milad_dante
کاربر سایت
آره دیگه الان سامارا لویال نمیشهمن این قسمت رو وقتی fail شدم ولش کردم و رفتم و بعدش هم بازی رو تموم کردم اصلا این قسمت مهم بود؟
آره دیگه الان سامارا لویال نمیشهمن این قسمت رو وقتی fail شدم ولش کردم و رفتم و بعدش هم بازی رو تموم کردم اصلا این قسمت مهم بود؟
خوب نشه.چی می شه؟آخر بازی عوض می شه؟آره دیگه الان سامارا لویال نمیشه
اگر هر شخصیت بازی که لویال نشه به احتمال خیلی زیاد آخر بازی کشته میشهخوب نشه.چی می شه؟آخر بازی عوض می شه؟
من شنیدم آخر بازی ممکنه متفاوت بشه.برای من که آخرش شپرد مرد.ولی می گویند براساس طرز بازی تفاوت پیدا می کنه.درسته؟
اگه توجه کنی پایین صفحه مینویسه که دکمه RB رو نگه داری تا نیرو ها بیاد بعد اسم دقیق نیرو که ازت خواسته رو پیدا کن با آنالوگ سمت چپ رو نگه دار و دکمه A رو بزنبازی خیلی قشنگی هست ولی من برای اولین بار هست که سری Mass Effect را می رم.
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم.آقا من تو همون مراحل اول گیر کردم!!!!
اونجایی که می رسیم به جکوب یا جاکوب بعد بمون می گه این آدم ها را نابود کن من حدودا 30 دقیقه با اونها درگیر شدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. ( همون مرحله که هر دو در قفل هستند.)
می شه یک راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.
1.ماموریتای اصلی که خودشون میان ! واسه فرعیا هم باید با صاحب کار(!) صحبت کنی، یا اینکه واست پیغام میفرستن که از تو کامپیترت چک میکنی (باید وقتی بازشون کردی از پایین Mark as Read بکنیشون). 2.اتفاقا هر دوشون هست! واسه اینکه ماموریتا رو ببینی باید از منوی Pause بری تو قسمت Journal و واسه نقشهام که یه دکمه داره، تو PC دکمش M بود،Xboxو نمیدونم چیه.دوستان من اولین باره بازی میخوام مس افکت رو بازی کنم میتونید در موارد زیر به من کمک کنید با بازی های آر پی جی هم آشنایی دارم 1- چه طور باید ماموریت بگیریم 2- نقشه و راهنما مسیر در بازی نیست 3- درمورد منوی استارت هم گزینه های نامشخصی داره توضیح بدید
تو هم باید کاور بگیری !دوستان من اینجا گیر کردم:
MIRANDA و TAYLOR میرن کاور میگیرن و به من میگن برو POINT رو بگیر همون اولای بازی چیکارش کنم؟؟
كلآ چقدر طول مي كشه تا تموم بشه ( با همه ي ماموريت هاي فرعي)؟
من الآن قريب به 14 ساعته كه دارم بازي مي كنم (واقعآ اعتياد آوره ها!:biggrin1
يه سوال ديگه : اگه اون كروگانه رو آزاد بكنيم ممكنه بعدا به ما خيانت بكنه؟(چون يه جا خوندم كه قابل اعتماد نيست)
در ضمن من كه فرقي بين تير اندازي افراد گروه نمي بينم (واقعا فرقي دارن؟)
جه سوال ديگه: تو اون قسمت كمك خواستن اعضاي گروه جك از من چي مي خواد؟
بستگی به درجه سختی داره و اینکه چقده دنبال ماموریتای جانبی بری ولی معمولیش حدود 20 ساعت طول میکشه
کروگانه همون اول آزاد کردنش ممکنه مشکل باشه اگه Renegade یا paragon تا یه حد متوسطی نداشته باشی و دیالوگاتو خوب انتخاب نکنی ممکنه شپرد مجبور شه بکشتش ولی اگه راضی بشه بیاد تو تیمت جزو وفادارترین افراد تیمه
یعنی چی فرقی نمیبینی؟ هر کدومشون دو جور اسلحه حمل میکنن که میتونی بسته به موقعیت بگی اسلحشونو عوض کنن اول مرحلم میتونی اون دوتا اسلحه رو از توی لیست براشون انتخاب کنی میتونی اگه تواناییشم داشته باشن بهشون دستور بدی از مهمات مخصوص استفاده کنن
جک همون اول بهت میگه که بذاری به اطلاعات سربروس دسترسی داشته باشه بعد یه مدتم با اون اطلاعات آدرس آزمایشگاهی که توش بزرگ شده رو پیدا میکنه و میگه که میخواد منفجرش کنه توام باید ببری برسونیش اونجا و کمکش کنی