Max Payne 3 | PS3

رنکت 2 بود?????
پس بگو!شما و امثال شماييد که حق من و امثال منو ميخوريد!!:d
منم اپديت کردم رفتم تو مولتي به سرعت برق وب باد فايند کرد و دو سه دست هم بازي کردم رنکم شد دو
بعد اومدم بيرون از بازي و سريع کنسول رر روشن خاموش کردم ببينم مشکل رنکم درس شده يا نه!
ديدم نه!|:بباز يک شده بود!!

بازیت قصبیه :دی ... کی بهت داده :دی ؟؟ !! ..

خداییش مشکلت چیه ؟

بازیت قصبیه :دی ... کی بهت داده :دی ؟؟ !! ..

خداییش مشکلت چیه ؟

کي بهم داده!:d
عرق جوين ريختم با نون بازوم خريدم!:d
نميطونم والله چشه!
البته الان لولم شد دو و موند!ولي از طريق بخش افلاين نيويورک minute.....
ديگه حس تست کردن ندارم الان ببينم برم سه ميمونه يا نه

درود...
قیمتش چنده الان؟..فک کنم دور و ور 100 باشه درسته>./ مییارزه با این قیمت ؟
بره کسی میخوام:دی...
مولتیش چجوریه؟کد داره..؟مد چی؟کد مد چی چی داره:دی

رنکت 2 بود?????
پس بگو!شما و امثال شماييد که حق من و امثال منو ميخوريد!!:d
منم اپديت کردم رفتم تو مولتي به سرعت برق وب باد فايند کرد و دو سه دست هم بازي کردم رنکم شد دو
بعد اومدم بيرون از بازي و سريع کنسول رر روشن خاموش کردم ببينم مشکل رنکم درس شده يا نه!
ديدم نه!|:بباز يک شده بود!!
اه تاکی تورو گرفته :d
احتمالا یه اپدیت دیگه میذارن
صبر ایوب داشته باش

درود...
قیمتش چنده الان؟..فک کنم دور و ور 100 باشه درسته>./ مییارزه با این قیمت ؟
بره کسی میخوام:دی...
مولتیش چجوریه؟کد داره..؟مد چی؟کد مد چی چی داره:دی

درود بر روح فرهاد!:d
120 چوقه
کد مد نداره برا انلاين!راحت ميشه بازي کرد!
مولتيشم باحاله!فقط اگه ايراداي تخيلي نداشته باشه مث مال من که رنکم ارتقا پيدا نميکنه!!!!!:d
در کل بره هر کي ميخواي ي شاخه گل بهش بدي به صرفه تره

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

اه تاکی تورو گرفته :d
احتمالا یه اپدیت دیگه میذارن
صبر ایوب داشته باش

اي بميره اين تاکي!!!
اپديت به دردم نميخوره!
مشکل از جاي ديگست.!
بو داره!
اگه ديديد راک استار تعطيل شد بدونيد عاقبت شکايت من بوده!
ازشون غرامت ميگيرم که با اعصابم بازي کردن و وقتمو تلف کردن!!:d

اگه تاکی بمیره من و تو از کی با اختلاف یدونه ببریم بعد کلی بزنیم تو سرش و فحش بدیم؟! نه واقعا کی میتونه همچین ظرفیت خارق العاده ای داشته باشه؟!!:d
معلومه مشکل از جای دیگست :d اگه هم بو داره تا بازی سنتر نرسیده .دو روز صبر کن دیگه =; ( بای نبود کف گرگی بود )
اگه شانس توئه بری شکایت میگیرنت به جرم تشویش اذهان عمومی علیه راک استار تازه باید بری اب خنک بخوری :clap:
حالا که خیلی اصرار داری من میتونم مکس تورو مجانی بگیرم ازت ;;) بدم نمیاد دو تا ازش داشته باشم

هم ۱ دارم هم ۲.من برای شبکه میگم.کدوم سروراش بهتره؟من یه خورده پینگم بالاست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

منکه ريجن يک دارم..بد نيس خوبه!پينگ منم همچين خيليي پايين نيست ولي ميتونم بازي کنم
حالا از کسي ک ريجن دوشو تست کرده هم بپرسيد باز

Ping man ba server tehran 48 va ba manchester 200 khoobe bad ki mldem aztech dare 1 soal daram azasj?

ﺯﺑﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺳﻤﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﻮﻇﻔﻨﺪ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﺎ ﻓﻮﻧﺖ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ. ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﯿﻨﮕﻠﯿﺶ ﻭ ﯾﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺭﺍﯾﺞ ﺩﺭ ﭼﺖ ﻭ ... ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﺍﺳﺖ. ﺍﻣﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻟﻐﺎﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻭ ﺫﮐﺮ ﻣﺘﻦ ﯾﺎ ﺟﻤﻼ‌ﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺟﻬﺖ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﮎ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻄﻠﺐ (ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﺭﺵ ﺻﺤﯿﺢ) ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﺬﮐﺮﯼ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﯼ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻗﻄﻊ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻭﯼ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 2 ﻫﻔﺘﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.
من که سوالتونو متوجه نشدم!لطف کنيد متناسب با قوانين انجمن پست بديد تا به جواب سوالتون برسيد...

ﺯﺑﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺳﻤﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﻮﻇﻔﻨﺪ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﺎ ﻓﻮﻧﺖ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ. ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﯿﻨﮕﻠﯿﺶ ﻭ ﯾﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺭﺍﯾﺞ ﺩﺭ ﭼﺖ ﻭ ... ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﺍﺳﺖ. ﺍﻣﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻟﻐﺎﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻭ ﺫﮐﺮ ﻣﺘﻦ ﯾﺎ ﺟﻤﻼ‌ﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺟﻬﺖ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﮎ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻄﻠﺐ (ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﺭﺵ ﺻﺤﯿﺢ) ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﺬﮐﺮﯼ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﯼ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻗﻄﻊ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻭﯼ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 2 ﻫﻔﺘﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.
من که سوالتونو متوجه نشدم!لطف کنيد متناسب با قوانين انجمن پست بديد تا به جواب سوالتون برسيد...

میگم من پینگ با سرور تهران 46 و با سرور منچستر 200 خوبه؟ بعد کسی مودمه aztech داره که یک سوالی دارم

بازیو دیروز تموم کردم. بسی لذت بردم :دی از وقتی تموم شده افسردگی گرفتم, خیلی وقت بود که بعد از آنچارتد با هیچ بازی اینقدر حال نکرده بودم. داستانش می تونست خیلی بهتر از این باشه ...

دارم افسردگي ميگيرم!!
هربار که ميرم تو قسمت مولتي ميبينم رنکم شده يک!!
به چه انگيزه اي بازي کنم اخه!!
چرا فقط من اين مشکلو دارم!
چرااااااااااااااااااااااااااااااااا........?!?!?!?!?!?!?!?!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or