Max Payne 3 | PS3

البته اوریج هم لیک میشه
نمیشه گفت لیک
نمیدونم یه سری Pre-order می کنن یا قضیه چیه:دی
ما صبر میکنیم تا بشه 40 تومن
فکر کنم وقتی ps4 بیاد این بشه 40 تومن :))
حالا خوبه دلار ارزون شده
باور کن اصلا بعید میدونم ارزون شه

---------- نوشته در 03:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 AM ارسال شده بود ----------

وقتی هم حال می کنند که بچه پولدارا نرن ازشون بازی بخرن !
کسی نمیگه چون هیچکی نخرید پس ارزون کنیم سیستمشون که مثل بازارچه ما نیست هفته ای 5 تومن کم کنن:دی هروقت خریدشون با دلاری که 2تومن گرفته بودن تموم شد دلار تموم شد اون وقت دلار ارزون میگیرن اون وقتم میشه 6 ماه دیگه که من بازم بعید میدونم قیمت هارو بیارن پایین!

نمیشه گفت لیک
نمیدونم یه سری Pre-order می کنن یا قضیه چیه:دی

فکر کنم وقتی ps4 بیاد این بشه 40 تومن :))

باور کن اصلا بعید میدونم ارزون شه

---------- نوشته در 03:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 AM ارسال شده بود ----------

کسی نمیگه چون هیچکی نخرید پس ارزون کنیم سیستمشون که مثل بازارچه ما نیست هفته ای 5 تومن کم کنن:دی هروقت خریدشون با دلاری که 2تومن گرفته بودن تموم شد دلار تموم شد اون وقت دلار ارزون میگیرن اون وقتم میشه 6 ماه دیگه که من بازم بعید میدونم قیمت هارو بیارن پایین!
به هر حال وقتی فروش نره قیمتشون میاد پایین تا به حد نرمال خودش برسه

حالا خوبه شما همون 80 تومن رو هم داری! ما صبر میکنیم تا بشه 40 تومن تا زه اون موقع هم با ترس و لرز میخریم

کاره خوبی میکنی صبر میکنی!به نظر من 100 تومن بیشتر واسه یه دیسک خیلیه!بحثه داشتن و نداشتن نیست یه جورایی آدم حیفش میاد این همه پول واسه بازی بده!خودم که دیگه عشقه BATMAN بودم 1 ماه صبر کردم 80 تومن شد خریدم تازه بازم واسم زور داشت!ولی 30 یا 40 تومن حده متعادله و خوبه

اگر گیم اسپات بهش 9.5 بده 100 تومن واقعا ارزش داره بالاش پول بدی و هر چه زودتر تجربش کنی . کاری که زمان آنچارتد 2 و Red Dead Redemption اتفاق افتاد کی میتونه برایه بازی کردن این دوتا شاهکار صبر کنه .

البته من قصد دارم رو پی سی برم این بازیرو با دایرکت اکس 11 خداروشکر که مثل عناوین بالا انحصاریه کنسولها نیست و کسی جرات نکرد حقشو بخره#:-s ولی خوب راک استار بازم کرمشو ریخت و با تاخیر عرضه کرد هر چند 15 روز تاخیر که نسبت به تاخیر بتمن هیچی نیست .

دوستان گرام زياد هايپ زده نشويد :d
يكي از رفقاي حرفه اي و با سابقه من MP3 رو بازي كرده و گفته اصلا" اون حال و هواي MP هاي قديمي رو نداره و كلا" خوب نيست
گفت حقش بين 7-7.5 ماكزيمم نمره است

شماها هم روي حساب MP1&2 داريد روي بازي حساب باز مي كنيد من دقيقا" از همون وقتي كه تريلر هاش رو ديدم فهميدم راكستار با گرفتن بازي از REMEDY در حقش ظلم كرده و فقط يه اشغال بفروش دست ملت مي خواد بده !!!
در مورد امتيازات بازي هم دوستم اشاره كرده كه چون ملت و سايت ها راكستار رو دوست دارن كم بهش نميدن :d
بي خيالش بشيد به نظر من بهتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or