Mass Effect 3 پایان کار Shepard خواهد بود

Behrooz

کاربر سایت
20110830me3-600x170.jpg







زمانی که شما کنترلر خود را در انتهای Mass Effect 3 بر روی زمین می گذارید ، باید با یکی از بهترین شخصیت های خلق شده در این نسل یعنی Commander Shepard خداحافظی کنید !

در مصاحبه ای که آقای MichaelGamble(تهیه کننده ی Mass Effect 3 ) با PC Gamer داشت ، از وی سوال شد : آیا در این شماره با جهان Mass Effect خداحافظی می کنیم ؟
وی در پاسخ گفت : "خیر ، ما یه سری برنامه های بلند پروازانه برای ادامه ی این فرنچایز در نظر گرفته ایم.پس Mass Effect 3 پایان کار این سری بازی نخواهد بود.
همان طور که به فن ها قول داده بودیم ما یک تریلوژی تکان دهنده و حماسی برای Shepard در Mass Effect 3 طراحی کرده ایم ، از طرفی این بازی آغازی جدید برای این فرنچایز خواهد بود"

وی ادامه داد : "بعد از این سه گانه ، داستان Commander Shepard به اتمام خواهد رسید"
PC Gamer برای اطمینان از Michael Gamble سوال کرد پس اگر قرار باشد این فرنچایز ادامه پیدا کند ، Shepard قطعا باز نخواهد گشت و در دنباله ی این سری نخواهد بود؟
وی پاسخ داد : "درست است"

الیته باید گفت که هنوز معلوم نیست که آیا Shepard در پایان این سه گانه خواهد مرد یا خیر ، اگرچه این موضوع مشخص شده است که در Mass Effect 3 بازیکن ها این انتخاب رو دارند که به همه چیز گند بزنن که این موضوع هم مرگ Shepard و هم پایانی تیره برای تریلوژی(پیروزی Reaper ها در جنگ) را به دنبال خواهد داشت.

Source
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Loghman
در Mass Effect 3 بازیکن ها این انتخاب رو دارند که به همه چیز گند بزنن که این موضوع هم مرگ Shepard و هم پایانی تیره برای تریلوژی(پیروزی Reaper ها در جنگ) را به دنبال خواهد داشت.
هــــــــــورا !! خیلی خوشحال شدم !
 
به امید این هستیم که اگه این حاج آقا یا حاج خانوم shepard داستانشون تموم بشه ، شاهد شخصیت استثنایی
دیگه تو سری های بعد باشیم :دی
 
پس میمیره یا ناکار می‌شه.:biggrin1:
بازم تموم نمی‌شد که میشد فیلم هندی.
=================================
بزنیم کل تیمو داغون کنیم همه بمیرند آای‌ بخندیم. :biggrin1:
 
یه Mass Effect ـه و یه شپرد !!!

اصلا نمیتونم مس افکت رو بدون شپرد تصور کنم :(

البته یه ایده خوب برای نسخه بعدی هم دارم ، شخصیت اصلی نسخه 4 یه Krogan باشه و بریم دنبال درمان برای Genophage :d
 
پایان خوبش شپرد استعفا میده ، یا میگه : I'm done یا یه همچین چیزی:دی! نمیمیره ...
بعد تو سه گانه بعدی مس افکت ، شپرد میشه امیر دریابان شپرد (بر وزن کاپیتان اندرسون:دی!) تز میده و برو بچ رو راهنمایی میکنه :دی!
ولی لامذهب عجب چیزیه نسخه سومش ! تریلرهاش دیوونه کننده هستن .
 
آخرین ویرایش:
پایان خوبش شپرد استعفا میده ، یا میگه : I'm done یا یه همچین چیزی:دی! نمیمیره ...
بعد تو سه گانه بعدی مس افکت ، شپرد میشه امیر دریابان شپرد (بر وزن کاپیتان اندرسون:دی!) تز میده و برو بچ رو راهنمایی میکنه :دی!
ولی لامذهب عجب چیزیه نسخه سومش ! تریلرهاش دیوونه کننده هستن .
حالا شاید دیدی خودشو رو بازنشسته کرد. :d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or