Max Payne 3 | PS3

سلام علیکم...

یه پیشنهاد داشتم :

اگه مقدوره براتون یه دور دیگه مکس پین 1 و 2 رو بازی کنید ... به ترتیب ...

این دو شماره یه جورایی دِسر محسوب میشه ... ضیافتی عظیم در پیش است ...

داداش راک استاره ها الکی نیست
اویل هم کاپ کام بود .معمولا گرافیکو بالا میبرن .از تمام ریزه کاری های بازی مثل کمبو.سختی مراحل.باس ها. خود تعداد مراحل وحتی از داستان میزنن. نینجا گیدن 3 رو اول بازی کنی ودموشو ادم میدید حال میکرد اما دومرحله رد کنی خسته کننده ویکنواخت بود .سر شاهکارها جدیدا این بلا هارو میارن فقط بفروشن محتوا رو دیگه کار ندارن باید دید اینم اونطوره یا نه .

اویل هم کاپ کام بود .معمولا گرافیکو بالا میبرن .از تمام ریزه کاری های بازی مثل کمبو.سختی مراحل.باس ها. خود تعداد مراحل وحتی از داستان میزنن. نینجا گیدن 3 رو اول بازی کنی ودموشو ادم میدید حال میکرد اما دومرحله رد کنی خسته کننده ویکنواخت بود .سر شاهکارها جدیدا این بلا هارو میارن فقط بفروشن محتوا رو دیگه کار ندارن باید دید اینم اونطوره یا نه .

حرفت رو قبول دارم
خیلی از عنوان هارو گند زدن و خیلی های دیگه هم تو راه هستن که قراره گند زده بشن!
اما Rock star فرق داره...بازی هاش کمه واقعا هم کار میکنه رو بازیاش بازی ضعیفش به نظر من L.A NOIRE بود که بازم خوب بود نسبت به بقیه بازی ها ابتکار داشت تو صنعت گیم
Max Payne 3 ام مطمئنن بازی خیلی خوبی میشه

بچه ها به نظرتون گيم پلي بازي اون کشش لازمه رو داره!!??!!??
من يذره نگرانم !!!:d
اخه اون اسلوموشن اون موقع انقد جذاب بود و کشش داشت(البته از داستان خيلي خوب مکس پين 1&2 هم نبايد گذشت)...
درهر حال اميدوارم بترکونه!!

آخرین ویرایش:
گرافیک خوب داستان خوب اسم خوب سابقه خوب (!) و همه چی خوب، فقط امیدوارم بازی درجه سختی قابل قبولی داشته باشه و ما همش در حال کشتن یک مشت عروسک خیمه شب بازی نباشیم (با وجود حالت bullet time بازی، سختی بیشتر اساسا حس می شه ) سخت و سختر ! از این سختی های الکی بازی های معمول نباشه که سختی بازی فقط وابسته به کاهش ظرفیت آسیب پذیری بازیباز هست...

حرفت رو قبول دارم
خیلی از عنوان هارو گند زدن و خیلی های دیگه هم تو راه هستن که قراره گند زده بشن!
اما Rock star فرق داره...بازی هاش کمه واقعا هم کار میکنه رو بازیاش بازی ضعیفش به نظر من L.A NOIRE بود که بازم خوب بود نسبت به بقیه بازی ها ابتکار داشت تو صنعت گیم
Max Payne 3 ام مطمئنن بازی خیلی خوبی میشه
منم رو شرکت سازنده اعتقاد دارم که کیفیت رو بهش میرسن مثل یو بی سافت که واقعا اکثر کارهاش خوب بوده. منم منتظرم چون این سبک رو هم دوست دارم. امیدوارم بازی زود لو بره وبیاد برا دانلود.

اماده باشيد!!!!!!!!

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 AM ارسال شده بود ----------

منم رو شرکت سازنده اعتقاد دارم که کیفیت رو بهش میرسن مثل یو بی سافت که واقعا اکثر کارهاش خوب بوده. منم منتظرم چون این سبک رو هم دوست دارم. امیدوارم بازی زود لو بره وبیاد برا دانلود.

ارزوي جالي بود!
لو رفتن بازي مورد علاقتون!!!!!
خندم گرفت!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or