Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

اه..این رپید هم رفت تو اعصابم :دی سیستم ـش عوض شده این pass دادن ـش رو من 30 دقیقه اس دارم سر و کله میزنم تمام قمست های سرم شکست ولی درست نشد :دی
قضیه اش چیه ؟ :دی
شبا اینجوریه روز ها دانلود کنی از این مسائل نداره.من خودم روز ها باهاش مشکل این گربه و سگ رو ندارم ولی شبا میاد
308.gif

سلام به دوستان:love:
بازی رو امروز تموم کردم . خیلی کوتاه بود:(.
من داستان اصلی بعلاوه تعدادی ساید کوئست رفتم که کلا به 20 ساعت هم نرسید:(.
فکر کنم اگر تمام ساید کوئست ها رو هم میرفتم به 25 ساعت نمیرسید:cheesygri.
حالا دوباره میخوام برم ولی ایندفه میخوام آدم بده باشم:biggrin1:
با همون کرکی هم که گذاشتم رفتم.

سلام به دوستان:love:
بازی رو امروز تموم کردم . خیلی کوتاه بود:(.
من داستان اصلی بعلاوه تعدادی ساید کوئست رفتم که کلا به 20 ساعت هم نرسید:(.
فکر کنم اگر تمام ساید کوئست ها رو هم میرفتم به 25 ساعت نمیرسید:cheesygri.
حالا دوباره میخوام برم ولی ایندفه میخوام آدم بده باشم:biggrin1:
با همون کرکی هم که گذاشتم رفتم.
خسته نباشی milad جان بله خیلی کوتاهه آره Renegade بودن هم خیلی حال میده.من که امروز 2 بار برقمون رفته بود البته خونه نبودم هنوز دان نشده......
ممد off نده دیگه :biggrin1:
من بازم از اون لینک Dl کردم مشکل داره :biggrin1: آخرم رفتم از همون Rapid گرفتم...تست میزنم خبر میدم :biggrin1: البته قبلا خبر داده شده :biggrin1:
من از 2share دانلود کردم مشکلی نداشت Corrupt اینا هم نبود.

بازی انقدر آبکیه؟؟؟منظورم عزیزانی که تموم کردند بازی رو نیست. ولی اینجوری که شما بازی رو تموم کردید انار خیلی آبکیه.
حالا با شما خیلی خوب بازی کردید یا بازی خیلی آبکی بوده .
یه دونه از اینا درسته:biggrin1:

سلام
من یه مشکلی دارم وقتی تو کشتی فضای میخوام وارد galaxy map بشم یه صحفه سیاه میاد و یه جو رایی انگار گیر کرده می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره؟ و میدونه مشکل از کجاست؟و چه جوری حل میشه؟
و اصلا این galaxy map به چه درد میخوره؟:confused:
البته بگم من بازی رو کرک نکردم چون به نظر سالم میاد. فقط وقتی می خوام وارد بازی بشم یه پیغام میده که بازی رو دوباره نصب کنم منم کنسل که میزنم میره تو بازی و تو بازی هم هیجا مشکل نداشتم بجز تو galaxy map /:)
ممنون میشم راهنمایی کنید

من یه مشکلی دارم وقتی تو کشتی فضای میخوام وارد galaxy map بشم یه صحفه سیاه میاد و یه جو رایی انگار گیر کرده می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره؟ و میدونه مشکل از کجاست؟و چه جوری حل میشه؟
البته بگم من بازی رو کرک نکردم چون به نظر سالم میاد. فقط وقتی می خوام وارد بازی بشم یه پیغام میده که بازی رو دوباره نصب کنم منم کنسل که میزنم میره تو بازی و تو بازی هم هیجا مشکل نداشتم بجز تو galaxy map /:)
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه باید حتما کرک رو بریزی.همون کرکی که آقای میلاد گذاشتن رو بریز.
اینم لینکش:
http://rapidshare.com/files/11998631...e-fix.rar.html

این رو هم یکی از دوستان زحمتشو کشیدن و در اینجا آپلود کردند که به درد دیال آپ دارها میخوره:biggrin1: چون RESUME رو ساپورت میکنه.
http://www.2shared.com/file/3386676/...nd-me-fix.html

ممنون میشم راهنمایی کنید

اصلا کل زیبایی بازی اونجایی که گالاکسی مپ رو باز میکنه و میری تو کهکشان ها و هر جا که دوست داری کشتی رو Land میکنی . خیلی زیبا طراحی شده .

-----------------------------------------------

ضمنا من تو X360 تونستم Achievements مربوط به romance رو باز کنم :laughing: . ببینم کسی میتونه تا این حد تو انتخاب دیالوگ ها رومانتیک رفتار کنه :cool:

می بخشید امروز تو یه تبلیغ که واسه شرکت dc_in_pc بود دیدم عکس این بازی رو واسه pc گذاشته .بنظرتون سالمه.
چطوره اونو بخرم و کرک رو از اینجا دانلود کنم؟ حجم کرک که زیاد نیست؟
در ضمن آیا نسخه های بازار از این ها نیست که بازی رو نصب میکنن و فایل هارو کپی میکنن تو دی وی دی؟
اونجوری باشه نمیشه از این کرک استفاده کرد؟
ممنون میشم جواب بدید.

چطوره اونو بخرم و کرک رو از اینجا دانلود کنم؟
حتما لازم نیست از DC مغازه های غیر معتبر هم دارن
در ضمن آیا نسخه های بازار از این ها نیست که بازی رو نصب میکنن و فایل هارو کپی میکنن تو دی وی دی؟
نه به صورت کپی شده نیست باید بازی رو نصب کنی
حجم کرک که زیاد نیست؟
حدود 9 مگ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or