ارسال پاسخ

از دوستان عزیز که نسخه های فیلم رو به اشتراک گذاشتن تشکر می کنم . سعی می کنم بدون کمترین اسپویل نظرم رو بگم . البته خب فعلا این نظر احساسیه و خیلی از بخش های فیلم رو هم به خاطر دیالوگ ها که برای من نافهوم بودن و کیفیت پایین فیلم خیلی مشخص نبود . اما در کل باید بگم بعد اینفینیتی وار بهرین اثر مارول بوده . تو فاز 3 که هیچی تا الان قطعا بهترین بوده. تو بخش فیلم ها فاز 3 تا الان meh بود و این فیلم شست و برد . تو داستان پردازی هم واقعا بلاخره یک اثر درخور اسم اسپایدرمن از تام هالند دیدیم. هرچی دو قسمت قبلی اش دور همی و تین ایجری صرف بودن این جا بلاخره اون بعد قهرمانی اش رو دیدیم .

لحظه لحظه فیلم برای خود من شخصا لذت بخش بود . چون فانتزی نوجوانی ام رو میدیدم . یک زمانی با آدمک های اسپایدرمن همچین داستان هایی رو می ساختم که چه می شود اگر کاراکترهای روایت های مختلف با هم کراس آور داشته باشن .

دوستانی که دیدن فقط اسپویلر رو باز کنن اگر حتی یک درصد هم کنجکاو هستید باز نکنید  .

[SPOILER="no way home "]

خب یک جا اون آخرای فیلم قشنگ میشد کریون رو دید . جایی که استرنج در بعد های مختلف شکست ایجاد میکنه . اگه دوستان تیز بین موارد دیگه ای هم دیدن بگن

سوالی که برام پیش میاد احتمالا بعدا با کیفیت بهتر و زیرنویس فیلم حل میشه . ولی خب دوست دارم زودتر بدونم . استرنج دقیقا چه کار کرد ؟ فقط حافظه مردم رو پاک کرد ؟ اما حوادث همه اتفاق افتادن ؟ پس یعنی تمام این دشمن ها از دنیاهای دیگه به این دنیا اومدن ؟ مردم دیدنشون ؟

عملا پس از این فیلم میشه امید داشت که ادامه ی ترایلوژی ریمی و سری امیزینگ رو ببینیم . رابطه سونی و مارول هم خوب شده . امیدوارم مردم کمپین راه بندازن تا این اتفاق بیفته. دست سازنده های into spiderverse درد نکنه که این ایده رو ساختن و مردم حال کردن

[/SPOILER]

فعلا برای امتیاز زوده ولی خب در حال حاظر باید بگم well done marvel ,well done kevin feige

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or