Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تمام افراد سفينه رو نجات دادم، تمام يارام هم همينطور به جز جک.
چون بين دعوای ميراندا و جک ، طرفش رو نگرفتم و بی وفا شد، ميدونستم بالاخره يه جايی ميميره.
بار دوم هنوز نرفتم ، ولی اگر برم همه زنده ميمونن :دی
يسری هم ميخوام برم همرو بکشم ، حتی خود شپرد، ببينم چی ميشه ، بايد حماسی و جالب بشه :دی :love:

خود شپرد رو چطوری میشه کشت؟!:biggrin1:

خوب با اینکه همه رو لویال کرده بودم(به جز جک به خاطر اون دعوا)4 نفر مردن!:دی
جک و سامرا و لیجن و تالی!
جز معدود بازیهایی هست که من بشدت خیلی خیلی توصیف نشدنی منتظر نسخه بعدیشم!:دی
فعلا یه بار دیگه دارم میرم.685 تا گیمرسکو گرفتم ازش تا الان.

685 تا گیمرسکو گرفتم ازش تا الان.
اینو که همه گرفتن :دی
هرکسی که تمام مراحل اصلی رو بره ، چند تا هدشات کوچولو بکنه ، همه رو لويال کنه ( بجز يک نفر ، که ميتونه ميراندا يا جک باشه ، لژيون يا تالی باشه ) ، يکی دوتا از مراحل فرعی رو بره و سفينشو تا ته آپگريد کنه ، این مقدار رو ميگيره.
خداييش تو دادن اچيومنت خيلی دست و دل بازه ، خيلی خوشم آمد ، از هيچ بازی ای ، اینجوری مثل این ساده گيمر اسکور نگرفتم. خيلی توپه :love:

مال من فقط اچیومنت تموم کردنش رو insanity مونده ولی خیلی ستمه ... از وتران cod بدتر نیست ولی این لود کردنش وقتی آدم چپ و راست میمیره رو اعصابه ...

منم بازيو تموم كردم يه بار هم همه مرديم بار دوم نمرديم! گرافيك خوبي داشت فقط human reaper اخرش خيلي خيلي باحال بود (بقيه هم باحال بودن) من تو دعوا طرف جك رو گرفتم عيبي نداره!

من بازی رو 1015 کردم ( 15 تا مال dlc بازی بود )
insanity واقعا دیوانه کننده بود ( به نظرم از cod هم سختتره )
dlc : یک کاراکتر Bounty hunter به بازی اظافه میکنه که جالبه و یکمی رو اعصاب چون همش مخواد بکشه !
منطقه ی سقوط Normandy
اسلحه ی شات گان و ارمور ( من ارمورشو پیدا نکردم ! )

جان من یکی به من بگه من چطور این paragon رو پر کنم؟؟؟ قبل هر مکالمه save کردم بهترین پیشنهادات رو میدم :biggrin1: اما فرت هی ییهو بعضی وقتا renegate میده..الان بار 3 وم دارم میرمش... هیچ یادم نمیره اونجا که باید tali رو نجات بدی اون یارو هست که جز نفرات tali ا و باید بش بگی سنگر بگیره تا تو tali رو نجات بدی.... آقا من همچین گفتم آره نقشت خوبه طبق تو پیش میریم.... پیش خودم فکر کردم حرفشو گوش کردم کار خوبی کردم ....یهو دیدم 16 تا renegate داد.:biggrin1:
خداییش هر دفعه میخوام از این بازی دل بکنم نمیشه..... همچین بردم تو زندگی تو فضا بدجور... خو گرفتم با شخصیت ها.:love::biggrin1:
آقا بگزریم....
یکی بگه من چی کنم با این paragon? اگر بخوام پر شه نباید هیچ renegate بگیرم؟

باید مهربون باشی و حرف های درست رو انتخاب کنی
ولا اینقدر مهربون بودم دیگه حالم بهم میخوره.... اصلا احساس نمیکنم کاپیتانم:biggrin1:... ولی بعضی جاهاش انگار گرفتن renegate اجباریه... مثلا اونجا که باید forged id رو بدی به ینفر... من هر دو گزینه رو انتخاب کردم یعنی یبار گفتم دزدیه یبار دیگه گفتم "اهمیتی نداره کی id رو داده" ولی هر دو بار renegate داد... اصلا کل ماموریتش انگار renegate ..:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or