Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
متاسفانه اون لینکهایی که خواستم مستقیم کنم پاک شدن !
از نوعزدم مستقیم از جایی دیگه ! یه 5 تا لینک دیگه مونده که باید ساعت 12 به بعد فردا مستقیم بشن چون محدودیت دارم ! (روزانه هفت گیگ بازی هم 13 گیگ هست ) پس اگر میخوایید دانلود کنید باید 24 ساعت دیگه صبر کنید ! البته اگه عجله ندارید !

لینک ها رو بدین من مستقیم کنم.

لینک ها رو بدین من مستقیم کنم.

لینکها کلا پاک شدن نمیشه مستقیم کرد !

دوستان عزیز راجب دانلود و مسائل مربوط به کرک اینجا بحث نکنید ! پست ها رو انتقال دادم !

لینکها مستقیم شدن بهتون میگم چه طوری بهتون میدم ! توی انجمن ممنوع هست !

تا 2-3 ساعت دیگه دانلود بازی تموم میشه و میرم که تا آخر عید خودمو باهاش خفه کنم !
نسخه ی دومش به همراه اسکایریم بهترین بازیهای عمرم بودن !
البته این نسخه اولین نسخه ایه که از سری mass effect دارم روی PC میرم به همین خاطر قید سیوهای قبلیمو زدم و با دیفالت خود بازی شروع می کنم ...

بچه ها من کله کردم قسمت دوم بازی رو یه باره دیگه از اول رفتم ولی آخرش برام فقط برام میراندا , موردین , گاروس , تالی و یکی دیگه زنده موند .

کارم برای قسمت 3 این بازی چجوره ؟ حال میده با این افراد ؟

دوستان کسی در مورد نسخه ها اطلاعاتی داره که کدوما بزاریم برای دانلود و اینکه لینکی براید انلود موجوده

نسخه Z10yded Repack با حجم 6.06GB کمترین حجمو داره که البته خودم امتحان نکردمش. دانلودشم یه سرچ توی Warez-bb.org بزنید پیدا میشه.

دوستان میگم کسایی که سیو نسخه های قبلی رو ندارن میتونند توی این نسخه تصمیمات مهم نسخه های قبلی رو بگیرن یا فقط تعیین میکنند بین اشلی و کیدن کی زنده مونده ؟

در ضمن بازی اصلا Gamepad ساپورت میکنه ؟ چون دسته Xbox که ساپورت نکرد گفتم شاید گیم پد خاصی ساپورت میکنه

دوستان میگم کسایی که سیو نسخه های قبلی رو ندارن میتونند توی این نسخه تصمیمات مهم نسخه های قبلی رو بگیرن یا فقط تعیین میکنند بین اشلی و کیدن کی زنده مونده ؟

در ضمن بازی اصلا Gamepad ساپورت میکنه ؟ چون دسته Xbox که ساپورت نکرد گفتم شاید گیم پد خاصی ساپورت میکنه

در مورد انتخاب این‌ها نه شما نمی‌تونی این کار رو در ME3 انجام بدی؛ انتخابی هم بعید می‌دونم داشته باشید. باید با دیفالت‌های خود بازی، بازی رو شروع کنید و ادامه بدید.
در مورد دسته راستیتش اطلاعی ندارم؛ ولی فکر کنم ME3 با موس و کی‌بورد یه حال دیگه‌ای بده! البته این نظر شخصی من بود. :دی

در مورد انتخاب این‌ها نه شما نمی‌تونی این کار رو در ME3 انجام بدی؛ انتخابی هم بعید می‌دونم داشته باشید. باید با دیفالت‌های خود بازی، بازی رو شروع کنید و ادامه بدید.
در مورد دسته راستیتش اطلاعی ندارم؛ ولی فکر کنم ME3 با موس و کی‌بورد یه حال دیگه‌ای بده! البته این نظر شخصی من بود. :دی
خودم 7 ، 8 تا سیو تپل مپل توی PC و کنسول دارم و آماده شروع کردن نسخه سوم هستم :دی این سوال یکی از دوستان بود :دی

اون دسته هم همینطور :دی خودم به شخصه توی PC موس و کیبورد رو ترجیح میدم چون دقت فوق العاده بالایی دارن

سلام من یه یک ساعتی بازی کردم mass همیشه خوب بوده ولی به نظر من یکمی از نسخه های گذشته فاصله گرفته نکته دیگه اینه که تکسچرهای بازی خیلی ضعیف کار شده ود یگه اینکه راه رفتن شپرد مثل نسخه های قبل نیست انگار یه گروه دیگه این mass3 رو ساختن.....

دیگه اینه که تکسچرهای بازی خیلی ضعیف کار شده ود یگه اینکه راه رفتن شپرد مثل نسخه های قبل نیست انگار یه گروه دیگه این mass3 رو ساختن.....

چقد نظر من و شما به هم نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!:d کلا انیمیشن حرکتشون مثل چوب شده افتضاحه :-&
2 ساعت بازی کردم حیف اون زمانی که گشتم بازیو پیدا کنم بخرم

چقد نظر من و شما به هم نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!:d کلا انیمیشن حرکتشون مثل چوب شده افتضاحه :-&
2 ساعت بازی کردم حیف اون زمانی که گشتم بازیو پیدا کنم بخرم

خوب یک 4 تا عکس بزار ببینیم کجاش ضعیف هست همه دنیا که دارن تعریف می کنند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or