Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

ممنون که جواب دادید.
این کرک که گذاشتید سالمه دیگه؟همونی که اقا میلاد گذاشته؟
در ضمن با این سیستم چطوری اجرا میشه؟
cpu:amd4200x2
ram:2gig king 667
vga:7300gt

ممنون که جواب دادید.
این کرک که گذاشتید سالمه دیگه؟همونی که اقا میلاد گذاشته؟
در ضمن با این سیستم چطوری اجرا میشه؟
cpu:amd4200x2
ram:2gig king 667
vga:7300gt

خواهش سالمه من خودم امروز بازی را گرفتم و با این کرک سالمه خود میلاد هم تمومش کرده:biggrin1:
فکر کنم اجرا شه

دوستان میگم این بازی احیانا مثل ابلیویون که نیست که توش گم بشی؟
سلام مجتبی جون :دی چطوری؟

بابا من که اصلا همچین بازی ای رو RPG حساب نمیکنم،یه بازی اکشن هست با این فرق که مثلا بهت صفا داده میتونی دیالوگ ها رو خودت انتخاب کنی :laughing:

بابا من که اصلا همچین بازی ای رو RPG حساب نمیکنم،یه بازی اکشن هست با این فرق که مثلا بهت صفا داده میتونی دیالوگ ها رو خودت انتخاب کنی :laughing:
جدی؟؟؟پس بهتره بازی رو نخریم ما فقط به خاطر Rpg بودنش میخواستیم بخریمش:(

جدی؟؟؟پس بهتره بازی رو نخریم ما فقط به خاطر Rpg بودنش میخواستیم بخریمش:(

این نظر شخصی جواد بود :biggrin1: شما اگر بخوای به نظر اینو اون نگاه کنی که اصلا بازی نمیخری :biggrin1:
اگر نخری نصف عمرت بر فناست چون بازی زیبا و جالبی هست باز اینم نظره شخصی بنده هست که بگیر بازی را دیگه نظر خودت مهمه

بابا من که اصلا همچین بازی ای رو RPG حساب نمیکنم،یه بازی اکشن هست با این فرق که مثلا بهت صفا داده میتونی دیالوگ ها رو خودت انتخاب کنی
کلا منم با نظر جواد موافقم میشه گفت قسمت اکشن بازی به المان های RPGـــیش میچربه:biggrin1:

مخلصم :cheesygri
حله حتما میخرمش وست میفروشه یا مجوز نداره؟
راستی مگه کلا صحنه خیلی خیر اخلاقی توشه که منع شده ؟

این نظر شخصی جواد بود :biggrin1: شما اگر بخوای به نظر اینو اون نگاه کنی که اصلا بازی نمیخری :biggrin1:
اگر نخری نصف عمرت بر فناست چون بازی زیبا و جالبی هست باز اینم نظره شخصی بنده هست که بگیر بازی را دیگه نظر خودت مهمه
البته این برادر کاربر درست و حسابیه و چیزی رو الکی نمیگه
پ.ن:چه عجب یه بار با ما درست صحبت کردی:eek:
کلا منم با نظر جواد موافقم میشه گفت قسمت اکشن بازی به المان های RPGـــیش میچربه:biggrin1:
پس میشه گفت سبک بازی Action-RPGیه:biggrin1:یه سبک باحال:cool:

خوب مشخصه یه عده که RPG باز نیستن چرا از این بازی تعریف میکنن مثل "میلاد" :دی بازی شدیدا رو اکشن پایه گذاری شده،مثلا کسی که مثل من 200 ساعت و خرده ای oblivion بازی کرده باشه یه همچین بازی ای واسش توهین به حساب میاد (استاد پارسیا،کوچیکتم ها :دی من جلو استاد تو Rpg هیچی نیستم )

پس میشه گفت سبک بازی Action-RPGیه:biggrin1:یه سبک باحال:cool:
آخه اکشن ـش هم جلو بقیه بازی ای اکشن 0 هست :دی

حله حتما میخرمش وست میفروشه یا مجوز نداره؟
راستی مگه کلا صحنه خیلی خیر اخلاقی توشه که منع شده ؟
نه وست نداره.
تو بازی هم هیچی نیست،الکی شلوغش کردن

خوب مشخصه یه عده که RPG باز نیستن چرا از این بازی تعریف میکنن مثل "میلاد" :دی بازی شدیدا رو اکشن پایه گذاری شده،مثلا کسی که مثل من 200 ساعت و خرده ای oblivion بازی کرده باشه یه همچین بازی ای واسش توهین به حساب میاد (استاد پارسیا،کوچیکتم ها :دی من جلو استاد تو Rpg هیچی نیستم )

آخه اکشن ـش هم جلو بقیه بازی ای اکشن 0 هست :دی

نه وست نداره.
تو بازی هم هیچی نیست،الکی شلوغش کردن

اگر منظورت منم که بزار یه بار دیگه ببینمت :biggrin1:
حالا ما غیر RPG باز شدیم. اصلا ناف ما رو با RPG ترکوندن:biggrin1:
حالا 200 ساعت یه بازیی رو بازی کرده دیگه ما رو کشته:biggrin1:
منم نزدیکه 180 ساعت FFXII بازی کردم:biggrin1:
تو بازی چرا همه چی هم داره:biggrin1: شما بازی نکردی از کجا میدونی؟:biggrin1:
الان نیایی بگی که FF هم شد RPG :biggrin1::biggrin1:

اگر منظورت منم که بزار یه بار دیگه ببینمت :biggrin1:
حالا ما غیر RPG باز شدیم. اصلا ناف ما رو با RPG ترکوندن:biggrin1:
حالا 200 ساعت یه بازیی رو بازی کرده دیگه ما رو کشته:biggrin1:
منم نزدیکه 180 ساعت FFXII بازی کردم:biggrin1:
تو بازی چرا همه چی هم داره:biggrin1: شما بازی نکردی از کجا میدونی؟:biggrin1:
الان نیایی بگی که FF هم شد RPG :biggrin1::biggrin1:

درسته میلاد حالا انگار این افراد از بازی بدشون اومده بازی اصلا ارزش نداره :biggrin1:
از دوست عزیز که این بازی را اصلا RPG حساب نمیکنه بیاد اصلا RPG را برای ما توضیح بده که یعنی چی؟
قرار نیست حالا از بازی خوشمون نیومده به نظره کسی توهین کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or