Mass Effect 3 فقط بر روی Origin

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
Mass Effect فقط بر روی Origin

کمتر از 3 هفته تا عرضه یکی از بهترین بازی های امسال، شماره سوم از داستان های کاپیتان شپرد یعنی Mass Effect زمان باقی مانده است و هر روز خبرهای مختلفی از سوی EA و Bioware در مورد این بازی در خبرگزاری‌ها ارسال می‌شود.

امروز خبری از سوی مدیر بازاریابی منطقه ای Bioware آقای Chris Priestly به خبرگزاری‌ها آمد که دور از انتظار هم نبود. PC بازان فقط می‌توانند این عنوان را از Origin (سیستم فروش EA) خریداری کنند و این عنوان به هیچ وجه در Steam عرضه نخواهد شد. دلیل این کار نیز هم قوانین Steam است که به منتشر کنندگان بازی ها اجازه نمی‌دهد آنطور که می خواهند با مشتریان خودشان در ارتباط باشند.

همچنین آقای Chris Priestly در ادامه پست خود در یکی از انجمن‌های این بازی عنوان کرده است، کسانی هم که نسخه فیزیکی این بازی را خریداری می‌کنند هم باید برنامه EA's Origin client را بر روی کامپیوتر خود نصب کنند و بعد به اجرای بازی مبادرت کنند.

Mass Effect 3 در تاریخ 6 مارچ برای X360 , Ps3 و PC عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
مقایسه استیم و Originچندان منطقی نیست.
استیم از سال2003 تا اکنون داره فعالیت می کنه و طبیعی هستش که نقطه ضعف های کمی داشته باشه.
در صورتی که originهنوز یک سال نشده اومده و هنوز نسخه BETAهستش.
-----------------------------------------------
پشتیبانی EAهم که عالیه.هر روز در ساعات مشخصی می تونین با پشتیبانشون چت کنید و حتی چیز های مجانی بگیرید.
اما استیم که یک نفر را بخوای ADDکنی باید یک بازی بخری.
:d

چرا واقعا نصور می‌کنی Xlive بهتر از استیمه؟ اکس‌باکس‌لایو حتی یه کامیونیتی درست نداره و برای بادگلو زدن تو محیطش باید پول بدی، چه برسه به قابلیت وُرکشاپ و مُد ساختن و ریلیز کردن و خرید و دانلود بازی. ببینم شماها می‌تونستین کال آو دیوتی رو بخرید و دانلود کنید؟ چون ما رو استیم می‌تونستیم :دی
درمورد مساله مالی کاملا موافقم.. دقیقا برای نفس کشیدن هم باید پول داد :دی
ولی محیط و سرعتی که لایو داره من به هیچ وجه تو استیم یا اریجین ندیدم.. حتی Notification ها توی لایو یه حس خاصی داره :دی
خیلی سریع وصل میشه.. خیلی سریع میتونی پروفایل بقیه رو ببینی.. اخیرا هم kinect video party بهش اضافه شده!
اما تو اریجین و استیم نه.. با این که سرعت من 1Mb ـه (قبلا با 128 میرفتم لایو) اما خیلی کند تره نسبت به لایو.. (مخصوصا اریجین) وقتی میخوام پروایل یه نفر رو
باز کنم تا براش درخواست دوستی بفرستم یا اطلاعاتشو ببینم، کلی طول میکشه تا پروفایل رو بیاره.. خیلی وقتا هم ارور کذایی Dont send رو میده..
(همین الان که دارم این متن رو مینویسم هرچی تلاش میکنم، وارد استیم نمیشه و وقتی رو پنجره ش کلیک میکنم هنگ میکنه و همون ارور کذایی رو میده)
یه مساله دیگه هم اینه که Latancy و lag و.. به مراتب تو لایو کمتر بود! من تو لایو با پینگ 300 راحت بازی میکردم اما الان با سرعت ده برابر و پینگ 200 خیلی مشکل دارم
یه چیز دیگه هم که هست استیم هم فرت و فرت داره آپدیت میده برام.. هر آپدیت هم 100 مگابایت.. (بازی Team fortress) حالا نمیدونم فقط این بازی اینجوره یا استیم
هم مثل psn کلا زیاد آپدیت میده..
بسه یا بازم بگم؟ :دی
هرچند.. با این وضعی که ماکروسافت پیش اورده دسترسی به لایو مستلزم عبور از 8 خانه! :دی از تابستون تاحالا ایکسباکسم داره خاک میخوره و مجبورم
با استیم و اریجین سر کنم..

آخرین ویرایش:
والا ارور Don't Send که وجود خارجی نداره، منتها اگه نرم افزارت کرش میکنه مشکل از توئه. من الان با اوریجین دارم بازی میکنم. مشکل داره تو دانلود پچ‌ها، مشکل داره تو ران کردن بازی‌ها، کرش می‌کنه، Battlelog هم که احمقانه‌ترین کار ممکنه، تحت شبکه باید بازی رو هدایت کُنی!!! اما با استیم هم سرعتم بالاست، هم پینگم خوبه، هم پکت لاس کمه، همه چی خوبه کلن. ضمنا این آپدیت‌ها که میگی نشانه به‌روزرسانی مداوم یه چیزه که خیلی هم مفیده، البته در PSN مفید نیست، چون بعضی وقتا میاد ساعت رو سه پیکسل میبره اونورتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or