خیر. نداره.سلام دوستان این بازی مولتی افلاین داره؟ممنون اگه زود جواب بدید
Cerberus مسئول به وجود آمدن این موجودات می باشد. آن ها یک کلونی از Adjutant ها در پایگاه تحقیقاتی خود در Avernus Station داشته و از آن ها برای اعمال فشار به Aria T'Loak و تحت اختیار درآوردن Omega استفاده کردند.
در ساختار ژنتیکی Adjutant ها از تکنولوژی Reaper ها استفاده شده و آن ها می توانند قربانی خود را آلوده کنند. به این صورت که هر فرد در اثر تماس با این موجودات ، به سرعت به یکی از آن ها تبدیل می شود. البته Adjutant جدید در ابتدای کار ضعیف بوده و قدرت بدنی کمی دارد ولی بعد از گذشت اندک زمانی ، کدهای ژنتیکی جدید او کامل شده و قدرت نهایی خود را بدست می آورد. تنها راه جلوگیری از تبدیل افراد معمولی به Adjutant ، کشتن افراد آلوده می باشد. هدف اصلی این موجودات ، تبدیل سایر نژادها به Adjutant بوده و برای همین ترجیح می دهند قربانی خود را به صورت سالم به چنگ آورند ، زیرا مرده ها به درد آن ها نمی خورند.
توی ME2 (فکر کنم توی ME3 هم بود) اگه خیلی قربون صدقه Mordin میرفتین و زیاد باهاش صحبت میکردین و اینا ، توی یکی از بخش های بازی داخل Normandy سر ذوق می اومد و آواز میخوند !!!سلام.آقا این داستان Very Model موردین چی چیه؟! من هرچی به مخم فشار میارم هیچی در موردش یادم نمیاد!! :d
آره تموم که میشه میره به این مرحلهمن دو بار بازی رو تموم کردم
این بازی آخرش همینطوریه؟یکبار با انتخاب کنترل کردن ریپرها تو Citadel (سمت چپ) با اون پسره کاتالیست یکبار هم با انتخاب از بین بردن ژنراتور (سمت راست) یک مفدار دمو نشون میده دوباره بر میگرده به اوجایی که می خواهیم به ایلوسیو من حمله کنیم !
."The day of reckoning is nigh!" read the description. "The Reckoning Multiplayer Expansion brings six new never before seen co-op story missions to the game and new co-op gameplay modes. It provides four new maps to conquer and hazard variations of the Earth maps. It also enables reinforcement packs that offer new kits for the Salarians, Krogans, humans and Volus. In-game reinforcement packs now include three new weapons (Chakram Launcher, Blood Pack Punisher and Adas Anti-Synthetic Rifle)."
سلامبا سلام
این بازی آیا 2 تا dvd داره و برای بازی آفلاین به هر دو dvd نیاز هست یا نه ؟
ممنون
Priority: Horizon - Mass Effect Wiki - Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3, walkthroughs and more.بر بچ میگم راهی هست که نذاریم miranda نمیره من الان همون جایی ام که بابا شو کشت بعد خودش افتاد رو زمین .من بلا فاصله از بازی اومدم بیرون .من انگلیسیم خوب نیست ولی یه چیزایی میفهمم .اینم لینکش تو note نوشته.
ایول دمت گرم داش خیلی باحالی .از این کارایی که گفته خیلی هاشو انجام دادم اونایشو هم که انجام ندادمو دیگه نمیشه کاریش کرد حالا بقیه شو میرم ببینم چی میشه.دستد درد نکنهاگه این کارها رو نکردی دیگه کاریش نمیشه کرد باید بزاری بمیره:dمیگه که در طول بازی 3 بار میراندا باهات تماس میگیره (باید ایمیلهات رو چک کنی)
1- بعد از ماموریت Priority: Palaven میری سیتادل قسمت Normandy Dock: Bay D24 ملاقات حضوری
2-بعد از ماموریت Priority: The Citadel II تو دفتر اسپکتر قسمت Citadel Embassies ملاقات به صورت چت (اینجا اگه اشتباه نکنم باید در مورد خطر کای لنگ بهش هشدار بدی برای این کار حتما باید پرونده مربوط به کای لنگ رو خونده باشی از قسمت منو)
3- بعد از ماموریت Priority: Geth Dreadnought تو سیتادل قسمت پرزیدیوم تو یه اتاق میبینیش( ازت دسترسی به امکانات الیانس رو می خواد که باید قبول کنی اگه تو ماس افکت 2 باهاش رابطه داشتی اینجا هم بعله...
بعدش می گه میراندا میمیره مگه اینکه شپرد 3 تا کار انجام بده
1-از ماس افکت 2 سیو رو به 3 ایمپورت کرده باشی و ماموریت لویالیتی میراندا در مورد خواهرش اوریانا رو انجام داده باشیMiranda: The Prodigal
2-همون چیزایی که در مورد کای لنگ گفتم
3-چیزایی که در مورد دسترسیش به امکانات گفتم
اگه این کارها رو نکردی دیگه کاریش نمیشه کرد باید بزاری بمیره:dمیگه که در طول بازی 3 بار میراندا باهات تماس میگیره (باید ایمیلهات رو چک کنی)
1- بعد از ماموریت Priority: Palaven میری سیتادل قسمت Normandy Dock: Bay D24 ملاقات حضوری
2-بعد از ماموریت Priority: The Citadel II تو دفتر اسپکتر قسمت Citadel Embassies ملاقات به صورت چت (اینجا اگه اشتباه نکنم باید در مورد خطر کای لنگ بهش هشدار بدی برای این کار حتما باید پرونده مربوط به کای لنگ رو خونده باشی از قسمت منو)
3- بعد از ماموریت Priority: Geth Dreadnought تو سیتادل قسمت پرزیدیوم تو یه اتاق میبینیش( ازت دسترسی به امکانات الیانس رو می خواد که باید قبول کنی اگه تو ماس افکت 2 باهاش رابطه داشتی اینجا هم بعله...
بعدش می گه میراندا میمیره مگه اینکه شپرد 3 تا کار انجام بده
1-از ماس افکت 2 سیو رو به 3 ایمپورت کرده باشی و ماموریت لویالیتی میراندا در مورد خواهرش اوریانا رو انجام داده باشیMiranda: The Prodigal
2-همون چیزایی که در مورد کای لنگ گفتم
3-چیزایی که در مورد دسترسیش به امکانات گفتم