Max Payne 3 سال 2009...2K Boston و عنوان جدید... Legacy of Kain و Thief نسل بعد

rezaigi2004

کاربر سایت
انجمن Surfer Girl دوباره از ساخت عنوان های مختلف پرده برداشت و مثل همیشه برای من این منبع بسیار معتبر هست و خواهد بود.

2K Boston هم اکنون در حاب طراحی اولیه عنوان جدید در سبک RPG با کد نام Project X میباشد که زودتر از سال 2009 عرضه نخواهد شد.

12.jpg

استدیو بخش کانادا Rockstar در حال ساخت عنوان Max Payne 3 میباشد و به احتمال قوی برای اوایل 2009 عرضه خواهد شد خبر ساخت این بازی و عنوان جدید از سری Duke Nukem برای کریسمس اعلام میشود.

mp3.jpg

Eidos Montreal هم اکنون در حال برنامه ریزی مالی سال 2009 میباشد که در بین عنوان های اعلام شده بازی های Legacy of Kain, Thief نسل بعد به چشم میخورد.

go_lok.jpg

موفق باشید-رضا

البته من با اجازه خبر كامل ميكنم eidos عنوان fear effect 3 رو هم تو اين ليست اورده

درسته خودم میخواستم توی پست اول اشاره کنم اما این مورد رو خود Surfer Girl اشاره کرده و کمپانی eidos بخش Montreal اشارهای به این بازی و اومدنش نکرده برای همین ننوشتم از شما ممنون ;)

ای قربون آدم چیز فهم. خدا یه پولی به این eidos بده تا از این فلاکت در بیاد و این legacy of kain و زودتر بسازه. اونوقت نصف پول شیرینی رو هم من میدم.

نصف ديگشم من مي دم:biggrin1:
من هنوزم تو خماري داستان قسمت سوم اين بازي موندم هم تموم شد هم نشد(داستان داشت در حد غول:biggrin1:)

این مکس پین که می خوان 2009 منتشرش کنن معلومه با این زمان زیادی که براش گذاشتن می خوان دوباره افتخارات و محبوبیت قسمت 1 و 2 رو به دست بیارن مخصوصا 1 رو.البته با وجود یه مشت بازی چرت PS2 که سبک های این بازی رو دزدیدن و یه بازی البته جذاب مثل StrongleHold فکر کنم اگر یه سری امکانات و حرکات جدید استفاده نکنن(که 100% میکنن) بازی از جذابیتش خیلی کم میشه.

نمیدونم چرا يه سری فکر میکنن زمان تولانی تره تاريخه ارزه به کيفيت بيشتر ربت داره
خب هر وقت که کاره ساخته بازی تموم بشه بازيرو میدن بيرون;)

max payne 1,2 از بهترین های اکشن سوم شخص بود که هم جذاب بود و هم حالت bullet-time رو به دنیای بازی ها اورد
یادش بخیر اون زمان ها جوون بودیم که بازیش میکردیم
بی صبرانه منتظر قسمت سوم هستم

سلام ...
Legacy Of Kain يكي از بازي هايي بود كه ارزو داشتم نسخه بعديشو ببينم هيچ وقت لحظات فراموش نشدني بازي با رازيل و كين بخصوص در نسخه اخر را فراموش نميكنم فوق العاده به اين بازي علاقه دارم. اميدوارم زودتر تصاويري از گيم پلي بازي ببينم تا خيالم در مورد عرضه بازي كاملا راحت بشه. به تمام طرفداران اين بازي تبريك ميگم بخصوص اريا.

Legacy Of Kain

منکه از وقتی خبر ساخته شدن Legacy Of Kain رو شندیدم نمی دونم از خوشحالی چیکار کنم.
Legacy Of Kain بازی برای همیشه.بازی برای یک لحظه
Legacy Of Kain For Ever And A Day

راستي در مورد fear effect بايد بگم كه video gamer درستون شايعاتش اورده و گفته احتمال امدنش زياده در مورد fear effect 3 بايد بگم كه قرار بود در سال 2003 بياد كه بعد از درست كردن 90 درصد cancel شد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or