به نظر من یکی از ایرادات mass effect نپرداختن درست و کافی به جزئیات تکنولوژی تو اینده هست که خیلی از این لحاظ تو خیلی نقاط بازی سطحی کار شده و واقعا نمیشه از این جهت اون رو با فیلمهای علمی تخیلی که سر جمع حداکثر 2 ساعت نمایش دارن و به جزئیات خیلی توجه میکنن مقایسه کرد.موافقم. ME از نظر داستان و دنیایی که BioWare خلق کرده خیلی راحت میتونه با بزرگترین فیلمهای علمی تخیلی رقابت کنه. از نظر شخصیت پردازی (مخصوصآ توی نسخه دوم) هم از 90% فیلمهای این سبک جلوتره.
درسته که امیدوار بودن هیچ وقت بد نیست. ولی باید قبول کرد که ساخت فیلم از روی عنوان فوق محبوبی چون ME خیلی سخت هست. دقیقا فیلم رو لبه تیغ حرکت می کنه. اگر یه تهیه کننده یا به هر حال یه آدم بزرگ مثل پیتر جکسون یا کریستوفر نولان (که بعید هم میدونم) رو پروژه حضور داشته باشن اونوقت میشد امیدوار به فیلم بود.چرا درصدی احتمال نمیدید که بشه فیلمی مثل سایلنت هیل و هیتمن؟
عزیز من به تهیه کننده چیکار داری؟ مهم کارگردانه! بعدش کارگردان شاهزاده پارس اصلا کارگردان بدی نبود که برعکس یه کارگردان بسیار توانا هم بود و اگرم به امتیازش تو imdb نگاه کنی میبینی که امتیاز خوبی گرفته ولی مشکل اساسی اینجا بود که mike newell تصمیم گرفته بود که فیلم بیشتر از اینکه فانتزی باشه، رئال باشه که خوب این اصلا با این سری جور در نمیاد. هر چند که فشار والتدیزنی هم برای اینکه یه فیلم عامه پسند و شاد درست کنه، سرش بود.درسته که امیدوار بودن هیچ وقت بد نیست. ولی باید قبول کرد که ساخت فیلم از روی عنوان فوق محبوبی چون ME خیلی سخت هست. دقیقا فیلم رو لبه تیغ حرکت می کنه. اگر یه تهیه کننده یا به هر حال یه آدم بزرگ مثل پیتر جکسون یا کریستوفر نولان (که بعید هم میدونم) رو پروژه حضور داشته باشن اونوقت میشد امیدوار به فیلم بود.
نمونش همین فیلم Prince of Persia هست. با وجود اینکه یه تهیه کننده سرشناس (اسمش یادم رفته) رو پروژه بود و داستان اولیه فیلم هم توسط سازنده سری POP نوشته شده بود ولی دیدید که فیلم تو سینماهای آمریکا حتی نتونست 100 میلیون فروش کنه و فروش فیلم تو آروپا به دادش رسید (300 میلیون).
این نظر شماست.:d
بنظر من: آنقدرها هم خوب نبود.حیف این نقش که بهش دادند!( تا این حد!! :d) بازیش چیزی نداشت. برام عجیب بود از این یارو تعریف کردی!!

اونجا شفرد بود سهراب(Shephard) :d اینجا اگر نقش اول باشه (که فکر نمیکنم) میشه شپرد(Shepard) :dخیلی شبیه شپرد هم هست!تازه تو لاست هم فامیلش شپرد بود...
حالا به یه پ و ف گیر نده دیگه!:dاونجا شفرد بود سهراب(Shephard) :d اینجا اگر نقش اول باشه (که فکر نمیکنم) میشه شپرد(Shepard) :d
به نظر من بازیگر خوبی واسه این فیلم نمیتونه باشه. فرض کنین Matthew Fox یه اسلحه دستش گرفته داره با فضائی ها مبارزه میکنه:d