Max Payne 1 + The Fall of Max Payne | PC

Max Payne 1

درود بر همه
دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم و دوستاران و طرفداران بازی باهم بحث کنیم
اولین شماره از این بازی در سال 2001 عرضه شد و به نوعی دنیای گیم را متحول کرد از گیم پلی روان بازی گرفته تا اهنگ ها ی زیبا و داستان بی نظیر همه و همه دست به دست هم داد تا این بازی هنوز به یکی از محبوبترین بازی ها تبدیل شود .
هنوزبعد از چندین سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست

داستان بازی از این قرارهست کهMax یک افسر پلیس نیویورک است که در هنگام بازگشت به خانه متوجه می‌شود که همسر و فزرند نوزادش توسط افرادی معتاد به طرز عجیبی کشته و به قتل رسیده اند همچنین در جریان بازی به سر نخ های دست پیدا می کنید که و متوجه می شوید که عاملان قتل خانوادش معتادانی بوده اند که تحت تاثیر مواد مخدر دست به چنین جنایتی زده اند
حال شما تلاش خواهید کرد که عاملین قتل همسر و فرزندتان را پیدا کنید و ...............................

این هم تصاویر از بازی که تازه گرفته ام:

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

دومین شماره از بازی درسال 2003عرضه شد و با اینکه از نظر داستانی به خوبی شماره اول نبود ولی باز توانست به یکی از بهترین بازی های سال تبدیل شود و نمره های بالای را کسب کند

داستان شماره 2
2 بازی زمانی اغاز می شود که مکس در یک بیمارستان در حالتی نا متعادل به هوش می آید که در این حالت او همه چیز خود را از دست داده و تقریبا از قدیم هیچ خاطره ای به یاد ندارد و به نوعی به فراموشی دوچار شده و همه ی اتفاق هایی که قبل از حادثه برایش افتاده را فراموش کرده ، به دلیل مصرف مواد مخدر
در این حالت تصمیم به فرار از از بیمارستان می گیرد که در یک اتفاق غیر منتظره مونا ساکس را می بیند تا تا الان فکر می کرد مرده باشد. مکس در جریان ماجراهای بیشتر، عاشق «مونا» می‌شود و تا جایی پیش می‌رود که برای نجات جان او، همکار خود را که به او دربارهٔ ارتباطش با جنایتکاران مشکوک شده بود، می‌کشد و....

تصاویر از
Max Payne 2 The Fall of Max

ممنون از sa_sa

Max Payne 1+2
pass: www.gamehousevn.com

آخرین ویرایش:
واقعا یادش به خیر خیلی بازی خفنی بود ! من نسخه ی یکشو همین تازه یه بار رفتم ماه یش بود فکر کنم الان دارم نسخه ی دو رو میرم ! واقعا میگم خیلی بهم چسپید !

خدا به شما خیر دنیا و آخرت بده ! به دو دلیل :

1- که این بازی های قدیمی رو هنوز تو آرشیو خودت نگه داشتی صحیح و سالم
2- به خاطر مرام و معرفتی که داری
3- و غیره ....:d

این بهترین بازی عمرم بود . همه حسرت بازی کردنشو داشتن ! بازی برای 15 سال پیش هست ! و باید در موزه قرار بگیره .
چهره مکس اینجا خیلی چیزا رو نشون میده . الان که دوباره این عکس ها رو دیدم یاد اون روزا افتادم . یادش بخیر .
اون توهم ها اون موسیقی بازی اون گرافیک شاهکار تو زمان خودش اون slow motion و تیر اندازی .

Max Payne - GameSpot.com
نمره این بازی رو نگاه کردم دهنم باز موند .
یادش بخیر اون موقع pc بهترین گیم ها رو داشت و بهترین نمره ها رو می گرفت .
:x

سلام
مکس پین یکی از اولین بازی هایی بود که من روی pc بازی کردم. :x(یکی دیگش midtown madness خدابیامرز بود!) واقعا بهترین خاطرات گیمی من مال همون موقع هست. به خصوص اهنگ منوش.
برای زنده شدن قسمتی از خاطرات خوبتون با مکس یه سر به لینک زیر بزنین :
http://dc344.4shared.com/img/101743...3Ftsid_3D20120101-073143-c6ec3033/preview.mp3
راستی معتادایی که یه گوشه نشسته بودن و به نظر بی آزار بودن رو یادتونه ؟ وقتی می رفتیم سمتشون اصلا کاری به کارمون نداشتن و تو حال خودشون زمزمه می کردن :
she is coming !!!
ولی وقتی بهشون شلیک می کردیم یهو یه desert eagle از تو لباسشون در می آوردن و شروع می کردن به تیر اندازی!!

آخرین ویرایش:
راتسش من اون زمان بچه بودم آهنگای بازی ها زیاد یادم نمونده ولی از بازیش همه چی یادم مونده
عجب بازی بود
هی ...
واقعا از نسخه ی 2 بهتر بود هم مراحل قشنگ تری داشت هم داستان خیلی زیبایی داشت با این که بچه بودم از داستاننش سر در میاوردم عالی بود
الانم بیشتر از همه ی بازی ها منتظر مکس پین هستم ولی تازگی میگن تاخیر خورده اعصابم داغون شد اه ...
خدا کنه نسخه ی سوم هم مثل نسخه های قبل عالی و زیبا با داستانی زیبا باشه ولی گمون کنم این بار نتونه رضایت مردم رو کسب کنه
همین که شخصیت بازی رو عوض کرده خودش خیلی بده منم زیاد از این کارشون خوشم نیومد.
الان حال میکنم دوباره بازی کنمش:دی

:دی
من همنی 6-7 روز پیش کامل روی xbox بازیش کردم
البته مراحل xboxش کمی کوتاهتر شده ( نه همش، بعضیهاش )
اما خو بازهم بسیار به من حال داد :دی

بعضی بازی ها هستن که آدم 250 بار هم تمومشون کنه ، دوباره تکراری نمیشن ! Max Payne 1,2 (مخصوصآ 1) هم این طوری بودن. با اینکه یه بازی خطی بدون عناصر اضافه (چیزهایی که هر دست با دست قبل متفاوت باشه) بود ، ولی بازم همین الآن بشینم پشتش بدون خستگی تا آخرش میرم.

تاپیک جالبیه.ممنون.یادش به خیر اون دوران چه میکردیم با این بازی!!! شاهکار بود!!!
محیطش چقدر ناامید کننده بود......
یادتونه اون معتادارو که تیر بهشون میزدیم،شروع میکردن به غاره کشیدن؟:d:((

همیشه برام جای سوال بوده چرا بازیهای 10 سال قبل یا بیشتر اینقدر محبویت دارن مثلا همین Max Payne با فن اوری الان قابل قیاس نیست ولی 20 بارهم میری بهت میچسبه . چیزی که الان تو بازیها امروزی نمیشه دید.

یه رفیق داشتم کپی مکس پین بود از بس بازی کرده بود شبیهش شده بود بازیشو بهم داد منم تمومش کردم دیگه پسش ندادم:d

یادمه یه جا با افتخار زده بود بازی مرد خسته ناپذیر رسید:d

همیشه برام جای سوال بوده چرا بازیهای 10 سال قبل یا بیشتر اینقدر محبویت دارن مثلا همین Max Payne با فن اوری الان قابل قیاس نیست ولی 20 بارهم میری بهت میچسبه . چیزی که الان تو بازیها امروزی نمیشه دید.

پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــول و باز هم پول!!:(

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

سلام
مکس پین یکی از اولین بازی هایی بود که من روی pc بازی کردم. :x(یکی دیگش midtown madness خدابیامرز بود!) واقعا بهترین خاطرات گیمی من مال همون موقع هست. به خصوص اهنگ منوش.
برای زنده شدن قسمتی از خاطرات خوبتون با مکس یه سر به لینک زیر بزنین :
http://dc344.4shared.com/img/101743...3Ftsid_3D20120101-073143-c6ec3033/preview.mp3
راستی معتادایی که یه گوشه نشسته بودن و به نظر بی آزار بودن رو یادتونه ؟ وقتی می رفتیم سمتشون اصلا کاری به کارمون نداشتن و تو حال خودشون زمزمه می کردن :
she is coming !!!
ولی وقتی بهشون شلیک می کردیم یهو یه desert eagle از تو لباسشون در می آوردن و شروع می کردن به تیر اندازی!!

دستت درد نكنه هم ولايتي!!
بسي حال داد :x

با اینکه قدیمیه،ولی گرافیکش اصلا تو ذوق نمیزنه و اتفاقا خیلی هم قشنگه.
اون زمان اصلا گرافیک مهم نبود و فکر و ذکرشون این بود که ملت راضی باشن.
مرحله اخر رو یادتونه؟ میباست اون کابایی رو که اون برجه رو نگه داشته بودن میزدی تا برجه میوفتاد رو هلی کوپتره..........
بچه ها من جدا داره گریه-م میگیره......:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or