Max Payne 3 | PS3

پاسخ آقای RED V

1- بازي از نظر مولتي پلير و تعداد بازيكن ها چجوري هست ؟؟ سطح كيفي مولتي پلير در كل چجوري حساب ميكنيد ؟حدوداً 12 نفر می تونه در یک مپ باشه که بستگی به مد های مختلف داره.مد هاش هم DEAD MATCH ، free ،gang wars و بقیه حول این سه تا می چرخه،منتها چیز های جدیدی بشون اضافه شده یا سخت تر شده اند.سطح قابل قبولی داره برای من و اکثراً همکاری تیمی رو خیلی خوب اجرا می کنند.

2- مولتي پلير كمپر داره يا نه ؟؟خیلی کم البته وقتی دشمن حتی از دور نمایان بشه،اسمش بالا سرش حک میشه و راحت میشه نابودشون کرد!

3- از نظر لگ و سرور چجوري هست ؟؟ مچ ميكينگ هست ؟؟لگ زیاد داره،خصوصاً وقتی درگیری زیاد میشه و انفجارات هم بوجود بیاد!

4- از نظر گرفتن حجم دانلودي سنگين هست يا نه ؟؟ منظورم اينه كه هر ساعت چند مگ مصرف ميكنه ؟؟معمولیه، حدود 20 مگ.

5- چندتا اپديت تا الان اومده و هر كدوم چه حجمي ؟؟یکی با حجم بین 65-68

سلام
مي خواستم بدونم بازى چند مرحله است ؟ از مرحله xii چقدر تا پايان باقى مونده ؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD
کلاً 15 چپتره.
در منوی بازی اگر به بخش انتخاب چپتر برید،مشخصه که کجا هستید و چند مرحله باقی مونده.

تو multi-player که وارد میشم اول سرچ میکنه ولی بعد مینویسه creating session ...
بعد از create کردن حتی نیم ساعت هم منتظر بودم هیچ کس join نمیشه :| کلا نتونستم تا حالا آنلاین بازی کنم :| کسی از دوستان راه حلی داره؟!
در ضمن این psn ID بندست اد کنید :
Navied

واقعا بازی در حد و اندازه ی اسم مکس پین نبود...اینکه سیستم بازی فقط شوتینگ بود شاید واسه زمان مکس پین 2 جذاب بود نه الان که هر شوتینگ 100 تا قسمت اضافه داره که بازی رو یکنواخت نکنه...
واقعا بازی یکنواخت بود همش میرفتی یجا کاور میکردیو تیر میزدی
مکس پین هم که کلا خنگ و الکلی شده بود شخصیتشم خراب کرده بودن
داستانشم که واقعا ضعیف بود...

سلام
دوستان من یه مشکلی دارم با این بازی
هر مرحله از بازی که تموم میکنم
بازی گیر میکنه یعنی تصویر سیاه میشه ولی صدا هست
باید صبر کنم فبلم بازی تموم بشه از بازی بیام بیرون دوباره برم داخل بازی تا بره مرحله بعد و تصویر بیاد
کسی میتونه کمک کنه؟

عجب بازی بی‌ مصرف و تکراری ای! تون این زمونه که بازی‌ها داره پازل درست می‌کنه، ماموریت‌های مختلف داره، وسایل برای اپگرد کردن داره، آبجکت‌هایی‌ داره که باید پیدا کنی‌ و توی بازی ازشون استفاده کنی‌ ، اینا چی‌ ساختن !!!! فقط شوتینگ !!! اصلا خوشم نمیاد حیف یون ۹۰ تومن پول زبون بستم که اونم دست دو از توپ خونه و حقه بازش خریدم !!!! من خوشم نیومد اصلا و ابدان ، فقط یه شوتینگ ! همین، همین و بس ! اونم چقدر الکی‌ سخت، الکی‌ !!! سختی و تروفی‌های مسخرش هیچ آرزشی نداره، من خودم از بعضی‌‌های سخت خوشم میاد و فک کنم تنها کسی‌ باشم که Dark souls رو پلات ااش کردم اما این خیلی‌ لوس سخته ...

واقعا شيت در حق اين بازي زياده
همش كاور گيري و صحنه هاي سينمايي چرت
حال ادم بهم ميخوره خدايي حقش بيشتر از 5 نيست
دارم خودمو عذاب روحي ميدم تا تمومش كنم از بس شيته بخدا ارزش يه چپتر رو هم نداره از بس شيت تكراري و تخيليه
من موندم چجوري بعضيا هي سينگ اينو به سينه ميزنن
تو اين نسل به غير از ددرايزينگ 2 بدترين بازي اي كه كردم اين بازي بوده
راك استار بعد از ال اي نوير باز گند زد

شما یه مکالمشو بدون سرچ تو اینترنت بنویس. حتما باید یه داستان با افت و خیز و درام و شادی باشه که خوشتون بیاد؟
به نظر من این بازی عالیه راک استار واقعا جای رمدی رو پر کرد لذت این بازی واسه من مثل الن ویک بود گیم پلی نسبتا خوب داستان سوپر خوب کاراکتر های بسیار عالی فضاهای بی نظیر اینم مثل بقیه بازی های راک استار صنعت بازی رو یک گام به جلو برده هرکی نظری داره البته

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or