Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

Mass Effect رو باسه فوروش دارم ولی پوله پیک رو باید خودتون بدید. (هر کی خواست PM بده);)
آقا یا خانم محترم شما یک تاپیک تو بازارچه بزنید محصولات خودتون رو اونجا معرفی کنید !
چند نفر مثل شما دارن این کارو انجام میدن(تو تاپیک های مختلف)و هیچ کدوم از بچه های سایت راضی نیستند !
موفق باشی

دوستان من لینک سالم به همراه کرک سالم بازی رو گیر اودم..به نحوری که کامنت هایی که زیر اون نوشته شده حاکی از درست بودن کرک و خود بازی داره ..کامنت هایی مثل این :

wow! its work
thanks. for safe crack

و به نظر میرسه کاربراش تست کردن...اما من اینترنت پرسرعت 64 دارم :laughing: و نمیشه دانلود کنم. هر کس سرعتش خفنه بگه لینکا رو بدم ..اگه بازی گیر نمیاد..یا کرک سالم نیست اینو بگیره چون من فکر کنم با این کامنت ها صد در صد کار میکنه بازی...
راستی هیچ جایی رو سراغ ندارید بازی رو بدون کرک داشته باشه؟ برای خرید...مثلن بریم انقلاب دور میدون میشه گیر اورد یا کسی رفته..نبوده...

مرسی

دوست عزیز:shadmehr_m
دوستان یکی کرک ما رو تست کنه..اگه درسته ما بازی رو بگیریم...این کرک رو من از یه سایت روسی معتبر پیدا کردم...خلاصه یکی تست کنه به ما بگه.. تروجان هم نیست. تست کردم
جواب:
یکی تست کرده بود گفته درست میشه ولی نوشته هاش همش روسی و به هم ریخته میشه.

آخه اصلا بازی رو نصب میکنی چیزی به اسم کرک وجود نداره! بازی نصب میشه و بدون انجام هیچ حرکتی راحت میری تو بازی.
مشکل کرش هم تو این 30 دقیقه ای که بازی کردم وجود داشت...واسه من که بازی هنگ کرد و Fatal error و بعد هم یه Restart ناگهانی :دی بعدش که دوباره اومدم تو بازی اول گفت بازی رو دوباره نصب کن.
من یه بار دیگه اجرا کردم،ولی خوب همه سیو هام پرید.
باید این کرک جدید رو تست کنم :دی

پ.ن: الان من کدوم رو Dl کنم ؟ رپید: 9 مگ :دی تورنت:11 مگ :دی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
کرکی که من دادم رو میگی؟
http://rapidshare.com/files/118930000/ME_Cr.rar
اخه بعد از پست من پست زدی...خواهشن بگو.کرکی که من دادم رو تست کردی مشکل حل شد؟

نه منظورم کرکی بود که آقا میلاد لینکشو گذاشته.

آخه اصلا بازی رو نصب میکنی چیزی به اسم کرک وجود نداره! بازی نصب میشه و بدون انجام هیچ حرکتی راحت میری تو بازی.

پس معلوم میشه اونی که بازی رو ازش خریدی setup بازی رو دستکاری کرده و کرک رو به جای فایل اصلی گذاشته. امیدوارم بعدا که پچ واسه بازی اومد به مشکل برنخوری. بهر حال کرک آقا میلاد رو بگیر و حالشو ببر.

درسته من گفتن کرک رو از یه سایت روسی برداشتم ..ولی بازی به زبان روسی نبود...نوشته بود نسخه انگلیسی...حالا نمیدونم میخواهید تست کنید...نمیخواهید هم که تست نکنید.چون یوزر ها اونجا گفته بودن درست شده من گذاشتم. یکی از دوستان هم میگه که اصلن کرک نمیخواد..ما که گیج شدیم!اینم داره مثل عقیده حشاشین میشه..البته نه از اون نوع مشکل...بالاخره مشکل..و سردرگمی مثل اون بازی.!

اون کرکی که 8 خورده ای مگ هست ماله Demonoid که مشکل Galaxy Map و Save هارو تا حدی حل می کنه ولی بازهم مشکل های خاص خودشو داره اینو بخونید :
Code:
Now ahead to Galaxy-Map and it works!! Now u can travel everywhere, but the 1st 
                time u travel u get "again" a black Screen. (Seems to be 50:50 with Blackscreen,
                cos of our Target). So, type in Console "at bioa_nor00.
                You are now on Normandy (again) and see the door is looked, but..! and now the clue...
                go again to Galaxy-Map and zoom once more in, and click the Planet u want, 
                and then....click on "Land". This funtion is in the "Planet-Descryption"
                after the zoom before :))

At a few Planets u cant land so the Button Survey appears and u can collect Minerals.

I also noticed that u cant get over dock at c-sec on your ship. 
                Determinatin Progress is endless and u can move in there, what u 
                normaly not suppose to can. So i think after finishing a Planet u have 
                to get to Normandy with Console.

11 مگی هم مثل اینکه مشکل های دیگه ای داره فعلا بازم صبر کنید Crack 100% بیاد چون بعضی ها بعد از 15 ساعت بازی به مشکل بر می خورن ممکنه Save هاتون به هدر بره..

آخرین ویرایش:
اه..این رپید هم رفت تو اعصابم :دی سیستم ـش عوض شده این pass دادن ـش رو من 30 دقیقه اس دارم سر و کله میزنم تمام قمست های سرم شکست ولی درست نشد :دی
قضیه اش چیه ؟ :دی

اه..این رپید هم رفت تو اعصابم :دی سیستم ـش عوض شده این pass دادن ـش رو من 30 دقیقه اس دارم سر و کله میزنم تمام قمست های سرم شکست ولی درست نشد :دی
قضیه اش چیه ؟ :دی

خوب اون بالاش رو دقت کن. روی هر حرف یک عکس گربه یا سگ هست.
نوشته مثلا حروفی که روشون عکس گربه هست رو وارد کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or