از دوستان عزیز که نسخه های فیلم رو به اشتراک گذاشتن تشکر می کنم . سعی می کنم بدون کمترین اسپویل نظرم رو بگم . البته خب فعلا این نظر احساسیه و خیلی از بخش های فیلم رو هم به خاطر دیالوگ ها که برای من نافهوم بودن و کیفیت پایین فیلم خیلی مشخص نبود . اما در کل باید بگم بعد اینفینیتی وار بهرین اثر مارول بوده . تو فاز 3 که هیچی تا الان قطعا بهترین بوده. تو بخش فیلم ها فاز 3 تا الان meh بود و این فیلم شست و برد . تو داستان پردازی هم واقعا بلاخره یک اثر درخور اسم اسپایدرمن از تام هالند دیدیم. هرچی دو قسمت قبلی اش دور همی و تین ایجری صرف بودن این جا بلاخره اون بعد قهرمانی اش رو دیدیم .
لحظه لحظه فیلم برای خود من شخصا لذت بخش بود . چون فانتزی نوجوانی ام رو میدیدم . یک زمانی با آدمک های اسپایدرمن همچین داستان هایی رو می ساختم که چه می شود اگر کاراکترهای روایت های مختلف با هم کراس آور داشته باشن .
دوستانی که دیدن فقط اسپویلر رو باز کنن اگر حتی یک درصد هم کنجکاو هستید باز نکنید .
[SPOILER="no way home "]
خب یک جا اون آخرای فیلم قشنگ میشد کریون رو دید . جایی که استرنج در بعد های مختلف شکست ایجاد میکنه . اگه دوستان تیز بین موارد دیگه ای هم دیدن بگن
سوالی که برام پیش میاد احتمالا بعدا با کیفیت بهتر و زیرنویس فیلم حل میشه . ولی خب دوست دارم زودتر بدونم . استرنج دقیقا چه کار کرد ؟ فقط حافظه مردم رو پاک کرد ؟ اما حوادث همه اتفاق افتادن ؟ پس یعنی تمام این دشمن ها از دنیاهای دیگه به این دنیا اومدن ؟ مردم دیدنشون ؟
عملا پس از این فیلم میشه امید داشت که ادامه ی ترایلوژی ریمی و سری امیزینگ رو ببینیم . رابطه سونی و مارول هم خوب شده . امیدوارم مردم کمپین راه بندازن تا این اتفاق بیفته. دست سازنده های into spiderverse درد نکنه که این ایده رو ساختن و مردم حال کردن
[/SPOILER]
فعلا برای امتیاز زوده ولی خب در حال حاظر باید بگم well done marvel ,well done kevin feige