Fratos کاربر سایت Mar 17, 2009 #1 درود Electronic Arts و BioWare رسما اعلام کردن شماره دوم بازی sci-fi action RPG یعنی Mass Effect واسه پلتفروم های ماکروسافت در اویل 2010 عرضه خواهد شد. منبع
درود Electronic Arts و BioWare رسما اعلام کردن شماره دوم بازی sci-fi action RPG یعنی Mass Effect واسه پلتفروم های ماکروسافت در اویل 2010 عرضه خواهد شد. منبع
_hedayat_ کاربر سایت Mar 17, 2009 #3 حيف شد كه براي PS3 نمياد.... هيچ اطلاعات ديگه اي نيست؟ فقط همين قدر ؟ ولي خوب من شخصا فكر مي كردم براي PS3 هم تائيد بشه....
حيف شد كه براي PS3 نمياد.... هيچ اطلاعات ديگه اي نيست؟ فقط همين قدر ؟ ولي خوب من شخصا فكر مي كردم براي PS3 هم تائيد بشه....
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 17, 2009 #4 واقعا دیگه EA خیلی عوض شدها:biggrin1:-البته ِک لحظه شک کردم-ولی وقتی یک دید زدمnly on the Xbox 360 and PC in early 2010 حد اقل تا 2010 خیالم راحت شد
واقعا دیگه EA خیلی عوض شدها:biggrin1:-البته ِک لحظه شک کردم-ولی وقتی یک دید زدمnly on the Xbox 360 and PC in early 2010 حد اقل تا 2010 خیالم راحت شد
M Meysam کاربر سایت Mar 17, 2009 #5 حالا این وسط برای PS3 بیاد یا نیاد! به کسی چیزی میرسه ؟:d آخرین ویرایش: Mar 17, 2009
Sha7ab کاربر سایت Mar 18, 2009 #7 نوشته شده توسط Meysam: حالا این وسط برای PS3 بیاد یا نیاد! به کسی چیزی میرسه ؟:d بیشتر... به تو یه عنوان خوب و جذاب میرسه (البته میرسید) که حالا دیگه نمیرسه .:biggrin1: Spoiler آها یادم نبود که PC داری:biggrin1:
نوشته شده توسط Meysam: حالا این وسط برای PS3 بیاد یا نیاد! به کسی چیزی میرسه ؟:d بیشتر... به تو یه عنوان خوب و جذاب میرسه (البته میرسید) که حالا دیگه نمیرسه .:biggrin1: Spoiler آها یادم نبود که PC داری:biggrin1:
The Joker کاربر سایت Mar 23, 2009 #8 جز تنها بازی جدید انحصاری 360 تو سال جدید هست چه عجب یه خبر خوب شنیدیم.
Thomas_Anders کاربر سایت Mar 24, 2009 #9 تنها بازی RPG که ازش خوشم اومد البته بعد از دیابلو خبر بسیار خوبی بود...همیشه بازی هایی که برای پلتفورم های مایکروسافت میاد عالی هستن
تنها بازی RPG که ازش خوشم اومد البته بعد از دیابلو خبر بسیار خوبی بود...همیشه بازی هایی که برای پلتفورم های مایکروسافت میاد عالی هستن
sas_l3oy کاربر سایت Mar 24, 2009 #10 سلام دوستان. ميشه روش به عنوان يك بازي خوب حساب كرد. من يكش رو بازي كردم.بازي جالبي بود. اميدوارم نسخه دو اين بازي هم خوب باشه.
سلام دوستان. ميشه روش به عنوان يك بازي خوب حساب كرد. من يكش رو بازي كردم.بازي جالبي بود. اميدوارم نسخه دو اين بازي هم خوب باشه.