Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
Gear ها که نیما درست می گه, افتضاحا واقعا تو ذوق می زنه.
ولی بقیه چیز ها عالیه.همون طور که انتظار داشتم.
آقا پوریا من الان تازه بازی رو شروع کردم حالتش رو هم گذاشتم روی اکشن
این یعنی اینکه که کلا تو بازی انتخابی ندارم تو دیالوگ ها دیگه درسته؟:-/

این گرافیکی که شما داری از اول هم برای بازی ساخته نشده، بهتره کلا از فکر بازی بیای بیرون یا کار ت گرافیکت رو با 200 تومن ارتقا بدی.

لپ تاپه نمیشه کاریش کرد،ولی من با همین سیستم کلی بازی کردم
crysis warhead,cod mw3,home front و کلی دیگه...
ps3 دارم ولی چون دانگرید شده دیگه کرکش آپدیت نمیشه نمیتونم اینو بازی کنم :((

سلام دوستان کسایی اینو بازی کردن بگن فرق ده دقیقه اول بازی با بعدش چیه .....!!!!!
بازی فوق العادست نمیدونم چرا ولی فکر میکنم تا اونجایی که بین بازی مینویسه Mass Effect 3 انگار بعدا با عجله اضافه شده ولی در ادامه همه چی تغییر میکنه خوب میشه ....

منظورت دقیقاً چیه؟ گیم پلی که همونه! خوب به نظر من تو عنوان-بندی سعی کردن مسأله رو برای ناآشنا به ME کمی جذاب جلوه بدن؛ که خوب طبیعتاً مثل هر تبلیغ دیگه ای بد از آب دراومده.

کلاً همون طور که دوستان باریک بین به خوبی اشاره کردن، انیمیشن بازی کاملاً افت کرده نسبت به ME2؛ به علاوه ی چند تا مورد جزیی ولی واقعاً آزاردهنده مثل عدم امکان ِHolster کردن ِاسلحه ها!

آقا این حالت اکشن عجب چیز مزخرفی بود فقط به درد کسایی میخورد که انگلیسی بلد نیستن کل هیجان بازی از بین میره رو این مود من دوباره برگشتم به همون حالت آرپی چی>:d

فرق اکشن و Role playing و Story چیه ؟ Role play مثل شماره قبلیه دیگه درسته ؟ استوری چه جوریه دیگه ؟ :d
StoryازRPG خیلی‌ اسون تر هست،مثلا پنج دقیقه بیرون کاور بمونی شاید یه تیر بخور بهت :دی
Storyظاهراً Auto upgrade هم داره

بازی فوق العاده قشنکه تنها مشکلش گرافیکه که بعضی جا ها بافت بی کیفیت داره که اونم فکر کنم فقط pc اینطوریه؟
آپدیتی چیزی واسش نیومده؟

StoryازRPG خیلی‌ اسون تر هست،مثلا پنج دقیقه بیرون کاور بمونی شاید یه تیر بخور بهت :دی
Storyظاهراً Auto upgrade هم داره

یعنی با این تفاسیر RPG از همش بهتره نه؟؟؟
هم سختیش منطقیه هم اینکه انتخاب دیالوگ هست!!
درجه سختیه اکشن از RPG بالاتره؟؟

یعنی با این تفاسیر RPG از همش بهتره نه؟؟؟
هم سختیش منطقیه هم اینکه انتخاب دیالوگ هست!!
درجه سختیه اکشن از RPG بالاتره؟؟
RPGدقیقاً مثل‌ME های قبلی‌ هست :دی

اکشن فقط دیالوگ هارو اتوماتیک می‌کنه یعنی‌ خودش جواب میده و لازم نیست دستی‌ جواب بدی،رسما بازی تبدیل می‌شه بهCOD :دی
اگه می‌خواهی مثل قبلی‌‌ها باشه سبک بازی همونRPG برو،البته اگه سیو هاتوImport کنی‌ خود به خود RPG انتخاب می‌شه

تموم شد ، همه چی فوق العاده بود به غیر از....

z3815_Untitled.jpg

اون قسمتی رو هم که تو عکس پاک کردم برای این بود که ممکن بود یه مقدار از پایان رو لو بده.

BioWare امروز اعلام کرد که مس افکت 3 مشکل ایمپورت کردن چهره کاراکتر ساخته شده در مس افکت 1 و 2 رو داره. (مشکلی هم که من بهش دچارم). :|
سازنده ها گفتن دارن رو این مشکل کار می کنن. دوستانی که چنین مشکلی دارن منتظر آپدیت بازی برای رفع این مشکل باشن.
من به خاطر همین مشکل فعلا بازی نمی کنم تا پج رفع مشکل بازی بیاد.

کسایی که بازی کردین , من میخواستم بدونم :اون مرحله
Scout Camp که میرم پیش یه دسته کروگان برای چک کردن یه جایی که یه گروه قبلا فرستاده بودن ازشون خبری نبود . خلاص رفتیم و رفتیم تا به آخر مرحله رسیدیم که یه موجودی رو Reaper ها اسیر کرده بودن !‌ نژادشو یادم نیست فقط بگم که باید نجاتش میدادم یا ولش میکردم . حالا 2 تا سیو دارم یکی نجاتش دادم و اون یکی دیگه هم ولش کردم . میخواستم ببینم این در کل بازی چه تاثیری میزاره ؟‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or