Mass Effect 3 | PS3 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

میشه یک نفر برای من توضیح بده که چرا

این همه ریپرا جنگیدن ولی آخرش به شفرد گفتن که تو انتخاب کن ، خوب بدون جنگ هم میشد بگن بیا انتخاب کن ، اصلا چرا باید شفرد انتخاب کنه؟؟(چرا انتخاب؟؟)

ببخشید تاپیک رو از صفحه 3 کشیدم صفحه یک.

میشه یک نفر برای من توضیح بده که چرا

این همه ریپرا جنگیدن ولی آخرش به شفرد گفتن که تو انتخاب کن ، خوب بدون جنگ هم میشد بگن بیا انتخاب کن ، اصلا چرا باید شفرد انتخاب کنه؟؟(چرا انتخاب؟؟)

ببخشید تاپیک رو از صفحه 3 کشیدم صفحه یک.

منم خیلی با این قضیه مشکل دارم ! یعنی هوش مصنوعی ای که هزاران سال (میلیون ها سال شاید !) Reaper ها رو میفرستاده که ملت رو بدبخت کنن ، یه دفعه به خاطر Shepard نظرش عوض میشه و میگه بسم الله ! :دی بیا خودت انتخاب کن ! :دی
توجیهش اینه که Crucible که وصل شد به اونجا و Shepard رفت بالا ، یه تغییراتی توی اونجا ایجاد شده. خود هوش مصنوعیه (Catalyst) هم اگه درست یادم باشه میگه که من یه برنامه هدفمند (!) داشتم ولی تو که وارد اینجا شدی نشون میده که این برنامه دیگه کار نمیکنه ، پس عزیزم بیا انتخاب کن و نگران نباش ! :دی
البته پایان بازی انقدر ایراد داشت (بعضی ایراداتش با DLC حل شد) که این در مقابلشون چیزی حساب نمیشه ! :دی

DLC جديد براي multiplayer امروز براي sotre us عرضه ميشه
  • Reckoning Multiplayer Expansion (Free) – The Alliance has reached out to new and unexpected allies in their desperate search for skilled fighters. Mass Effect 3: Reckoning adds seven new weapons, five new weapon mods, two new pieces of gear, and six new character kits.
  • Multiplayer Collection (Free) – Download the Mass Effect 3 Multiplayer Collection and get all 5 downloadable content packs in 1 convenient download! Download the Multiplayer Collection now and join the online war for survival.

این 3 مود که
قبل شروع بازی ازت می پرسه بازی اکشن باشه یا نقش آفرینی و یا story که هم اکشنه هم RPG
هر 3 تا روند داستانی و دمو یکسان دارن ؟ کدومش اش از همه جالب تره ؟

مدت تموم شدن بازی چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or