Xbox Marvel's Blade

marvels-blade-announcement-article-card.jpg

Developer: Arkane Lyon​

Publisher: Bethesda Softworks​

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows​

Release Date: TBA

- پس از مدت‌ها انتظار، اثر جدید Arkane Lyon که انتظار می‌رفت نسخه بعدی Dishonored باشد در مراسم The Game Awards 2023 معرفی شد، اما برخلاف انتظار طرفداران، این بار شاهد همکاری بازیسازان بتسدا با مارول در ساخت بازی از ابرقهرمان خون‌آشام مارول یعنی اریک براکس خواهیم بود.

- بازی در پاریس جریان خواهد داشت و از دوربین third-person بهره خواهد برد.

آخرین ویرایش:
تو توییتر یه جنگی به پا شده سر انحصاری بودن یا نبودنش کلا کسی درباره خود بازی زیاد حرفی نمیزنه :D

نیک قویا معتقده انحصاریه

IMG_4827.jpeg

و اینکه چرا مایکروسافت اعلامش نکرده:

IMG_4828.jpeg

یا میتونه بخاطر این باشه که هنوز دارن با مارول مذاکره میکنن یا اینکه از ترس دادگاه تجدید نظر ftc هست!
ولی یه سوالی که اینجا پیش میاد اینکه خب چرا الان معرفی کردن؟:D

از طرفی ایندیانا جونز هم هنوز به صورت رسمی اعلام نشده که انحصاری هست و دقیقا مثل بلید معرفی شد فقط تو دادگاه اسناد انحصاری بودنش درز پیدا کرد

و عجیب ترین مورد تو این موضوع اینکه همه جا تریلرش رو گذاشتن الا چنل یوتوب اکس باکس!!! (اصلا یهو دیدی انحصاری سونی از آب در اومد :D :D)

آخرین ویرایش:
من در طفولیت از فیلم های Blade خیلی میترسیدم(:D) و کلا خیلی برام وایب اون خوش آشام هایی که دوست دارمو نداشت. اما این ایتریت Blade به نظر خیلی جذاب میاد و میتونه مشکل همیشگی من با بازی های آرکین رو حل کنه، مشکل همیشگی من بازی های آرکین هم اول شخص بودنشونه! و همیشه با خودم میگفتم این کارکترها و این آرت استایل خراک یه چیز TP هست، چرا کردن تو FP و بیرون نمیکشن؟ ولی الان کلا فضای فانتزی آرکین طور+دنیای Blade و دوربین سوم شخص رسپی ساخت یه چیز خیلیی خفنه!
یکی از مهمترین دلایل بازیهای آرکین که اونا رو ایمرسیو سیم خوبی میکنه، اول شخص بودنه.
متاسفانه من امیدی ندارم بلید ایمرسیو سیم خوبی باشه، هرچند فکر میکنم بازی خیلی خوبی میشه. درکل هم بخاطر مارولی بودن احتمالا سعی میکنن گیم پلی عامه پسندتری ارائه بدن.
-------------

راجع به انحصاری بودن بازی، اگه خاطرتون باشه، ایندیاناجونز هم پلتفرمی براش اعلام نشد. یعنی هنوزم اعلام نشده و هیچوقت خود مایکروسافت و بتزدا رسمی جایی اعلام نکردن رو چه پلتفرم هایی عرضه میشه. انحصاری بودنش در واقع تو مدارک دادگاه لو رفت:دی

احتمالا همین قضیه برای بلید هم هست و اینم مثل ایندیاناجونز انحصاریه اما خب به دلایلی که ما نمیدونیم (مثل ایندیاناجونز) نگفتن.

فراموش نکنید انتخاب بلید اتفاقی نبوده و قراره فیلمش آخرای ۲۰۲۵ منتشر بشه. معرفی فیلمش هم هایپ زیادی ایجاد کرده و فن بیس نسبتا بزرگی داره تو آمریکا. هرچند این بازی میره واسه ۲۰۲۷ و اینا اما اون زمانی که بیاد، تب و تاب بلید قشنگ بین مردم وجود داره و موفقیتش تضمین شدست.

یکی از مهمترین دلایل بازیهای آرکین که اونا رو ایمرسیو سیم خوبی میکنه، اول شخص بودنه.
متاسفانه من امیدی ندارم بلید ایمرسیو سیم خوبی باشه، هرچند فکر میکنم بازی خیلی خوبی میشه. درکل هم بخاطر مارولی بودن احتمالا سعی میکنن گیم پلی عامه پسندتری ارائه بدن.
-------------

بابک خودت تو جمله دوم به اصل کار اشاره کردی، مارولی بودن! کلا وقتی بازی از دنیای مارول میسازی یعنی باید یه چیز عامه پسند در بیاری و هم بازی های آرکین برای مخاطب دنیای کامیک ها بیش از حد پیچیده است و هم مخاطب مارول توان درک این گیم پلی رو احتمالا نداره. در نتیجه مجبورن یه چیز ساده تر و در عوض فان تر درست کنن. در نتیجه به نظر من بهترین تصمیم ممکن رو گرفتن که ترد پرسن شده بازی.

کلا بازی مارولی خوب ساختن کار سختیه. باید هم کیفیت کار بالا باشه هم اینکه از یه حدی پیچیده تر نشی، نه در داستان و نه در گیم پلی. اما کلا Blade خیلی فیت با دنیای آرکین میتونه باشه. یعنی این آرت استایل با خون آشام ها واقعا اصل جنسه و به نظر من پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی به شدت فان و باحال رو داره، بازی که قرار نیست عین دیش نورد ها (دیس آنرد) جدی باشه.

+++

در خصوص انحصاری بودن هم به نظر من چون بدیهی هست اشاره ای نشد بهش. وگرنه خوب چرا باید فرست پارتی مایکرو برای PS5 بازی بسازه؟:دی هر موقع ولورین برای XSX هم امد، این و ایندیانا جونز هم برای PS5 میان:دی و اینکه اتفاقا این انحصاری ها چیزهایی هستن که من ازشون استقبال میکنم و به نظرم خوبن. یعنی بازی که وجود نداشته و از ابتدا به عنوان یه پروژه فرست پارتی با کیفیت بالا ساخته میشه.

View attachment 321545
عجیبه یکم، پابلیشرها معمولا سر این قضیه با کسی تعارف ندارن و صریح میگن که وضعیت چجوریه. تو پروموها و تیزر هم خبری از ایکس‌باکس یا اصلا هر پلتفرم دیگه‌ای نبود. باز با این وجود بازی به احتمال زیاد انحصاریه ولی خب این روند یکم عجیبه و امیدوار کننده :D
انحصاری بودنش که 100 درصده

اصلا حکمت گرفتن لایسنس یه کاراکتر/دنیای معروف، برای اینه که ناشر هوادارای اون مجموعه رو بکشونه سمت خودش
وگرنه مریض نیست IP خودش رو ول کنه یا IP جدید خلق نکنه، و لایسنسی بگیره که تهشم بدتش برای رقیب :دی

همین کار رو سونی با اسپایدی کرد و پرفروش ترین بازی تاریخشم شد، و امسالم پیش بینی بالایی از فروش کنسول داشتن ففط با داشتن همین اسپایدی! ( البته FF16 و چندتا خورده ریزه دیگه هم بودن، ولی اونا کجا و اسپایدی2 کجا از نظر کنسول سلر بودن:دی )

بدون شک بازی انحصاریه، ولی به قول جناب اسپنسر، نه انحصاری نیست و روی PC و کلود و ... میاد، فقط رو PS نمیاد :))
دلیل اعلام نکردنش فعلا هم به نظر سر همین حرف های شعاری ضد انحصارشون هست:دی یکم آبا از آسیاب بیفته تو یه جمع جمع و جورتری چیزی میگنش:دی

منم با نظر کاربرهای خوبمون موافقم که با اومدن اسم مارول باید بیخیال ویژگیهای ImSim شد.
تاییدش هم اون لگدی بود که کارگردان بازی آخر معرفی زد.
همونجا اون رو زد تو صورت طرفدارهای ایمرسیوسیم :D
=========
اما از اونطرف من امیدوارم بلید یک بازی تجاری خیلی خوب و پرفروش بشه که آرکین رو از این شرایط نفروش نجات بده.
این بیچاره ها زمانی که ایمسیم لجندری میساختن بازیشون اونطور که باید نمیفروخت.
واقعا حقشونه که بیان سمت سبکهای پرطرفدارتر که حداقل موندگاری کل استودیو زیر سوال نره.

اين وسط مارول خوب داره لايسنس شخصيتاشو ميفروشه به سونى و مايكروسافت و حالشو ميبره :D
البته مشخص نيست واقعا مفاد قرارداد چيه يه وقت مولتى پلتفرم هم بود جاى تعجب نداره.
بهر حال بليد اندازه بت من و اسپايدرمن محبوب و شناخته شده نيست (شما امريكا رو نبينيد) كه بگيم روى يه پلتفرم اونم پلتفرم كم فروش بخواد خيلى بفروشه يا اينكه اونجورى سيستم سلر باشه! هر چند به مايكروسافتم اگه مولتى باشه نميشه خرده گرفت.
ولى فك كنم انحصارى باشه و با توجه به شخصيتش اينم به طور معنوى مقابل ولورين قرار بگيره :D

ولى اتمسفر بازى به نظرم زيادى فانتزى بود،من از بليد انتظار اتمسفر تاريك و رئاليستيك دارم.

نمی دونم چطوری بعضیا فکر می کنند حتی ۰.۰۰۰۰۰۱ درصد هم احتمال داره که یک آی پی جدید سینگل پلیر ساخته شده توسط استودیوهای xbox , رو ps5 هم منتشر بشه🙂

حالا که ماکروسافت دست رو مارول گذاشته رو در روی سونی قرار گرفته. اینسومنیاک شدید داره رو ولورین کار میکنه و بدون شک از تجربیاتش رو sm2 استفاده میکنه و بهبودش میبخشه. از اون طرف ماکروسافت بلید رو برداشته. این دو بازی هر زمان که بیان بسته به نکات قوت و ضعف با هم مقایسه میشن و شاید حتی دو پلتفرم رو به چالش بکشن.

حالا که ماکروسافت دست رو مارول گذاشته رو در روی سونی قرار گرفته. اینسومنیاک شدید داره رو ولورین کار میکنه و بدون شک از تجربیاتش رو sm2 استفاده میکنه و بهبودش میبخشه. از اون طرف ماکروسافت بلید رو برداشته. این دو بازی هر زمان که بیان بسته به نکات قوت و ضعف با هم مقایسه میشن و شاید حتی دو پلتفرم رو به چالش بکشن.

اگه واقعا ایمرسیو سیم باشه بازی رسما جایی برای مقایسه با یه بازی اکشن ادونچر اوپن ورلد مثل اسپایدرمن 2 نداره
غیر از این که بازی اقتباسی از کمیک بوکه

ایمرسیو سیم مارولی=پیتزای قرمه سبزی=روشنفکر دینی

بزرگترین ضد حال مراسم بود برا من‌.
آرکین راحت محبوب ترین استودیوی فعلی من بود و تنها ایمرسیو سیم ساز AAA باقیمونده صنعت گیم‌.
ولی خب سبک بازی های محبوب من نمیفروشن انگار و توجه رو جلب نمیکنن به قدر کافی که ادامه ساختشون توجیه اقتصادی داشته باشه.

حیف از آرکین واقعا.

حالا خیلی نمیخوام رو اعصاب کسایی که برا این بازی هایپن برم. دیگه حرفی در این باره نمیزنم اینجا. ولی خیلی حیف شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or