Mass Effect 3 با بیش از 1000 گونه مختلف داستانی

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1280982995.jpg

در Mass Effect 3 شما داستانی را دنبال می‌کنید که بر اساس انتخاب‌های شما در دو نسخه قبلی بازی شکل گرفته است.

Casey Hudson، سرپرست پروژه ME2 در این باره توضیح می‌دهد که همه داستان از پیش تعیین شده نیست. برای اینکه داستان بازی خلاقانه و پر‌کشش باشد، انتخاب‌هایی را که بازیباز‌ها در شماره‌های قبلی انجام داده‌اند جمع‌آوری کرده و آن‌ها را در اختیار نویسندگان قرار می‌دهند تا بر اساس آن شروع به نوشتن خط داستانی جدید کنند.

وی گفت:" برای کسانی که دو نسخه قبلی را بازی کرده‌اند، بیش از 1000 گونه متفاوت داستانی در ME3 در نظر گرفته شده است."

وی همچنین وعده داد که در ME3 نیز مانند ME2 از inventory‌های شلوغ و آیتم‌های زیاد خبری نخواهد بود بلکه تمرکز بازی بر روی گردش و جستجو، مبارزات نفس‌گیر، داستان غیر خطی و تغییر پذیر و آپگرید اسلحه و لباس و ... خواهد بود.

Source

آخرین ویرایش:
میخواستم در مورد اون " داستان خطی " سوال کنم که،خودتون اصلاحش کردید!:d
واقعا نمیتونم صبر کنم،این بازی عالیه! راستی تاریخ انتشار کی هست؟

کاش آخر سالی میومد شماره ی 2ش تا کلی جایزه درو میکرد!:(
ما که با شماره ی 2ش حالمونو کردیم!
منتظر شماره ی 3 هستیم؛شپرد کاماندر رو عشق است:d!
خدا کنه Thane باشه تو داستان!:)
در ME3 نیز مانند ME2 از inventory‌های شلوغ و آیتم‌های زیاد خبری نخواهد بود
ما نیز به آتش ساده شدن بازی ها و توجه به گیمرهای آماتور میسوزیم و میسازیم؛هرآنچه از دوست رسد نیکوست...

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر مهدی.:)
وی همچنین وعده داد که در ME3 نیز مانند ME2 از inventory‌های شلوغ و آیتم‌های زیاد خبری نخواهد بود
بسیار نیکو.
فقط Wrex هم یجوری تو داستانِ 3 به عنوان یکی از شخصیتهای اصلی جا بدن من دیگه چیزی نمیخوام.

نسخه دوم رو که من تازه تموم کردم،جدا خیلی عالی بود- الان منتظر کنسول j-tag َدم تا برم DLC هاش رو بازی کنم.ولی حیف که پایانش دو فرم بود:(تو نسخه بعدی ادم میمونه با کدوم ادامه بده:-s

شماره 2 عالی بود.ایراد های شماره 1 به خصوص اون آسانسور های اعصاب خردکن برطرف شده بود و داستان بازی تاریک تر و حماسی تر شده بود.سیستم دیالوگ ها و انتخاب های تاثیر گذارش هم که بی نظیر بود.

بی صبرانه منتظریم!:x

باید بگم به نظر من mass effect کلا یه بازی RPG متفاوت است. و واقعا شاهکاره بی نظیریه. در مورد شماره 2 دیگه هرچی بگیم حق مطلب رو ادا نکردیم چون یه اثر فوقالعاده زیباست. و این کار بایوویر در شماره 3 هم بی شک عالی خواهد بود. ولی اینطور که بوش میاد کم کم تا بهار 2012 خبری از MASS EFFECT3 نخواهد بود. ما که منتظریم.

نمی دونم چرا همش کمیت توی این بازی ها مهم هست.میلیون تا آیتم و شونصد کیلومتر وسعت نقشه و بی نهایت کوئست! پس کیفیت اینجا نقش چغندر رو بازی می کنه!
(نظر شخصی!)(ME2 آخرت RPG هست توش حرفی نیست!lols)

ایول . دستت درست به خاطر خبر . من عاشق این بازیم .
فقط یه سوال من که 2 شو رو پی سی بازی کردم و حالا 3 شو می خوام رو ایکس باکس بازی کنم چند تا داستان میشه.

نمی دونم چرا همش کمیت توی این بازی ها مهم هست.میلیون تا آیتم و شونصد کیلومتر وسعت نقشه و بی نهایت کوئست! پس کیفیت اینجا نقش چغندر رو بازی می کنه!
(نظر شخصی!)(ME2 آخرت RPG هست توش حرفی نیست!lols)

کاملا موافقم- البته یک نکته هست که نمی‌شه کیفیت را با کلمات توصیف کرد اما کمیت را می‌شه
-----------*-----------

جدیدا با شنیدن این خبر‌ها یه جور ترسی بر من حاکم می‌شه
کسی چنین حسی داره؟
مثلا یه بازی که ساخته دست خود بشر هست داره این قدر بزرگ می‌شه که دیگه نمی‌تونه همش را هضم کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or