Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اسپویل آخر بازی
تاثیر روی داستان رو نمی دونم دقیقا چه شکلی میشه ولی وقتی مولتی بازی کنی اون عدد EMS ـت بالاتر میره که اگه به بالای 5000 برسه آخر بازی عمو Shepard زنده می مونه :دی

اون وقت شما زنده موند شپرد رو میگی تاثیر نگذاشتن.:d کل کهکشان نابود بشه ولی شپرد زنده بمونه

اون وقت شما زنده موند شپرد رو میگی تاثیر نگذاشتن.:d کل کهکشان نابود بشه ولی شپرد زنده بمونه
اسپویل آخر بازی
منظورم روند پایان داستان بود نه سرنوشت Shepard، بعد نگفتم که تاثیر نمیزاره، گفتم نمی دونم تاثیرش چطوری هست :دی در ضمن همین پایانش که Shepard می میره خیلی بهتره و قابل قبول تره تا اینکه زنده بمونه :دی

اگه نذاری آپلود کنه ، عصبانی میشه و میگه تو حق نداری در مورد سرنوشت ما این طوری تصمیم گیری کنی ! بعد بهت حمله میکنه و Tali بی شرف از پشت میزنه تو کمرش و شهیدش میکنه :(( خیلی مظلومانه میمیره :((

راستی چهره Tali رو نشون میدن ولی نمیدونم کجا ! چون خودم باهاش کاری نداشتم و ندیدمش ! :دی فقط یه مورد رو میدونم که اگه خودکشی کنه ، قاب عکسش روی میز Shepard هست. ولی نمیدونم اگه زنده بمونه و باهاش رابطه داشته باشی هم عکسش رو نشون میده یا نه ! :دی

آخر همین مرحله بود که Tail نقابش رو در آورد ولی فقط شفرد دید!:دی من ندیدم!:|

در مورد اشلی هم بلاخره مخش رو زدم!:دی بعد اینکه بیخیال لیارا شدم و گفتم بزار روابط همین جوری به عنوان دوست باقی بمونه رفتم تو سفینه سراغ اشلی... حالش خراب بود... معلوم نبود مست کرده بود چیکار کرده بود با خودش... اول گفت 20 بعد 25 بعد 30 دقیقه دیگه سر پستم بر میگردم آقا! خیلی حالش داغون بود. همون جا هم قرار گذاشتن تو Citadel همدیگرو ببینند. منم بعد اینکه وارد Citadel شدم رفتم سراغش... بهم پیشنهاد داد بریم یه جای خلوت که کسی نباشه! منم قبول کردم همون جا با یه بوسه کارم رو شروع کردم!:x ولی دیگه بقیش رو نشون نداد! :| نامردا سانسور کردند...:|

راستی دارم به اواخر بازی نزدیک میشم دیگه؟! تا اینجا حدودا 23ساعت خورده ای بازی کردم... البته الان یکی دو مرحله بعد از همین محله هستم

اسپویل از آخر بازی
فقط تو یکی‌ از پایان‌های بازی زنده میمونه :دی

تو پایان‌های خوب میمیره در هر حال
آخر همین مرحله بود که Tail نقابش رو در آورد ولی فقط شفرد دید!:biggrin1: من ندیدم!:|

در مورد اشلی هم بلاخره مخش رو زدم!:biggrin1: بعد اینکه بیخیال لیارا شدم و گفتم بزار روابط همین جوری به عنوان دوست باقی بمونه رفتم تو سفینه سراغ اشلی... حالش خراب بود... معلوم نبود مست کرده بود چیکار کرده بود با خودش... اول گفت 20 بعد 25 بعد 30 دقیقه دیگه سر پستم بر میگردم آقا! خیلی حالش داغون بود. همون جا هم قرار گذاشتن تو Citadel همدیگرو ببینند. منم بعد اینکه وارد Citadel شدم رفتم سراغش... بهم پیشنهاد داد بریم یه جای خلوت که کسی نباشه! منم قبول کردم همون جا با یه بوسه کارم رو شروع کردم!:x ولی دیگه بقیش رو نشون نداد! :| نامردا سانسور کردند...:|

راستی دارم به اواخر بازی نزدیک میشم دیگه؟! تا اینجا حدودا 23ساعت خورده ای بازی کردم... البته الان یکی دو مرحله بعد از همین محله هستم
بعد اون مرحلهRannoch از ماموریت‌های اصلی‌ دو سه تا مونده :دی

اسپویل آخر بازی
منظورم روند پایان داستان بود نه سرنوشت Shepard، بعد نگفتم که تاثیر نمیزاره، گفتم نمی دونم تاثیرش چطوری هست :دی در ضمن همین پایانش که Shepard می میره خیلی بهتره و قابل قبول تره تا اینکه زنده بمونه :دی

در هر صورت
yahoo_4.gif

محمد دمویی که بعد از پایان Credit نشون میداد رو دیدی؟ برای من نشون داد یه یارو برای یه بچه در مورد کهکشان و این حرفا صحبت می کنه و داستان دلاوری های شپرد رو میگه. برای شما هم همینطوری بود؟
بعد از اون دمو هم بازی رو میاره به جایی که هنوز به پایگاه مرد گمراه کننده
yahoo_4.gif
حمله نکردیم. و یه توضیحی میده بازی در مورد اینکه میتونیم پایان رو از طریق DLC یا Multi تغییر بدیم. فک کنم بشه یه پایان خوب با زنده موندن شپرد از تو بازی کشید بیرون.

اقایون مراحل اصلی تو نقشه چیه ؟ منظورم همون jornal هست
یه سوال دیگه نارنجک با کدوم دکمه میندازن:d؟
فرق دقیق بین حالت action و role playing رو میشه بگید

در هر صورت:d
محمد دمویی که بعد از پایان Credit نشون میداد رو دیدی؟ برای من نشون داد یه یارو برای یه بچه در مورد کهکشان و این حرفا صحبت می کنه و داستان دلاوری های شپرد رو میگه. برای شما هم همینطوری بود؟
بعد از اون دمو هم بازی رو میاره به جایی که هنوز به پایگاه مرد گمراه کننده:d حمله نکردیم. و یه توضیحی میده بازی در مورد اینکه میتونیم پایان رو از طریق DLC یا Multi تغییر بدیم. فک کنم بشه یه پایان خوب با زنده موندن شپرد از تو بازی کشید بیرون.
آره آخرش همینطوری هست. من که با پایانش مشکلی نداشتم، امیدوارم تغییر هم نکنه :دی

اقایون مراحل اصلی تو نقشه چیه ؟ منظورم همون jornal هست
یه سوال دیگه نارنجک با کدوم دکمه میندازن:d؟
فرق دقیق بین حالت action و role playing رو میشه بگید

اون مراحلی هست که داره چشمک میزنه.
توی بازی باید RB رو نگه داری و ببری رو نارنجک و دکمه ای که دوست داری رو انتخاب کنی. از اون به بعد با اون دکمه می تونی نارنجک پرتاب کنی.
تو حالت Action هیچ انتخابی نداری(تقریبا) و بازی روایتش از پیش تعیین شده اس و مثل بازی های Action میمونه. تو حالت RPG تمام انتخاب ها دسته خودته و اکشن بازی تو حالت معقولی از نظر سختی قرار داره و Level-up و ..... داری. بهترینش همین RPG هست.

آره آخرش همینطوری هست. من که با پایانش مشکلی نداشتم، امیدوارم تغییر هم نکنه :دی

اشکالات اساسی پایان بازی اگه بازی رو تموم نکردید نخونید :
محمد ما ( من و آریا و بقیه ME فن ها که از پایان به شدت بدمون میاد :دی ) هم با تاریک و تلخ بودن پایانش مشکل نداشتیم با Plot Hole های وحشتناکی که ایجاد میکنه مشکل داریم :دی :|

توی یه پست دیگه اینا رو گفته بودم دوباره اینجا میزارم تا بقیه دوستانی که جدیدا بازی رو تموم کردن هم ببینند

میگم راستی یه اشکال دیگه ایی که پایان بازی داشت و کسی بهش اشاره نکرد ، توی تمامی پایان ها Mass Relay ها نابود میشن و این یعنی دیگه سفر بین کهکشان ها غیر ممکنه ، پس اون همه نیرو از نژاد های مختلف که داشتن توی جنگ با ریپرها کمکمون میکردن هم کنار زمین میمونند و نمیتوند به سرزمین ها و کهکشان های خودشون برگردن ، از اونجایی که زمین خودش درب و داغونه و نمیتونه به بقیه نژاد ها کمک کنه احتمال خیلی زیاد همگی منقرض میشن

در ضمن علاوه بر این اگه DLC Arrival که مربوط میشه به Mass Effect 2 رو اگه بازی کرده باشید متوجه میشید که انفجار یه Mass Relay باعث ایجاد یه Supernova میشه که میتونه کلی سیاره رو نابود کنه ( همونطوری که توی Arrival کلونی باتاریان ها به همین دلیل نابود شد ) ، خب آخر Mass Effect 3 هم که همه Mass Relay ها نابود شدن پس با این حساب کل سیارات مهم ( که همگی هم نزدیک Mass Relay ها بودن ) نابود شدن و احتمالا ما کار ریپرها رو براشون انجام دادیم و کل موجودات زنده رو کشتیم ( این توضیح میده که چرا آخر بازی سرنوشت هیچکدوم از نژاد ها رو نگفت چون در واقع نابودشون کردیم :biggrin1: )

من هر طوری حساب میکنم میبینم ما با تصمیماتمون همه رو کشتیم رفته :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من بازی رو هنوز شروع نکردم اگه کسی میتونه لطف کنه دیالوگ های مهم بازی رو بزاره بدونیم کدوم دیالوگ رو انتخاب کنبم
اصلا حالش به این هست که تو موقعیت قرار بگیری و انتخاب مهم رو انجام بدی نه این که ما بگیم چیکار کنی !

اشکالات اساسی پایان بازی اگه بازی رو تموم نکردید نخونید :
محمد ما ( من و آریا و بقیه ME فن ها که از پایان به شدت بدمون میاد :دی ) هم با تاریک و تلخ بودن پایانش مشکل نداشتیم با Plot Hole های وحشتناکی که ایجاد میکنه مشکل داریم :دی :|

توی یه پست دیگه اینا رو گفته بودم دوباره اینجا میزارم تا بقیه دوستانی که جدیدا بازی رو تموم کردن هم ببینند

یه چیزی در مورد پایان بازی که دیروز دوستم گفت و در مورد همین Mass Relay ها.

علی جان تا اونجایی که من دیدم سفری بین کهکشان ها نداشتیم. همه بازی تو کهکشان راه شیری بود و بین منظومه های این کهکشان داشتیم سفر می کردیم.:d

انفجار Mass Relay ها که تو هر دو انتخاب اتفاق افتاد ولی دمویی که نشون میداد، اگر توجه میکردی Mass Relay ها منفجر نمیشدن، انگار Deactive می شدن. فکر نمیکنم چنین تاثیر خفنی داشته باشه بزنه سیاره ها رو بترکونه. اگر یه SuperNova می خواست رخ بده فک کنم انفجارش خیلی خفن تر از این حرفا بود. در هر صورت این یه مورد زیاد مهم نیست. ولی وقتی که اینها ترکیدن، کلی موجود فضایی تو زمین گیر کردن. خب که چی؟ میان کنار هم با خوبی خوشی زندگی می کنن. خدا رد چه دیدی، یهو با هم متحد میشن و یه دونه از Mass Relay ها دوباره میسازن.

یه موردی هم هست که دیروز دوستم بهم می گفت. بعد از Credit یه مرده و یه بچه هه در مورد شپرد دارن با هم حرف می زنن. احیانا صدای اون مرده شبیه مرد گمراه کننده:d نبود؟

یک سوال داشتم چرا من وقتی می خوام بازی کنم تو هر کات اسکینی که می ره فیریز می کنه میاد بیرون؟

اگر دستگاهتون LT+3 روش نصب باشه و شما بازی روی هارد ریخته باشین، چنین مشکلی پیش میاد. بازی رو از روی هارد پاک کنید و از روی دیسک بازی کنید.
اگر هم که روی هارد نیست، مشکل از دیسکشه.

یه چیزی در مورد پایان بازی که دیروز دوستم گفت و در مورد همین Mass Relay ها.

علی جان تا اونجایی که من دیدم سفری بین کهکشان ها نداشتیم. همه بازی تو کهکشان راه شیری بود و بین منظومه های این کهکشان داشتیم سفر می کردیم.:d

انفجار Mass Relay ها که تو هر دو انتخاب اتفاق افتاد ولی دمویی که نشون میداد، اگر توجه میکردی Mass Relay ها منفجر نمیشدن، انگار Deactive می شدن. فکر نمیکنم چنین تاثیر خفنی داشته باشه بزنه سیاره ها رو بترکونه. اگر یه SuperNova می خواست رخ بده فک کنم انفجارش خیلی خفن تر از این حرفا بود. در هر صورت این یه مورد زیاد مهم نیست. ولی وقتی که اینها ترکیدن، کلی موجود فضایی تو زمین گیر کردن. خب که چی؟ میان کنار هم با خوبی خوشی زندگی می کنن. خدا رد چه دیدی، یهو با هم متحد میشن و یه دونه از Mass Relay ها دوباره میسازن.

یه موردی هم هست که دیروز دوستم بهم می گفت. بعد از Credit یه مرده و یه بچه هه در مورد شپرد دارن با هم حرف می زنن. احیانا صدای اون مرده شبیه مرد گمراه کننده:d نبود؟
اسپویل از آخر بازی
زمین داغون شده :دی ازکجا غذا پیدا کنن واسه اون همه موجود :دی،در مورد‌Mass relay ها هم ظاهراً‌Protheanها یدونهPrototype ساخت بودن، اونا چندین سال نوری تکنولوژی بالاتری داشتن از نژاد‌های کنونی‌،هنوز کامل نکرده بودن، یعنی‌ چندین میلیون سال فعلا اینا تو دنیا اسیرن :دی

اگه آخرش هم دیده باشی‌ اون پسر میگه من کی‌ می‌تونم برم به ستاره ها، یعنی‌‌Mass relay ها نابود شدن از اون وقت هیچکس نتونسته به جز سیاره خودش به جایی‌ دیگه دسترسی پیدا کنه. منم هر جور میبینم ریپر‌ها به هدف خودشون رسیدن :دی جلو جنگ عظیم رو گرفتن،تکنولوژی رو محدود کردن، جمعیت رو کنترل کردن :دی
صداش هم مثل اون باشه شانسی بود احتمالا :دی
سال نوری واحد مسافته نه زمان
yahoo_4.gif
اصطلاحا گفتم :|:d

آخرین ویرایش:
اسپویل از آخر بازی
زمین داغون شده :دی ازکجا غذا پیدا کنن واسه اون همه موجود :دی،در مورد‌Mass relay ها هم ظاهراً‌Protheanها یدونهPrototype ساخت بودن، اونا چندین سال نوری تکنولوژی بالاتری داشتن از نژاد‌های کنونی‌،هنوز کامل نکرده بودن، یعنی‌ چندین میلیون سال فعلا اینا تو دنیا اسیرن :دی

اگه آخرش هم دیده باشی‌ اون پسر میگه من کی‌ می‌تونم برم به ستاره ها، یعنی‌‌Mass relay ها نابود شدن از اون وقت هیچکس نتونسته به جز سیاره خودش به جایی‌ دیگه دسترسی پیدا کنه. منم هر جور میبینم ریپر‌ها به هدف خودشون رسیدن :دی جلو جنگ عظیم رو گرفتن،تکنولوژی رو محدود کردن، جمعیت رو کنترل کردن :دی
صداش هم مثل اون باشه شانسی بود احتمالا :دی

سال نوری واحد مسافته نه زمان:d
بالاخره یه لقمه نون پیدا میشه دور هم بخورن دیگه. بعدش 9 تا سیاره تو منظومه شمسی هست و میتونن هر کدومشون رو آباد کنن برن توش زندگی کنن که. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or