سلام . راهنمایی در بازی
یه قسمتی از بازی هست که Samanda از ما درخواست میکنه دخترش رو بکشیم . و ما باید بریم توی کلاب و با دخترش بریم یه جای خلوت . نمیدونم چی شد دختره بعد از یه خورده صحبت مارو پیچوند و ساماندا گفت این فهمید و من دیگه نمیتونم اونو پیدا کنم .
الان دیگه نمیتونم loyalty ساماندا رو بدست بیارم دیگه ؟ اون مرحله کسی موفق شد دختر ساماندا رو گیر بندازه ؟
یه جا دیگه هم اومدیم در حق tali خوبی کنیم اونم حسابی حالگیری کرد و گفت دیگه نمیخوام باهات صحبت کنم و اونم لویالتی نشد !! دیگه کاریش نمیشه کرد ؟

. و فقط جیکوب و آماندا زنده موندن . من فکر کردم که کلا روند بازی همین هست ولی آخرسر وقتی لیست اچیومنت ها رو دیدم یکیش نوشته بود leave no one behind تازه متوجه شدم که میشد همه ی تیم رو زنده نگه داشت !! خلاصه من هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم اما اونا مردن . بازی تمام شد .خیلی تلاش کردم با یکیشون رابطه برقرار کنم ولی آخرشم مخ هیچکدوم رو نتونستم بزنم .
و بعد از مرحله ی آخر یا همون خودکشی همه ی یارام مردن. و فقط جیکوب و آماندا زنده موندن . من فکر کردم که کلا روند بازی همین هست ولی آخرسر وقتی لیست اچیومنت ها رو دیدم یکیش نوشته بود leave no one behind تازه متوجه شدم که میشد همه ی تیم رو زنده نگه داشت !! خلاصه من هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم اما اونا مردن .
لیدرم Than بود که مرگ اون خیلی ناراحتم کرد . مرحبا به سازندگان این بازی .
داداش خسته نباشی ! خب سوال میکردی بهت میگفتیم چطور باید همه رو زنده نگه داری !