ارسال پاسخ

[SPOILER="no way home "]

کلا یک سری سوالات وجود داره که هنوز بی جواب مونده برای من . مثلا این که داک آک از دوره ای از دنیای خودش به این دنیا وارد شد که آزبورن مرده بود . یا همون سندمن هم زمانی که اومد آک و آزبورن مرده بودن . پس احتمال داره که هرکدوم این ها از یک دنیای موازی با هم دیگه اومده باشن  که یک سری اتفاق ها مثل همون فیلم های قبلی هستن و یک سری نیستن  و لیزارد و سندمن هم از یک دنیای موازی با تشابهاتی با سری ایمزینگ اومده باشن و تو اون دنیا مرده باشن . اما مثل آک و آزبورن و الکترو قبل از مرگ اومده باشن و ندونن چه اتفاقی براشون افتاده  حالا چون ما تو دنیای ریمی اون هارو زنده دیدیم فکر می کنیم دقیقا از همون دنیا اومدن اینجا

فکر می کنم قضیه درمان شدن و برگشت کاراکترها به دنیای خودشون و سوال سو اتون هم مثل اندگیم و سنگ هاست  . یعنی کلا اتفاق ها تغییر نکردن فقط یک شاخه زمانی جدید درست میشه اون اتفاق ها و کاراکتر ها به جای خودشون هستن ولی یک نسخه جدید ایجاد میشه که توش این کاراکتر ها دیگه ویلن نیستن و احتمالا همین نکته یکی از مهم ترین دلایل مالتی ورس آو مدنس میشه . لوکی از اون ور و استرنج از این ور شاخه های زمانی جدید ایجاد میکنن که آشوب به پا میشه

درباره ونوم برا من هم سواله

[/SPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or