Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه پاراگونت بالا باشه، گزینه‌ای میده که لازم نیست طرف یکی رو بگیری
در غیر این صورت اگه سیوت نپریده، لویالیتی میراندا رو انجام نده و تو دعوای بینشون طرف جک رو بگیر... بعد لویالیتی میراندا رو انجام بده
کار از کار گذشته! خودم اومدم لود کنم به قبل دعوا دیدم نخیر مثل اینکه سیو کردم :|

یک روش برای پر کردن پراگون ( اگه خواستیید ) (توجه محتوا اسپویلر داره )
خیلـــــــــی ممنون تازه میخواستم میشن سامارا رو برم :d

میگم دقت کردین که شپرد Female خیلی زنده تر از شپرد Maleـه. الان من با شپرد اصلی میرم برادرم با female ولی میبینم همون دیالوگی رو که شپرد من میگه رو شپرد زن خیلی زنده تر و با احساس تر میگه.

میگم دقت کردین که شپرد Female خیلی زنده تر از شپرد Maleـه. الان من با شپرد اصلی میرم برادرم با female ولی میبینم همون دیالوگی رو که شپرد من میگه رو شپرد زن خیلی زنده تر و با احساس تر میگه.
ایشالا این دفعه با فیمیل میرم ببینم چی میگی :d ولی به نظر منم شپرد دیالوگاش با احساس نیست :|

دوستان من بازم سوال دارم :d
الان من Tali رو هم آوردم تو گروهم اما هنوز برای یه نفر دیگه جا هست ولی میشنی درکار نیست! همینطور برای Loyal شدن Tali... برم سراغ ریپر ها دیگه؟ :d

دوستان من بازم سوال دارم :d
الان من Tali رو هم آوردم تو گروهم اما هنوز برای یه نفر دیگه جا هست ولی میشنی درکار نیست! همینطور برای Loyal شدن Tali... برم سراغ ریپر ها دیگه؟ :d

فکر کنم اون جای Legion ـه .
دو تا احتمال وجود داره :
1. یا اونو به Cerberus دادی !
2. برو توی Med Lab ( اتاق دکتر ـه ، متاسفانه اسمش یادم نیست ! ) و بعد AI Core .
من خودم احتمال میدم که هنوز فعالش نکردی .

کلا مس افکت رو یه بار نمیشه بازی کرد لذا برو هرکاری میخوای بکن دفعه بعد اشتباهاتت دستت میاد :دی ولی تو همون مرحله ریپر ها اخرین عضو گروهتو هم میگیری... ولی اگه بتونی قبل از انجام این ماموریت بری بقیه رو لویال کنی بعدش تالی هم متاموریت لویال کردنش رو قبل از رفتن برای ماموریت ریپر ها میتونی بری و بعدش که حمله بهت میشه دیگه مجبور نیستی بین قربانی کردن اعضای نرماندی یا اعهضای گروهت یکیو انتخاب کنی.

فکر کنم اون جای Legion ـه .
دو تا احتمال وجود داره :
1. یا اونو به Cerberus دادی !
2. برو توی Med Lab ( اتاق دکتر ـه ، متاسفانه اسمش یادم نیست ! ) و بعد AI Core .
من خودم احتمال میدم که هنوز فعالش نکردی .
AI Core درش بستس :d میگه دستور نداریم باز کنیم یه همچین چیزایی.
ولی تو همون مرحله ریپر ها اخرین عضو گروهتو هم میگیری...
یعنی برم این مرحله ی ریپرو؟ نرم تموم شه بازی :d

AI Core درش بستس :d میگه دستور نداریم باز کنیم یه همچین چیزایی.
من تقریبا گیج شدم !
اگه میخوای از Omega 4 Relay استفاده کنی و هنوز legion توی گروه نیست که تا حالا برای من همچین چیزی پیش نیومده !
ولی اگه هنوز IFF رو بدست نیاوردی اخر ماموریتش legion به گروه اضافه میشه .
وستان من این بازی رو تازه شروع کردم
یه جوری مسخره به نظرم اومد
تا آخر همینطوریه؟
خیلی خشک و بیخوده
میشه بگین دقیقا کجاش دقیقا خشک و بی خوده ؟
من فکر میکردم همون اول بازی که shepard میمیره اینقدر تاثیر گذار هست که اگه کسی از بازی ها Sci-fi یا RPG هم خوشش نیاد جذبش میشه .

آخرین ویرایش:
گه میخوای از Omega 4 Relay استفاده کنی و هنوز legion توی گروه نیست که تا حالا برای من همچین چیزی پیش نیومده !
ولی اگه هنوز IFF رو بدست نیاوردی اخر ماموریتش legion به گروه اضافه میشه .
دستت درد نکنه نه هنوز امگا نمیره :d
خیالم راحت شد! گفتم شاید چیزیو اشتباه انجام دادم واسه همونه :d

بچه ها کسی میدونی برای اینکه همه رو آخر بازی زنده نگه داریم باید چیکار کنیم؟!
قبلا تو پست های قبلی فکر کنم یکی دو نفری اشاره هایی کرده بودند ولی هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!

یکی از فن ها بیاد به دادمون برسه!:دی

آقا ببخشيد اگه تاپيك رو از زير خاك بالا میارم!
من بعد اون مرحله ای كه شپرد اينا می رن برای اولين بار يه كشتی كالكتورها رو بررسی می كنند و مقر كالكتورها رو تو نا كجاآباد پيدا می كنن موندم!
تيمم هنوز دو نفرشون مونده و اونجایی كه اعضا پيشنهاد می دن بريم دنبال كالكتورها من می گم تيم رو كامل كنيم و كلی درجه منفی الكی می ده بعدش!:|
می خوام ببينم اگه الان برم دنبال كالكتورها می تونم بعدش تيمم رو كامل كنم؟ بعد راهی نيست بدون منفی گرفتن تعقيب كالكتورها رو به تعويق انداخت؟

آقا ببخشيد اگه تاپيك رو از زير خاك بالا میارم!
من بعد اون مرحله ای كه شپرد اينا می رن برای اولين بار يه كشتی كالكتورها رو بررسی می كنند و مقر كالكتورها رو تو نا كجاآباد پيدا می كنن موندم!
تيمم هنوز دو نفرشون مونده و اونجایی كه اعضا پيشنهاد می دن بريم دنبال كالكتورها من می گم تيم رو كامل كنيم و كلی درجه منفی الكی می ده بعدش!:|
می خوام ببينم اگه الان برم دنبال كالكتورها می تونم بعدش تيمم رو كامل كنم؟ بعد راهی نيست بدون منفی گرفتن تعقيب كالكتورها رو به تعويق انداخت؟
دقیقا متوجه نشدم کجارو میگی ولی اگه ماموریت Horizon رو بری دیگه بازگشتی نداره تا آخر بازی، پس هرکاری میکنی تا قبل از این که بری Horizon انجامش بده بعد برو.

اونجایی رو می گم تو ديسك دوم يه ماموريته كه يه كشتی تورين به ظاهر تونسته يه كشتی كالكتور رو از كار بندازه و بعدش كه شپرد اينا می رن تو كشتی كالكتور معلوم می شه يه تله بوده و ايليژيو من هم می دونسته و بعد هم اعضا تو ميزگرد می گن بريم دنبال كالكتورها تو امگا 4 ريلای.
نمی دونم Horizon هست يا نه، به هر حال می خوام نهايتا تا فردا يه نفس بازی رو تموم كنم چون ديگه وقتش رو ندارم به خاطر مشغله و عرضه هيلو 4 هم نزديكه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or