Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ! آقا اگه میخواین گروهتونو زنده از Omega Relay بیرون بیارین چند تا شرط داره ! اول مراحل loyal رو برا همه انجام بدین . بعد تو مرحله ی آخر Legion یا Tali رو به عنوان تکنسین بفرستین و هر دو بار Garrus رو به عنوان فرمانده ی تیم دوم انتخاب کنین . jacob یا morodin رو هم با برا بچه های نجات یافته بفرستید !!! بنده خودم 8 بار اول تا اخر بازی رو رفتم و به نظروم این بهترین راهه ! good luck

• Like
Reactions: Squidward
سلام بچه ها من دير رسيدم
اگه سفينه رو اپگريد نكني چي ميشه؟
از اين تير (قكنم سفينه اكتشافي ها}از كجا بايد بخرم تا بتونم منابع از سياره ها بگيرم؟
اگه همه رو لويال نكنم طوريه؟
عكس هاي هز شپردتون رو بزارين ببينيم ماله كي خوشتيپ تره؟ من مظلوم ساختمش

اگه میخوای همه زنده بمونن باید همه رو loyal کنی .
برای خرید باید توی galaxy map تو اون قسمتی که سوخت میخری پروب هم بخری . در مورد آپگرید کردن سفینه هم بگم که اگه دوست داری افرادت تو سفینت خاکستر بشن , نیازی به آپگرید نیست !!! ;)

دوستان من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم یکی از کاراکترارو (squad) رو پیدا نکردم فکر کنم اسمش legion باشه کجا باید پیداش کنم؟میخوام دوباره بازیش کنم:d

مگه میشه Legion رو پیدا نکرده باشی ؟؟؟ تو اون مرحله ای که باید AI Core رو از بین ببری و کلید Omega relay رو بگیری legion با بهت کمک میکنه ! اخرای بازیه .

سلام . راهنمایی در بازی

یه قسمتی از بازی هست که Samanda از ما درخواست میکنه دخترش رو بکشیم . و ما باید بریم توی کلاب و با دخترش بریم یه جای خلوت . نمیدونم چی شد دختره بعد از یه خورده صحبت مارو پیچوند و ساماندا گفت این فهمید و من دیگه نمیتونم اونو پیدا کنم .

الان دیگه نمیتونم loyalty ساماندا رو بدست بیارم دیگه ؟ اون مرحله کسی موفق شد دختر ساماندا رو گیر بندازه ؟

یه جا دیگه هم اومدیم در حق tali خوبی کنیم اونم حسابی حالگیری کرد و گفت دیگه نمیخوام باهات صحبت کنم و اونم لویالتی نشد !! دیگه کاریش نمیشه کرد ؟

باید به ترتیب اینا رو بزنی :

• Travel, enjoying the danger, and the power of violence
  • Music, the artist Expel 10, a history with drugs, new drug interests
  • Art and "vids", and the violence contained within them

سلام . راهنمایی در بازی

یه قسمتی از بازی هست که Samanda از ما درخواست میکنه دخترش رو بکشیم . و ما باید بریم توی کلاب و با دخترش بریم یه جای خلوت . نمیدونم چی شد دختره بعد از یه خورده صحبت مارو پیچوند و ساماندا گفت این فهمید و من دیگه نمیتونم اونو پیدا کنم .

الان دیگه نمیتونم loyalty ساماندا رو بدست بیارم دیگه ؟ اون مرحله کسی موفق شد دختر ساماندا رو گیر بندازه ؟

یه جا دیگه هم اومدیم در حق tali خوبی کنیم اونم حسابی حالگیری کرد و گفت دیگه نمیخوام باهات صحبت کنم و اونم لویالتی نشد !! دیگه کاریش نمیشه کرد ؟

دختر ساماندا(؟) رو همون اول که میری تو کلوب یه یارو دست چپت وایساده باش صحبت کن اتفاقا ساماندا هم از اون گروهه خوشش میاد. این از بخش موزیک. بعد راجع به فیلم چیزهایی که ساماندرا میگه رو گوش کن. در مورد سفرم یادم نیست. همین. راجع به بقیش هر طوری صحبت کنی پا نمیده. وقتی هم طورش کردی یه باگ هست که قبلا گفتم حتما انجامش بده کیف دتیا و آخرتو ببر.

اگه تو تاپیک کسی مخ تالی رو زده بیزحمت به من بگه چطوری.

آخرین ویرایش:
بازی تمام شد .خیلی تلاش کردم با یکیشون رابطه برقرار کنم ولی آخرشم مخ هیچکدوم رو نتونستم بزنم .:(

و بعد از مرحله ی آخر یا همون خودکشی همه ی یارام مردن :( . و فقط جیکوب و آماندا زنده موندن . من فکر کردم که کلا روند بازی همین هست ولی آخرسر وقتی لیست اچیومنت ها رو دیدم یکیش نوشته بود leave no one behind تازه متوجه شدم که میشد همه ی تیم رو زنده نگه داشت !! خلاصه من هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم اما اونا مردن .

لیدرم Than بود که مرگ اون خیلی ناراحتم کرد . مرحبا به سازندگان این بازی .

بازی تمام شد .خیلی تلاش کردم با یکیشون رابطه برقرار کنم ولی آخرشم مخ هیچکدوم رو نتونستم بزنم .:(

و بعد از مرحله ی آخر یا همون خودکشی همه ی یارام مردن :( . و فقط جیکوب و آماندا زنده موندن . من فکر کردم که کلا روند بازی همین هست ولی آخرسر وقتی لیست اچیومنت ها رو دیدم یکیش نوشته بود leave no one behind تازه متوجه شدم که میشد همه ی تیم رو زنده نگه داشت !! خلاصه من هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم اما اونا مردن .

لیدرم Than بود که مرگ اون خیلی ناراحتم کرد . مرحبا به سازندگان این بازی .

:)) داداش خسته نباشی ! خب سوال میکردی بهت میگفتیم چطور باید همه رو زنده نگه داری !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or