Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

تا به الان که هنوز مشکل Galaxy Map برطرف نشده.
پس وقت خود را با کرک های تروجان دار هدر ندهید.:biggrin1:
تروجان دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف زدیاااااااااااااااااااااااااااا!!!

آخرین ویرایش:
خب این متن رو که تو سایت GCW بود صفحه قبل گذاشته بودم معنیش میشه:
بازی با یه سریال قابل قبول اکتیو میشه و و نیازی به کرک نداره:confused:
دلیلش اینه که GCW به حالت نصفه قانونی کرک می زاشت. یعنی دلیل وجود کرک را به خاطر اینکه کسی دیگر در دستگاه DVD بازی را برای اجرا نگذارد می دانست.حالا که Mass Effect پس از اکتیو شدن نیازی به موندن DVD توی دستگاه نداره پس به قول GCW دیگه احتیاجی به کرک نداره...

تروجان دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همشونو نمیگم 90 درصدشون رو میگم:biggrin1:
بعد از اون کرک اولی حدود 20 سی تا کرک اومده که همشون بدردنخورن و تروجان دار:biggrin1:
البته گفته میشود که مشکل save بازی حل شده ولی galaxy map همچنان قاطه:biggrin1:
پس صبر کنید;)

همشونو نمیگم 90 درصدشون رو میگم:biggrin1:
بعد از اون کرک اولی حدود 20 سی تا کرک اومده که همشون بدردنخورن و تروجان دار:biggrin1:
البته گفته میشود که مشکل save بازی حل شده ولی galaxy map همچنان قاطه:biggrin1:
پس صبر کنید;)

داداشمون خودشو لو داد که بازی را داره :biggrin1:
ایشون امروز خیلی خوشحاله که سورسه بازی اومده دستش ولی بد ضدحال خورده مثل اینکه:laughing:

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان:love:
کرک بازی هم بالاخره اومد:cool:
من خودم اینو تست نکردم ولی خیلی ها اینو تایید کردن . منم مطمئنم که درسته.
http://rapidshare.com/files/119922466/ProperCrackIND.rar

من خودم از یه طریق دیگه بازی رو دارم میرم.
چون با دایال آپ حال ندارم 9 مگ بگیرم.:biggrin1:
مخلصیم.

دوستان یکی کرک ما رو تست کنه..اگه درسته ما بازی رو بگیریم...این کرک رو من از یه سایت روسی معتبر پیدا کردم...خلاصه یکی تست کنه به ما بگه.. تروجان هم نیست. تست کردم.

دوستان یکی کرک ما رو تست کنه..اگه درسته ما بازی رو بگیریم...این کرک رو من از یه سایت روسی معتبر پیدا کردم...خلاصه یکی تست کنه به ما بگه.. تروجان هم نیست. تست کردم.
یکی تست کرده بود گفته درست میشه ولی نوشته هاش همش روسی و به هم ریخته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or