Moon spell
کاربر سایت
اگه میخوای ماموریت بگیری باید بری تو طبقه ی 2 کناره اون دوختر خوشگله بری تو نقشه بعد بچرخی توی سیارت و ماوریتهارو بگیریالان من رفتم تو سفینم:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
اگه میخوای ماموریت بگیری باید بری تو طبقه ی 2 کناره اون دوختر خوشگله بری تو نقشه بعد بچرخی توی سیارت و ماوریتهارو بگیریالان من رفتم تو سفینم:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
دوستان Mass Effect باز یه راهنمایی کنن بگن کدوم کلاس رو انتخاب کنم که خیلی باحالتر و جالبتر باشه.
البته قوی هم باشه.
اگه میخوای ماموریت بگیری باید بری تو طبقه ی 2 کناره اون دوختر خوشگله بری تو نقشه بعد بچرخی توی سیارت و ماوریتهارو بگیری
اصلا کار سختی نیست به خدااااااا!!!!!!!!کجا ها نوشته؟؟
من فقط میتونم اسکن کنم و بمب بفرستم؟؟؟!!!
درودکجا ها نوشته؟؟
من فقط میتونم اسکن کنم و بمب بفرستم؟؟؟!!!
اگر هر شخصیت بازی که لویال نشه به احتمال خیلی زیاد آخر بازی کشته میشه
اگرم هیچ کدام رو لویال نکنی آپگرید ها هم انجام ندی خود شفرد هم میمیره
بله نسبت به طرز بازی کردن شما پایان بازی متفاوته

خسته نباشی :biggrin1:خوب من فقط دو تا رو لویال کردم یکیش جاکوب بود یکی هم دکتره.دکتره زنده موند ولی جاکوب مرد .خود شپرد هم مرد.چون اصلا آپگریتش نکردم.:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:ولی برای من آخرش خیلی غم انگیز بود.چون فقط دکتره و فکر کنم یکی از یارهای دیگم زنده موند.شپرد هم مرد.![]()
با سلام...جك هيچ وقت لويال نمي شه ؟ من هر كاري كه خواست انجام دادم ولي نمي شه.
دست شما درد نكنه ولي همين 3 ساعت پيش تمام كردم ولي جك و گروس و سامارا و ثين مردن .با سلام...
دوست عزیز کار نشد نداره.4 کار باید بکنی...
1.توی زندان که نجاتش دادی وقتی ازت خواست فایلارو بهش بدی گزینه Yes رو انتخواب کن نه ok[bluff
2.دائم باهاش صحبت کن.
3.ماموریتشو انجام بده.
4.توی دعوای Miranda vs. Jack طرف jack رو بگیر.(Miranda حتی بدون اینکه لویال بشه هم در آخر اگه مسئولیت خوبی بهش بدی زنده میمونه)
موفق باشی...

OMEGA البته اولای بازی که همه رو بری وگرنهبقیه اش هیچیدوستان میشه یه سیاره معرفی کنین که یه ذره بکش بکش داشته باشه؟
Renegade یا paragon اين دو تا چي هستن؟
تو دعاي Tali , Legion طرف كي رو بگيرم كه نه سيخ بسوزه نه كباب؟
) اما اگر گزینه هارو درست و به قول معروف جوانمردانه انتخاب کنی Paragon میگیری که به رنگ آبی (شخصیت :angel