Mass Effect 3 بدون بسته‌ی الحاقی؟ نه، باور نکنید.

The Hoss

کاربر سایت
با پیشینه‌ای که شرکت BioWare و سری Mass Effect دارد، البتّه که وجود بسته‌های الحاقی یا دی‌ال‌سی -آن هم به طور متعدّد- دور از انتظار نیست. بنابراین Extended Cut (یک دی‌ال‌سی که ضمیمه‌هایی بر خطّ داستانی، خصوصاً پایان داستان می‌افزاید) آخرین باری نخواهد بود که BioWare از شما خواهش می‌کند که مس ایفکت بازی کنید.
مایکل گمبل (Michael Gamble)، تهیّه کننده‌ی بازی دیشب در توییتر گفت: "آیا الان وقت مناسبی است که درباره‌ی دی‌ال‌سی‌هایی که در آینده منتشر خواهیم کرد صحبت کنیم؟" و ادامه داد:"این سوال یک حقّه بود. درباره‌ی محتوای آینده، همان آینده صحبت می‌کنیم. ولی خیالتان راحت باشد... بیشتر از این‌ها خواهد بود."

29242775891011712176.jpg

به نظر می‌رسد که در حال حاضر اطّلاعاتی هم از محتواهای الحاقی آینده در دست داریم. یکی از کاربران پا‌پی و کنجکاو انجمن‌های بایو‌ویر به کنار گوشه‌های نسخه‌ی Extended Cut نگاهی انداخته و کاشف به عمل آمده که ماموریتی مربوط به موجودی به نام Leviathan وجود دارد؛ او ظاهراً کم‌حرف و باهوش از نژاد Reaper‌ها است که هم در نسخه‌ی اول سری مس‌ایفکت و هم در سومین نسخه حرف و حدیث‌هایی از او به میان آمده.

[منبع خبر]

آخرین ویرایش:
با پیشینه‌ای که شرکت BioWare و سری Mass Effect دارد، البتّه که وجود بسته‌های الحاقی یا دی‌ال‌سی -آن هم به طور متعدّد- دور از انتظار نیست.
با پيشينه اي كه شركت Biowar دارد و در حال حاضر در حال گند زدن به آن است البته كه كردن تو پاچه ي ملت آن هم در حدل تيم ملي دور از انتظار نيست شما مطمئن باشيد حالا حالا ها ما تو پاچتون ميكنيم:>

تورو خدا مثل انسان DLC بدین بیرون :دی(که بعید می‌زنه :دی) یه چیزی باشه که بشه استفاده کرد ، مثل DA نباشه DLC پنج مگا بایتی رو به قیمت یه بازی میفروختن

تورو خدا مثل انسان DLC بدین بیرون :دی(که بعید می‌زنه :دی) یه چیزی باشه که بشه استفاده کرد ، مثل DA نباشه DLC پنج مگا بایتی رو به قیمت یه بازی میفروختن

مگه الان دارن عین حیوان DLC می فروشن؟:d

DLC فروختن فقط EA. تو Hot Pursuit قبل از اینکه وارد بازی بشی به زور یه اپدیت 400 مگی می کرد تو پاچت، بعد مثلا می خواستی DLC حالت Most wanted رو بخری میگفت بیا این 200 کیلوبایت رو دانلود کن.)x

مگه الان دارن عین حیوان DLC می فروشن؟:d

DLC فروختن فقط EA. تو Hot Pursuit قبل از اینکه وارد بازی بشی به زور یه اپدیت 400 مگی می کرد تو پاچت، بعد مثلا می خواستی DLC حالت Most wanted رو بخری میگفت بیا این 200 کیلوبایت رو دانلود کن.)x
آره دیگه :دی، اونطوری فروختن انسانیت نیست :دی. حالا چیزی هم اضافه نمی‌کنه، دو تا سلاح، اسمشو هم می‌زارنExpansion pack .

=)) آره‌DLC های اونطوری جزو حرفه‌هایEA هست :دی

مگه الان کسی اینجا واسه DLC پول میده ؟ :d

خیلی کم هستند که این چیزها رو می خرن حالا خود من دانلود می کنم دستگام جیتگ راحت مجانی ولی می گم اصلا ارزش دانلود هم ندارند بعضیهاشون اینقدر چیز جزیی و کوتاه و بی ارزشی هستند که واقعا آدم زورش میاد اینا رو دارن می فروشن و می کنند تو پاچه طرفدارهای بدبخت بازی که اورجینال هم بازی رو می خرند یه جور بی احترامی هست چند سال صبر می کنی بلاخره میاد می خرن می برن تا آخر می بینند تموم نشده دوباره باید پول بدن که تمومش کنند ولی جنبه های خوبی هم داره

من نیم ساعت داشتم فکر میکردم چجوری تو تاپیک مس افکت اسم اکتی اومد ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.شما میتونین توضیح بدین؟:biggrin1:
ربطي نداشت به اون ديدي وقتي ميگي مثلا داغون تر از اين خودشه وقتي گفتم دزدتر از EA مخاطب منتظره تا بشنوه خود EA هست ولي به خاطر شوخي و تنوع گفتم Activision داداش:d

ببخشيد بابت اسپم=;

اینا اهیانا با PCGamer ها,ترسناک ترین دزدان دریایی تاریخ اشنایی دارند؟:دی
دی ال سی شون 200 دلار هم قیمتش باشه ما خیلی راحت دانلودش می کنیم>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or