازی رو نقد کردن و امتیاز هم بهش دادن!
کم مونده که هنوز نیومده بدترین بازی تاریخ هم لقب بگیره.
واقعا من نمیدونم که سیکل شبانه روز توی بازی چه ربطی به بزرگی و کوچیکی اون بازی داره؟؟!!
من معتقدم که چهره مکس کاملا غیر طبیعی تغییر کرده،ولی اگه کچل شده معتاد شده مسکن مصرف میکنه و... کاملا طبیعی و مناسب حال و هوای بازی هست.
دلیل نمیشه که چون توی مکس 1 و 2 بیشتر بازی توی مکان های تاریک انجام میشد مکس پین 3 هم حتما اینطوری باشه!!!
حالا باز خوب شد راک استار اطلاعات کمی رو منتشر کرده وگرنه معلوم نبود که سر این بازی چی میومد!!!!!
من اگه جاشون بودم هیچ عکس و اطلاعاتی از این بازی بیرون نمیدادم تا انقدر توهین متوجه ام نباشه.
با تشکر.

ما که هر جا پست میدیم پاک میشه یه بار هم اینجا شانسمونو امتحان کنیم.:laughing:
همینجوری الکی پاک میشه؟!
اصلا انتظار ندارم همون روندی که 7 سال پیش دیدمو الان هم ببینم.
ما هم همچین انتظاری نداریم باز هم داری منظور ما از ایجاد این Petition رو اشباه میگیری...
الان کلا این بازی چه شباهتی به مکس پین داره؟؟
با اینکه اطلاعات خیلی زیادی از بازی منتشر نشده ولی بعضی دوستان جلوتر بازی رو نقد کردن و امتیاز هم بهش دادن!
کو نقد؟کو امتیاز؟اگه منظورت Petitionـه که خوب من زیاد حال و حوصله ی تدریس زبان ندارم اما Petition به معنای درخواست ـه و اگه نمی تونی درک کنی معنیشو مشکل خودته...
واقعا من نمیدونم که سیکل شبانه روز توی بازی چه ربطی به بزرگی و کوچیکی اون بازی داره؟؟!!
این ربط نداره...قیافش چی؟داستان چی؟گیم پلی چی؟
کم مونده که هنوز نیومده بدترین بازی تاریخ هم لقب بگیره.
شما مثل اینکه یا مشکل درک جملات داری...کی گفته این مکس بدترین بازی دنیا قراره لقب بگیره؟
صد بار هم توی اون تاپیک من گفتم،نیما گفت،کسرا گفت...خیلیا گفتن که مکس فقط از دید طرفداراش بازی بدی هست...
من معتقدم که چهره مکس کاملا غیر طبیعی تغییر کرده،ولی اگه کچل شده معتاد شده مسکن مصرف میکنه و... کاملا طبیعی و مناسب حال و هوای بازی هست.
آهان بعد کچل شدن مکس توی تغییرات قیافه به حساب نمیاد :)

همینجوری الکی پاک میشه؟!

ما هم همچین انتظاری نداریم باز هم داری منظور ما از ایجاد این Petition رو اشباه میگیری...
الان کلا این بازی چه شباهتی به مکس پین داره؟؟

کو نقد؟کو امتیاز؟اگه منظورت Petitionـه که خوب من زیاد حال و حوصله ی تدریس زبان ندارم اما Petition به معنای درخواست ـه و اگه نمی تونی درک کنی معنیشو مشکل خودته...

این ربط نداره...قیافش چی؟داستان چی؟گیم پلی چی؟

شما مثل اینکه یا مشکل درک جملات داری...کی گفته این مکس بدترین بازی دنیا قراره لقب بگیره؟
صد بار هم توی اون تاپیک من گفتم،نیما گفت،کسرا گفت...خیلیا گفتن که مکس فقط از دید طرفداراش بازی بدی هست...

آهان بعد کچل شدن مکس توی تغییرات قیافه به حساب نمیاد :)
ای بابا شما اینجا هم ما رو ول نمیکنی!:eek:
بد نیست بدونید که من فقط نظر شخصیم رو دادم و منتظر نبودم کسی بیاد جزء به جزء نظرمو نقد کنه!
فکر میکنم شما باید به جای تدریس زبان در یه جای دیگه که اسمشو نمیبرم مشغول به فعالیت بشی!

ای بابا شما اینجا هم ما رو ول نمیکنی!:eek:
بد نیست بدونید که من فقط نظر شخصیم رو دادم و منتظر نبودم کسی بیاد جزء به جزء نظرمو نقد کنه!
فکر میکنم شما باید به جای تدریس زبان در یه جای دیگه که اسمشو نمیبرم مشغول به فعالیت بشی!
شما کلا پست ندی بهتره ;) موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or