ارسال پاسخ

[ATTACH=full]362779[/ATTACH]

«جان برنثال» نقش «فرانک کسل» یا «مجازاتگر» (The Punisher) را در یک سریال جدید برای مارول و دیزنی+ تکرار می‌کند. «دنیل ریکتمن» گزارش داده است که «مارول یک سریال جدید «مجازاتگر» در دست ساخت دارد.»

برنثال این نقش را پس پس از سریال کنسل شده نتفلیکس در «دردویل: تولد دوباره» (Daredevil: Born Again) ایفا خواهد کرد. «مجازاتگر» در داستان این سریال نقشی کلیدی خواهد داشت.

برنتال در در مصاحبه با «کلایدر» از علت محبوبیت شخصیت «مجازاتگر» گفته بود: «فکر می‌کنم بی‌علت نیست که این شخصیت این‌چنین عمیق و شدید ارتباط برقرار کرده. در دل و ذهن هواداران کتاب‌های کامیک و نیروهای واکنش سریع و نظامی و همه دنیا. به نظر من کمی «فرانک کسل» در همه وجود دارد. در من به‌شدت وجود دارد و عمیقاً به آن علاقه دارم.»

علاوه بر «چارلی کاکس» و برنتال، در این سریال «دبرا آن وول» را در نقش «کارن پیج»، «الدن هنسون» را در نقش «فرانکلین نلسون»، «ویلسون بتل» را در نقش «بولزآی»، و «ویسنت دنافریو» را در نقش «کینگپین» بازمی‌گردند.

«برد ویندرباوم» رئیس بخش تلویزیونی مارول در مصاحبه با «فیز هیرو» گفته بود که استودیو برای «مجازاتگر» با بازی برنثال در «دنیای سینمایی مارول» برنامه‌هایی دارد.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or