Mass Effect 2 در 2 دیسک

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
BioWare اعلام کرد بازی Mass Effect 2 که حدودآ یک ماه و نیم دیگه برای PC و X360 عرضه میشه , از دو دیسک تشکیل شده. به گفته Chris Priestly از Forum این بازی این اتفاق کوچکترین مشکلی برای بازیکن به وجود نمیاره.

"با اینکه شما برای ادامه دادن بازی مجبور به تعویض دیسک هستین , ولی این کار در بهترین زمان ممکن اتفاق می افته و هیچ آسیبی به گیم پلی بازی و تجربه بازیکن نمیزنه. تعویض دیسک فقط یک بار انجام شده و دیگه بازیکن سر و کاری با دیسک اول نداره."

mass-effect-2-logo.jpg

نسخه Collector`s Edition بازی هم در دست تهیه هست که به جز این دو دیسک , حاوی دیسکی از پشت صحنه ها و مراحل ساخت بازی هست.

همه بازی ها که دیگه داره در 2 دیسک میاد ! :دی این موشوع مشکلاتی مثل ریختن بازی تو هارد و... داره فکر کنم تا چند سال دیگه باید بریم بلو ری بخریم !

به گفته Chris Priestly از Forum این بازی این اتفاق کوچکترین مشکلی برای بازیکن به وجود نمیاره.
این قضیه دو یا سه دیسکه بودن بازیها (یا حتی بیشتر) بنظرم اصلا چیزه مهمی نیست.
نمیدونم شاید واسه ما قدیمیترها مهم نیست، یادمه بعضی بازیهایه آمیگا رو رو پنج تا فلاپی بازی میکردم (تازه فلاپی که هر لحظه امکانه خرابیش بود) یا رو PC یادمه یه بازی میخواستیم بگیرم (مثلا Monkey Island) رو هفت هشت تا فلاپی میریختیم یا همون ویندوز 3.1 رو چندین فلاپی. بعدش میامدیم خونه میدیدیم یکی از فلاپیها Bad Sector داره. :wallbash:
واقعا صبر و حوصله ای داشتیم. یادمه رو آمیگا بعضی از بازیا اول میگفت دیسکه دو رو بذارید، بعد دیسکه سه، بعد دوباره دیسکه دو ! تازه اینا همش واسه یه لودینگ...
خدائیش من Blue Dragon رو رویه 3 تا دیسک تموم کردم اصلا یادم نمیاد کجاش دیسکو عوض کردم. تازه اون موقع نصب رویه هارد هم نبود.
خلاصه اینکه ما تا 10 تا دیسک هم پایه هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or