شایعه Mass Effect: Legendary Edition سال دیگر منتشر خواهد شد [به صورت رسمی معرفی شد]

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
commander-john-sephard-mass-effect-6.jpg

طبق گفته آقاقی Jeff Grubb اینسایدر و نویسنده سایت Venturebeat پکیج Mass Effect: Legendary Edition قرار بوده اکتبر امسال منتشر بشه ولی به دلیل پایین بودن کیفیت نسخه اول سری در بخش گیم پلی و گرافیک , تا 2021 تاخیر خورده . EA نگران بوده که نگاه اول برای پلیر های جدید و قدیمی به نسخه اول نسبت به شماره 2 و 3 نا امید کننده تلقی بشه و به خاطر همین قضیه از کنار اپگرید بی نظیر نسخه دوم و سوم گذر کنند . گفته میشه کالکشن فاقد بخش مالتی پلیر هستش و شامل پکیج کامل سگانه از جمله همه ی DLC های داستانی منتشر شده تا به الان برای بازی هستش.

Mass Effect: Legendary Edition is still coming — but not this year

==========================

https___pbs.twimg.com_media_EmO4Z1fXYAEJVVk_format=jpg&name=large.jpg

Mass Effect: Legendary Edition شامل کمپین سه نسخه اصلی و تمام محتویات + گرافیک اپدیت شده بهار سال دیگه برای PS4 Xbox ONE و PC منتشر خواهد شد

Mass Effect Legendary Edition will include single-player base content and DLC from Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3, plus promo weapons, armors, and packs – all remastered and optimized for 4k Ultra HD. It will be available in Spring 2021 for Xbox One, PlayStation 4, and PC, with forward compatibility and targeted enhancements on Xbox Series X and PlayStation 5. More information to come in the new year!

آخرین ویرایش:
به به...
این خبر مس افکت جدید به شخصا خیلی خوشحالم نکرد. یعنی خوبه ها به طور کل ولی بایوور با این اوضاع این نسل گذشتش نمیشه بهش اعتماد کرد که الان 2-3 تا پروژه توی مراحل پیش ساخت داشته باشه و بتونه کامبک بزنه... همون DA جدیدو اینا اوکی کنن اول بعد به این فکر کنن...

پ.ن. چقدر منتظر DA جدیدم :|

یه اوریجینز رو ریمستر می‌کردن، (ریمستر، نه ریمیک، چون احتمالا تر می‌زدن توش با ریمیک) بعد هم کلا در استدیوی بایوور رو می‌بستن و می‌رفتن خونه و بیش از تر نمی‌زدن تو آی‌پی‌هاشون و اعتبارشون.

خیلی هم عالی!
فقط کاش برای نینتندو سویچ هم میومد. این EA چرا به سوییچ هیچ بهایی نمیده :-w
مثل ایکه امسال میخواد 7-6 تا بازی برای سوییچ منتشر کنه، پورت نشدن ME فکر نکنم بخاطر محدودیتی یا چیزی باشه.
حتما فرصت نکردن برایی سوییچ هم توسعه بدن، فکر کنم بعد موفقیتهایِ احتمالیِ بازیهایی که میخوان منتشر کنن، حتما برمیگردن و ME هم براش پورت میکنن.
فکر کنم از خداش هم باشه، دیگه وقتی فیفا و Apex دارن برای سوییچ میان، ME که از لحاظ فنی عددی حساب نمیشه.

• Like
Reactions: SepehrR
یه اوریجینز رو ریمستر می‌کردن، (ریمستر، نه ریمیک، چون احتمالا تر می‌زدن توش با ریمیک) بعد هم کلا در استدیوی بایوور رو می‌بستن و می‌رفتن خونه و بیش از تر نمی‌زدن تو آی‌پی‌هاشون و اعتبارشون.
بایوور از نظر مدیریتی خیلی عوض و بهتر شده تو این دوسال بعد از قضیه انتم.مخصوصا از وقتی که کیسی هادسون برگشته و head of studio شده.من امید دارم که بتونن دوباره شاهکار بدن.فعلا متتظر legendary edition هستم تا da4 و me5 بیان.
پ ن:کارگردان legendary edition مک والترز هست
853f88db1d8b9f9bf530b7881bc2e750.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or