Max Payne 3 سال 2009...2K Boston و عنوان جدید... Legacy of Kain و Thief نسل بعد

rezaigi2004

کاربر سایت
انجمن Surfer Girl دوباره از ساخت عنوان های مختلف پرده برداشت و مثل همیشه برای من این منبع بسیار معتبر هست و خواهد بود.

2K Boston هم اکنون در حاب طراحی اولیه عنوان جدید در سبک RPG با کد نام Project X میباشد که زودتر از سال 2009 عرضه نخواهد شد.

12.jpg

استدیو بخش کانادا Rockstar در حال ساخت عنوان Max Payne 3 میباشد و به احتمال قوی برای اوایل 2009 عرضه خواهد شد خبر ساخت این بازی و عنوان جدید از سری Duke Nukem برای کریسمس اعلام میشود.

mp3.jpg

Eidos Montreal هم اکنون در حال برنامه ریزی مالی سال 2009 میباشد که در بین عنوان های اعلام شده بازی های Legacy of Kain, Thief نسل بعد به چشم میخورد.

go_lok.jpg

موفق باشید-رضا

يه سوال فني ! :biggrin1: ببينم مگه Max Payne 2 رو شركت Remedy نساخته ؟ و مگه قرار نبود قسمت سومش هم همين شركت بسازه ! پس چرا بازي سر از Rockstar در آورده !:biggrin1: من شنيده بودم شركت Remedy پس از اتمام كار بازي Alan Wake ، ساخت اين بازي رو هم شروع ميكنه !

يه سوال فني ! :biggrin1: ببينم مگه Max Payne 2 رو شركت Remedy نساخته ؟ و مگه قرار نبود قسمت سومش هم همين شركت بسازه ! پس چرا بازي سر از Rockstar در آورده !:biggrin1: من شنيده بودم شركت Remedy پس از اتمام كار بازي Alan Wake ، ساخت اين بازي رو هم شروع ميكنه !
البته ناشره شماريه 1 و 2 maxpayne rockstarبوده شايد شده شبيههcod که شماريه 3 يه استديو زد شماريه چاهارش رو يه استوديويه ديگه

Max Payne 3 ديگه چه صيغه ايه ..............
اين شركت هاي بازيسازي به جاي اينكه اين بازي هاي قديمي و تكراري رو هي كش بدن بايد به فكر ساخت بازي هاي جديد و نوآوري باشن ......
حداقل اين Max Payne واقعا ارزش دنباله ساختن براش رو نداره....:sick:

اگه Legacy Of Kain جدید ساخته بشه , همتون پیش من شیرینی دارین ! مخصوصآ رضا بابت نوشتن این خبر .
292.gif
ای قربون آدم چیز فهم. خدا یه پولی به این eidos بده تا از این فلاکت در بیاد و این legacy of kain و زودتر بسازه. اونوقت نصف پول شیرینی رو هم من میدم.

البته تا جای که یادمه Max Payne 3 رو ایران ساخت! :laughing: شرکتشو یادم نیست ولی هر چی کی بود Rockstar و 2K و جدو آبادش هم میزاره تو کیسش!!
یکی بره میل بزنه به Rockstar این قضیه رو بگه تا الکی به خودشون زحمت ندن بیچاره ها...:laughing:
بگین این قضیه منتفی شده،دیر رسیدین!!!

پ.ن: این پسره که تو عکسه،اگه قرار باشه Max Payne واقعی باشه تا 2009 دیگه پیر شده! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or