Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
تنها جایی که ممکنه کسی از بازی انتقاد کنه درحالیکه کل دنیا داره تعریفشو میکنه ایران هست...!!!!:d

یعنی شما از این همه نکته ی مثبت گذشتی و فقط انیمیشنشو دیدی ?
مطمعین باشین کسی که طرفدار me و rpg یه به گرافیک اهمیت نمیده

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

خب نسخه Collector edition ما هم به سلامتی رسید !!!! نصبش چه قد طول داره !
از اون موقع که Lunch trailer رو دیدم کلا سوپر هایپ شدم رفت ... الان دارم میمیرم تا برم تو بازی
امتیازا که خیلی خوب بوده ... همه از داستان تعریف کردن

1- چجوری میشه فهمید که این DLC فعاله !؟ چون من فایلهاشو دارم و کرکم هم همین جدیده هست ولی توی بازی که میرم چی باید تغییر کرده باشه !؟

2- یکی هم بیاد این انتخابهای متعددی که در منوهای اول بازی میاد رو جامع توضیح بده ببینیم چی به چیه ؟ مثل انتخابهای زیر :

spacer
colonist
earthborn
---
sole survivor
war hero
ruthless
---
numerous
kaidan alenko
ashley williams
---

3- یه سوال دیگه هم اینکه بازم در دیالوگها، انتخابهای بالا سمت راست مربوط به پاراگون و بالا سمت چپ مربوط به رنجیده !؟

بابا من خودم طرفدار بازیم منظورم کلی بود به خدا...!!!!
آقا ما گرفتیم حجم کلی بازی 10 گیگ و خورده ای هست ...!!! درسته ؟ ا دی وی دی 9 + یه دی وی دی معمولی...!!!! کرکشم یه فایل Binary بود که 23 مگ تو همین حدودا بود. نسخه من کامله ؟ تروخدا اگه مشکل داره بگید من برم بزنم تو دهن فروشنده محترم...!!!:d

درود بر همه دوستان بازی را تهیه کردم در یک کلام عالی هست موزیک در حد 20 بازگشت کامپتان به دوران اوج خودش
گیم پلی باز ی هم هیچ مشکلی نداره
یک چند تا عکس هم از اول باز ی برا ی دوستاران بازی قرار می دهم :d
حجم دقیق بازی هم در موقع نصب 13.3 گیگ هست البته با dlcها :d
یک چیز دیگه که تو این نسخه نظرمو به خودش جلب کرد نورپردازی فوق عالی بازی هست تقریبا ادم میخکوب میکنه

درود بر همه دوستان بازی را تهیه کردم در یک کلام عالی هست موزیک در حد 20 بازگشت کامپتان به دوران اوج خودش
یک چیز دیگه که تو این نسخه نظرمو به خودش جلب کرد نورپردازی فوق عالی بازی هست تقریبا ادم میخکوب میکنه

رفیق شما زیادی هایپ شدی مثله اینکه نورپردازی منظورت اون خورشیده؟ ما 2 ساعت بازی کردیم چیز خاصی توش ندیدیم اینجا که بی کیفیت ترین جای بازیه :))
اصلا خورشید هیچ وقت همچین نوری درست نمی کنه بیشتر شبیه نور چراغ غوه تو بازی الن ویک شده =))

سلام دوستان کسایی اینو بازی کردن بگن فرق ده دقیقه اول بازی با بعدش چیه .....!!!!!
بازی فوق العادست نمیدونم چرا ولی فکر میکنم تا اونجایی که بین بازی مینویسه Mass Effect 3 انگار بعدا با عجله اضافه شده ولی در ادامه همه چی تغییر میکنه خوب میشه ....

3- یه سوال دیگه هم اینکه بازم در دیالوگها، انتخابهای بالا سمت راست مربوط به پاراگون و بالا سمت چپ مربوط به رنجیده !؟
بالا سمت راست پاراگون
پایین سمت راست رنجید

دوستان من با این سیستمی که دارم میتونم ME3 بازی کنم یا قیدشو بزنم
cpu:core 2 duo t6600 2.2
ram:4gb
graphic:ati HD 4330

این گرافیکی که شما داری از اول هم برای بازی ساخته نشده، بهتره کلا از فکر بازی بیای بیرون یا کار ت گرافیکت رو با 200 تومن ارتقا بدی.

منم بازی رو شروع کردم همینجوری که تو عکس ها میبینین که توی دمو هم همینجوری بود کلا gear ها رو نمیدونم جرا انقدر بد کار کردن resolution پایینی داره نسبت به بقیه چیز ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or